• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
1 haftadır gelemedim çok hastaydım
bugün ancak işe gelebildim.
doktora gittim... rapor verdi 1 hafta
bu arada bebek içinde gittim doktora çok şükür bir problem yok dedi
1 sene dene bakalım sonra kötü düşünürsün yaşını da takma kafana dedi
şimdi iyi düşünüyorum
ama bu aydan pek umutlu değilim yumurtlama günlerimi 2.80 yatarak geçirdim :)

kızlar ben bugün hiç iyi hissetmiyom kendimi...hava kapalı ...sinirlerim bozuk...sürekli gözlerim dolu olup olmadık seylere herhalde biraz gergınım okul ,cocuklar ustune tuzu bıberı...bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ...ama bellı bı nedende yok herhalde hamılelık mı bole yaptı ama nesesızım yanı...

günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
şimdi iyi düşünüyorum

geçmıs olsun canım dıkkat et kendıne tatlım:1hug:

inşallah aplacımm :)
iki gecedir öle bi kıpraşma hissediyorum ama yok canım erken daha başka bişeydir diyom
dün gece dinleyim bakım dedim arada bi oluyo devam etmıyo daha çok bişey kayıyomuş
gibi hissediyorum bilmem ki yüzümde hamılleıkten böyle oldu diyebileceğim
sivilce yok güzelleştim mi bilmiyorum eşim güzelleştin diyo ama kilo almadım
5 kilo verdim leke fln yok çıkmadı annem kalçan genişlemiş gibi diyo
ama bana aksine daralmış ve daha gergin gibi gelıyo yani genişlese giysilerim olmazdı
zaten karnım çıkmaya başladı ama kilo göbeği gibi değil yukarda bellioluyo yani
bu aralar midem bulansa bile daha çok acıkıyorum lekelerim azaldı bulantı tamgaz
devam bi de başım dönüyo bu ara çok fazla he bi de deli gibi su içesim var
ne kadar içsem kanamıyorum ama çok içince istifra edıyoırum böyle işte

cinsiyette kendini en çabuk ele veren bebek hareketleriymiş.kızlar çok daha geç hareket ederken erkek anneleri bunu 3,5 aylıkken hissetmeye başlıyorlarmış.ben de 4,5 ayda tam net kıpırdama hissettim.bi çok anne adayıyla konuştum onlarda da aynı durum var.eğer hisssettiklerin bebek hareketiyse erkek olabilir o zaman.su içmen kendiliğinden gelen bişey.bana da en başından günde 3 lt içeceksin demişlerdi de ben günde 1 bardak içemeyen insan nasıl içerim demiştim.içiliyo yani gece uyanıp 1 sürahi su içiyordum erken gebelikte.bebişin sıvısı 3 saatte bir değişiyor ya.hayırlısı olsun tabii herseyden once.

kızlar ben bugün hiç iyi hissetmiyom kendimi...hava kapalı ...sinirlerim bozuk...sürekli gözlerim dolu olup olmadık seylere herhalde biraz gergınım okul ,cocuklar ustune tuzu bıberı...bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ...ama bellı bı nedende yok herhalde hamılelık mı bole yaptı ama nesesızım yanı...

canım hormonların çok degıstıgı için normal bunlar herkes yasıyo hemen hemen bende aksam durduk yere agladım bıraz saçmaladım yanı hemde bişi yokken ortada Allah yardımcımız olsun

ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?

günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
şimdi iyi düşünüyorum

ah şu yumurtlama günlerimi bide ben bilebilsem..günü birlik olsa çağıracam eşimi ama....adetlerim düzenli değil ya evlendim evleneli...bilemiyorum o yüzden.. mafoldumben mafoldumben

hamileliğin büyük etkisi var tabi canım.ama dediğin gibi hava da kapalı insanın içi kararıyor.ben de aynı senin gibiyim.evden dışarı çıkasım yok,sürekli yatmak istiyorum.hormonlar coştu galiba.

canım hormonların çok degıstıgı için normal bunlar herkes yasıyo hemen hemen bende aksam durduk yere agladım bıraz saçmaladım yanı hemde bişi yokken ortada Allah yardımcımız olsun

zaten bır suru sorımlulugumuz var ...sabah sabah bı esıme bı guzel kaydım..ama delırttı o da...arada bırseyler luyo adama..salatalık dograrım sabahları..ıkı gundur de dograyıp yemıyomusum o da yemıyomus nıye dogruyomusum ...sınır ettı benı ben de bı bagırmısım ama sabah sabah zaten canım sıkkın..hıc bır sey demedı ama kustuk ...dun sabahta zorla sut ıcırdı ben de ustune kustum...yıne suclu ben olduım..hızlı ıcmısım ....en sonunda patladım...:oklava:

hava kapalı,yağmurlu ve çok sıkıcı.ben de bu monotonluk içinde iyi olmaya çalışıyorum. bu gün iş görüşmem var.o olsun bari de bir parça sevineyim bugün.

ay anlattıkca aglıyasım gelıyo fon da ılhan ırem ,yagmur....ben bu gozlerle nasıl sınıfa gırecem ya

Back
X