NAsıııı bişey bu yaaa....CADIARZU Çok merak ediyorum!:bbo:
valla sureklı sey ıstıyosun canım oyle bısey...adam kacmaya baslıyo artıkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NAsıııı bişey bu yaaa....CADIARZU Çok merak ediyorum!:bbo:
Korkarım ki açmış:roflol:
Bi kere gördüler nasılsa diyorsun yaaaniiiii:roflol:
bıraz oleyım galıbaaa...ama muhabbetler bıraz ılerı sevıyede canım yaa dusunemıyrum ben ıyyyy
valla bu ay libidom taban yapmıstı canım yaa.gercekten bebıs ıcın degıl aksam oluyo sabah yıne atlıyom..bu ay gercekten superdı..hayırlısı tabıı..adamı kuruttum sonunda:gitme:
amanınnnn maşallah bacımm yaniii..
kız sen birşeymi kullanıyon bunun içinsengözlerimebaksanab
ben çıkıyorum kızlar hiç halim yok hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
ya nie küsüyon yaaaa :gitme: kız msn iletimide görmüşsün gerçekten çok kötü bi haftaydı şöle özetleyim işten istifa ettim sonra yine başladım falan karılıktı yani
Ayrıcaaaaaaaa GÖRÜŞELİMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemi
:roflol:
bu arada her misafiri benden bilmeyin:)) bakın aşşağıda 2 misafir var ve ben burdayım :))
hoşçakalınnnn....
Niye kız .Adını soyadını vermedin henüz.Semtini açıklamdın yani.Biraz ketumuz galibaCADIARZU
ÇİÇEĞİMi neden sıkıştıeıyorsun;ya seni öğrencilerin bulacak olsa :roflol:
Benimkiler canavar en küçüğü 15-16,azcık hissetseler var ya bulmakla kalmazlar maskara olurum okulda :bbo:
valla ilk yapmaya başladığımda cok tiksindim ama alışıyor insan ben bu işi yapmaya başladıysam bunlara katlamam gerkiyor..evet tiksindiğim zamanlar cok oluyor ama söylüyorum wc gidip yıkarmısınız diye..özellikle genc kızlar cok pis oluyor..boshayallersmile
iyi geceler sucum..dikkat et kendine cok gecmişler olsun şekercimmopuyorumnanaktan
:teselli: kıyamammmmm iyi gecelerrr cicişşşş :)))
tamam canımcım kendıne ıyı bak
İyi geceler canım.Tadın yok belli.İyi bak kendine.Hatta naz yap kocacın iyi baksın sana.a.s.
Ben hep öyle yaparımaklinialirimsmile
İnsan işinden istifa eder miklava: Ne kadar zor da olsa;iş yerlerimiz bizi br noktada hayata bağlayan,sosyal çevreyle iletişim kurmamıza vesile olan kuurmlar.SAkın düşünme bir daha.İyi yapmışsın dönmekle,artı patronunla aran iyi.erisi hikaye;yoğunluktur ,iştir hallediler yetrki ortamda huzur olsun. :teselli:
Görüşmeyi ben de istiyorum şaka maka ama eşim yanımdayken her yerini de bilmedşğim bir şehirde seni ansıl bulurum bilmem!:bbo: Hani gelen sen olsan ben arabayla her türlü her yerden alırım seni;ama senin için biraz daha zor bir durum bu. :çok üzgünüm:Avrupa tarafında olacağız biz;tüm arkadaşlarımız o tarafta.
Ayarlayabilirz inşallah :lepi:
valla sureklı sey ıstıyosun canım oyle bısey...adam kacmaya baslıyo artıkın
ÇİÇEĞİMi neden sıkıştıeıyorsun;ya seni öğrencilerin bulacak olsa :roflol:
Benimkiler canavar en küçüğü 15-16,azcık hissetseler var ya bulmakla kalmazlar maskara olurum okulda :bbo: