• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan muhtemelen siz gelene kadar benim internet gitmiş olacak ama ben yine bi günaydın diyim dedim boshayallersmile öğleden sonra gelir heralde, ozaman görüşürüz inş. size iyi muhabbetler canlarım olumunekankayizsmile

Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan muhtemelen siz gelene kadar benim internet gitmiş olacak ama ben yine bi günaydın diyim dedim boshayallersmile öğleden sonra gelir heralde, ozaman görüşürüz inş. size iyi muhabbetler canlarım olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrr

günaydın kızlar naıslsınız :)

ben sabah sabah gene öğğ yaptım bu bebiş midemi bulandırmaktan vazgeçmicek gibi :(

ayy bu arada bi kare atlamışız bebişim 4. kareye gelmiş ay maşallah sübhanallahh oyyyh :nazar: :CüvCüv:

günaydın kızlarrr...!!! nasılsınız?
ayşecim yine bulantıların devam ediyormuş canım ya yokmu bunun bi çaresi..
yediklerine içtiklerine de dikkat et canım..belki süt gibi diger aldıgın besinlerde bulantıyı tetikliyodur....

günaydın kızlar naıslsınız :)

ben sabah sabah gene öğğ yaptım bu bebiş midemi bulandırmaktan vazgeçmicek gibi :(

ayy bu arada bi kare atlamışız bebişim 4. kareye gelmiş ay maşallah sübhanallahh oyyyh :nazar: :CüvCüv:

günaydın:)
ben yine acaip uykuluyum.göz kapaklarım kapanacak.artık ayrılmak istiyorum doğum iznine.benim de bulantılarım hala devam ediyor ama sabahları daha çok oluyor genelde.şu uyku durumu olmasa belki daha rahat olacak.1 kare atlamışsın evet hayırlı olsun:)
dün sabahtan sonra giremedim işlerim çok yoğundu var mı değişik haber?

günaydın kızlarrr...!!! nasılsınız?
ayşecim yine bulantıların devam ediyormuş canım ya yokmu bunun bi çaresi..
yediklerine içtiklerine de dikkat et canım..belki süt gibi diger aldıgın besinlerde bulantıyı tetikliyodur....

günaydın nanecim :)

valla ya geçip gitmedi bi türlü farklı bişey yiyip içmiyorum ki bulantıyı tetiklesin
hemde yerken içerken midem bulanmıyo sonradan bulanıyo süt içmesemde olmuyo
sağlam dişlerim ağrımaya başladı kalsiyum eksilmeye başladı sanırım bugunde
sabah kramplarla uyandım kesin kalsiyum eksiğim var dedim devamlı sütle yoğurtla peynirle
beslendiğim halde hayırlısı olsun ne diyeyım sütün tetiklediğini fln sanmıyorum cunku
en zevk alarak içtiğim şey süt :)

Bugün hastanede olcaktım aslında 2 li test için ama randevu alamadım yarına artık
doktora söylerim şikayetimi o bi çaresine bakar sanıyorum :) ama bulantı hapları fln işe yaramıyor

günaydıın canlar..nasılsınız bakimm.yya dün ben nette bişey okudum hemen paylaşmak görüşlerinizi almak istiyorum..eğer yumurtlama gününden önce birliktelik olursa bebiş kız,,yumurtlama günü %50 kız-erkek,yumurtlama gününden sonra erkek...geneldede doğru çıkıyomuş..bide sağdan yumurtladınmı erkek,soldan yumurtladınmı kız..yorumlarınızı alıyım...doğrumudur..(diyosunuzki çocuk olduda cinsiyeti kaldı,,merakımdan soruyorum..ama belirtiyim..bi kızım olsun bi oğlum istiyorum..rabbim sağlıklı versin tabi herşeyden önce...)zemuszemus zemuszemus

günaydın:)
ben yine acaip uykuluyum.göz kapaklarım kapanacak.artık ayrılmak istiyorum doğum iznine.benim de bulantılarım hala devam ediyor ama sabahları daha çok oluyor genelde.şu uyku durumu olmasa belki daha rahat olacak.1 kare atlamışsın evet hayırlı olsun:)
dün sabahtan sonra giremedim işlerim çok yoğundu var mı değişik haber?

günaydın ablacım evet senin doğum izni vaktin geldi sanırım dimi 7. aydasın
belki evde olsan daha çok rahat edersin....
benim bulantılarımda daha çok sabah oluyo ama gün içinde de oluyo napiym
bilemedim artık dayanıcaz bişey değil aç karnına olunca mide özsuyumdan gidiyo yani :)

ayy belki yarın cinsiyetini de öğrenirim belli mi olur :) inşallah 2 li testte de sorun çıkmaz
Allah ımm Amin.

Dün bende pek yoğundum bi de biliyosun yorgundum bakınamadım hiç foruma :(

günaydın nanecim :)

valla ya geçip gitmedi bi türlü farklı bişey yiyip içmiyorum ki bulantıyı tetiklesin
hemde yerken içerken midem bulanmıyo sonradan bulanıyo süt içmesemde olmuyo
sağlam dişlerim ağrımaya başladı kalsiyum eksilmeye başladı sanırım bugunde
sabah kramplarla uyandım kesin kalsiyum eksiğim var dedim devamlı sütle yoğurtla peynirle
beslendiğim halde hayırlısı olsun ne diyeyım sütün tetiklediğini fln sanmıyorum cunku
en zevk alarak içtiğim şey süt :)

Bugün hastanede olcaktım aslında 2 li test için ama randevu alamadım yarına artık
doktora söylerim şikayetimi o bi çaresine bakar sanıyorum :) ama bulantı hapları fln işe yaramıyor

anladım canım...bende mesela sütü çok severim zevk alarak içerim ama karın agrısı yapar bendede...kalsiyum almak şart tabiki inşallah tez zamanda kurtulursun bulantılardan canım yerimseniben

günaydıın canlar..nasılsınız bakimm.yya dün ben nette bişey okudum hemen paylaşmak görüşlerinizi almak istiyorum..eğer yumurtlama gününden önce birliktelik olursa bebiş kız,,yumurtlama günü %50 kız-erkek,yumurtlama gününden sonra erkek...geneldede doğru çıkıyomuş..bide sağdan yumurtladınmı erkek,soldan yumurtladınmı kız..yorumlarınızı alıyım...doğrumudur..(diyosunuzki çocuk olduda cinsiyeti kaldı,,merakımdan soruyorum..ama belirtiyim..bi kızım olsun bi oğlum istiyorum..rabbim sağlıklı versin tabi herşeyden önce...)zemuszemus zemuszemus

günaydın sanada canım..hoşgeldin... a.s. o yazılanlar ne kadar doğru bilemem canım Allahın takdiri sonuçta...vardır onunda bi hikmeti...

günaydınnn kızlarrr

sanada günaydın canım hoşgeldin... a.s.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

günaydın ablacım evet senin doğum izni vaktin geldi sanırım dimi 7. aydasın
belki evde olsan daha çok rahat edersin....
benim bulantılarımda daha çok sabah oluyo ama gün içinde de oluyo napiym
bilemedim artık dayanıcaz bişey değil aç karnına olunca mide özsuyumdan gidiyo yani :)

ayy belki yarın cinsiyetini de öğrenirim belli mi olur :) inşallah 2 li testte de sorun çıkmaz
Allah ımm Amin.

Dün bende pek yoğundum bi de biliyosun yorgundum bakınamadım hiç foruma :(

inşallah testlerin güzel geçer ayşe.
bişey sorucam hiç böyle kelebek kıpırtısı gibi de olsa hareket hissediyor musun minik minik de olsa?cinsiyet kesinleşmesi için henüz erken olur galiba en azından doktor çok ümit vermemek için pek söylemez bu haftalarda ama çok belirginse de zaten sen de anlıyosun.nelere aşeriyosun?en çok neren kilo aldı?güzelleştin mi?yüzünde sivilce ya da leke vs çıktı mı?bunlara ben inanmamıştım ama biraz haklılık payı var özellikle bebek hareketlerinin hissedilmesiyle ilgili.

günaydın canım hamdolsun iyidir :) sen naıslsın

bu cinsiyet konusunda da bildiğim bişi yok cidden söylenen çok fazla şey var ama
belli olmaz ki :)

günaydınnn kızlarrr

günaydın kontesçim :)

inşallah testlerin güzel geçer ayşe.
bişey sorucam hiç böyle kelebek kıpırtısı gibi de olsa hareket hissediyor musun minik minik de olsa?cinsiyet kesinleşmesi için henüz erken olur galiba en azından doktor çok ümit vermemek için pek söylemez bu haftalarda ama çok belirginse de zaten sen de anlıyosun.nelere aşeriyosun?en çok neren kilo aldı?güzelleştin mi?yüzünde sivilce ya da leke vs çıktı mı?bunlara ben inanmamıştım ama biraz haklılık payı var özellikle bebek hareketlerinin hissedilmesiyle ilgili.

inşallah aplacımm :)
iki gecedir öle bi kıpraşma hissediyorum ama yok canım erken daha başka bişeydir diyom
dün gece dinleyim bakım dedim arada bi oluyo devam etmıyo daha çok bişey kayıyomuş
gibi hissediyorum bilmem ki yüzümde hamılleıkten böyle oldu diyebileceğim
sivilce yok güzelleştim mi bilmiyorum eşim güzelleştin diyo ama kilo almadım
5 kilo verdim leke fln yok çıkmadı annem kalçan genişlemiş gibi diyo
ama bana aksine daralmış ve daha gergin gibi gelıyo yani genişlese giysilerim olmazdı
zaten karnım çıkmaya başladı ama kilo göbeği gibi değil yukarda bellioluyo yani
bu aralar midem bulansa bile daha çok acıkıyorum lekelerim azaldı bulantı tamgaz
devam bi de başım dönüyo bu ara çok fazla he bi de deli gibi su içesim var
ne kadar içsem kanamıyorum ama çok içince istifra edıyoırum böyle işte

Son düzenleme:
günaydın canım hamdolsun iyidir :) sen naıslsın

bu cinsiyet konusunda da bildiğim bişi yok cidden söylenen çok fazla şey var ama
belli olmaz ki :)

günaydın kontesçim :)

kesinlikle en önce inandığımız o..Rabbimiz bilir...ama biraz doğruluk payı var galiba..tecrübelerini paylaşanlar doğrultusunda konuşuyorum..aman herşeyin hayırlısı... boshayallersmile

Back
X