• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evte evet biliyooommmm;okudummmm:roflol:

Yaaa ikeayı gezmeyi ben de çok seviyoeum;ama burada yok yaaaaaaaaaaaa senağlama
İzmire ya da istanbula ggeldiğimde gideri mutlaka.

ikeada ben boğuluyorum kızlar yaaa...çıkmak için tamamını dolaşman gerekiyooo...sarı çizgileri takip edin diyolar yaa!!! allahım alllahımmmmnaniknanik

selam kızlar amma da yorum yapmışsınız yahuu :))

çok hastayımmmm sabah bi uyandım boğazım şişmiş sonra burnum akmaya başladı ateşim falan çıktı şu an titriyorum battaniyenin altındayım :gitme: siz nasılsınız ?kafamıza bikaç taş gelmiş ama neyse...:1closedeyes:

yawrularrrr sefiyom sizi geçmişi okuyim hemen dalcam muhabbeteee :))

Doğru söylüyorsun.Hafta sonları farklı olmalı,hele bizim gibi çalışanalar için..... İstanbul a geleli 1 buçuk yıl oldu dedim ya.Daha önce doğuda görev yapıyorduk.Orda çok başka arkadaşlıklar.Biraz mecburiyet,şartlardan gibi gözükse de ;farklıydı.Paylaşımlar çok güzeldi.
Burda da okulda iki çift laf edebildiğimiz insanlar var elbette.Ama ailece görüşütüğümüz arkadaşlar yok.Geçen yıl karı koca öğretmen arkadaşlarımız vardı,onlarla görüştük bir iki.Ama tutmadı valla kimyalarımız.fisfisfis

Evet malesef;senin her sevdiğnin illa eşin de eşini garanti sevecek beğenecek,görüşmek siteyecek diye bişey yok malesef! :bbo: Olsa süper olur ama malesef ;evlilik denilen şey burda başlıor işte!Biz de ilk evlendiğimizde senin söyledlpin gibiydik.O benim arkadaşlarımın eşlerinden haz etmedi ben de onunkileri eledim;ama bizima vantajımız ben bu şehre yeni gelmiş olsam da o yıllardır burda yaşıyordu ve arkadaş çevresi çok genişti haliyle.O yüzden aradan çıktı bahsettiğim kişler.Sonuçta ben verici oldum;ama değdi diyebilirim.Sevmiyrum çünkü sürekli dip dibe tek bir çift olarak yaşamayı...Tabi siz ikinizde o şehre sonradan yerleştiğiniz iin dostluklar siizn için çok daha zor....Çünkü öncesinde iki tarafta da bir samimiyet oluşmamış,o anda oluşması gerekiyor. bilmiyorumkismile Anlıuourm seni!

çok hastayımmmm sabah bi uyandım boğazım şişmiş sonra burnum akmaya başladı ateşim falan çıktı şu an titriyorum battaniyenin altındayım :gitme: siz nasılsınız ?kafamıza bikaç taş gelmiş ama neyse...:1closedeyes:

oyy kuzum hasta olmus bızde bol bol oklavayla vurduk..bılsek yaparmıydık gulum..pardon..cok gecmıs olsun canım...opuyorumnanaktan

slm canımmmm..hoşgeldin...
ayy kıyamam kuşum hasta olmuş cok gecmiş olsun canım..allahım acil şifalar versin inş.:Saruboceq: aman dikkat et kendine..:1hug:

Ahannnnn da Fatoş geldiiii!delikafadulden
Nerdesin kıııızzzz :oklava:

kızlar çok geç oldu ben çıksam olur di miii....çok istiorum oturmayı ama, bebeğin uykusu var galiba...öpüyorum hepiniziii

gıt valla canaım mutlaka...o kadar cesıt ve ılgınc seyler varkı ınsan secım yapamıyo..ben cok sık gıdıyom valla..

Acayip de ekonomikkkk!Farklı olmasının yanı sıra.Ben de çok seviyorum;rahta 3-4 saat geçiriyorum izmirdekinin içinde gidince.

Back
X