• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anladım canımcım :))
başım agrıyo birascık ama iyiyim genel olarakkk
sen nasılsınn???

noldu sana gulum yaaa kabarcıklar bas agrısı falan senın gıbı tatlımı tatlı bır kıza yakısıyomu stres..bıkerem senın tatlı yuzunu gorenın moralı duzelır...bende bol bol aynaya bak..

bır umutsuzluk sezdım sankı sekerım...olmaaazzzz bole olmaz du bakalım daha zamanımız bılene var..olmazsada devam gulum yaaa:icecream:

Öyle biliyorum.Arada böyle oluyorum.Beklenen gün yaklaiştıkça stresim de artıyo galiba.
Neyse yaa.Senden güzel haberler alırız inşallah,az kaldı

Öyle biliyorum.Arada böyle oluyorum.Beklenen gün yaklaiştıkça stresim de artıyo galiba.
Neyse yaa.Senden güzel haberler alırız inşallah,az kaldı

aaaaaaaaaaaaaaaa ne o oyle senden falan yapma gulum yaaaa...hele bı sızz hamıs olun ben sonrada olayım..daha zamanımız var canım..12 marta cooookkk var..hem sıvılce falan cıksa nolsun hamıssende cıkar onlar:oklava:

aaaaaaaaaaaaaaaa ne o oyle senden falan yapma gulum yaaaa...hele bı sızz hamıs olun ben sonrada olayım..daha zamanımız var canım..12 marta cooookkk var..hem sıvılce falan cıksa nolsun hamıssende cıkar onlar:oklava:

Ay canım benim .Ağzından bal damlıyo,sağolasın..Yazdıkların kendimi iyi hissettirdia.s.

ben celmısem yavrıler nasılsınızzzzzzz

hoşgelmişinnnn yawrimmmmm

noldu sana gulum yaaa kabarcıklar bas agrısı falan senın gıbı tatlımı tatlı bır kıza yakısıyomu stres..bıkerem senın tatlı yuzunu gorenın moralı duzelır...bende bol bol aynaya bak..

allamm allammmm bilmiyorumkismile gece gece bal damlıyoooooooo bilmiyorumkismile

canım benim o senin güzel gören gözlerinin güzelliğiiii :kedi: ama şımardım yaniiiii ilgiye çok ihtiyacım vardı bu gece kaydirigubbakcemile3

hoşgelmişinnnn yawrimmmmm

allamm allammmm bilmiyorumkismile gece gece bal damlıyoooooooo bilmiyorumkismile

canım benim o senin güzel gören gözlerinin güzelliğiiii :kedi: ama şımardım yaniiiii ilgiye çok ihtiyacım vardı bu gece kaydirigubbakcemile3

valla kıssss cok tatlımı tatlı bır yusun var bayıldım ben sana(not erkek degılım haa)allah sahıbıne bagıslasın...cok sanslı coookkk..masallah hhhhhhh

çiçemmmmmm benim çıkmam lazımmmm :(((( yeni geldin ama yarın gece görüşelim işin olmazsa bol bol konuşurz dertleşirizzzzz :)))

dilemma canıcım ii geceler sanada

suuuu sanada ciciişiimmmm mujkkk :)

valla kıssss cok tatlımı tatlı bır yusun var bayıldım ben sana(not erkek degılım haa)allah sahıbıne bagıslasın...cok sanslı coookkk..masallah hhhhhhh

:kedi: hehehe erkek olmadıgına eminimmm kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkürlerrr yaaa çook iyi geldin bu geceeeeee kaydirigubbakcemile3

Back
X