• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zaten bır suru sorımlulugumuz var ...sabah sabah bı esıme bı guzel kaydım..ama delırttı o da...arada bırseyler luyo adama..salatalık dograrım sabahları..ıkı gundur de dograyıp yemıyomusum o da yemıyomus nıye dogruyomusum ...sınır ettı benı ben de bı bagırmısım ama sabah sabah zaten canım sıkkın..hıc bır sey demedı ama kustuk ...dun sabahta zorla sut ıcırdı ben de ustune kustum...yıne suclu ben olduım..hızlı ıcmısım ....en sonunda patladım...:oklava:

esın dograsın bır zahmet çok ıstıyosa bakyaaa sınırlendım sımdı ıyı yapmıssın kız sınırlenınce bende bagırıyorum vallahı ayyyyy zorla süt içirilirmi kızzz bak kusturmus senı daha kötü olmus haketmıss heeeee:oklava:

zaten bır suru sorımlulugumuz var ...sabah sabah bı esıme bı guzel kaydım..ama delırttı o da...arada bırseyler luyo adama..salatalık dograrım sabahları..ıkı gundur de dograyıp yemıyomusum o da yemıyomus nıye dogruyomusum ...sınır ettı benı ben de bı bagırmısım ama sabah sabah zaten canım sıkkın..hıc bır sey demedı ama kustuk ...dun sabahta zorla sut ıcırdı ben de ustune kustum...yıne suclu ben olduım..hızlı ıcmısım ....en sonunda patladım...:oklava:

heee olayın özü ortaya çıktı galiba...ya ben de çok yapıyorum bunu son zamanlarda olup olmadık şeylere kızıyorum ,darılıyorum falan filan.aranızda geçen özünde çok basit bi olay ama işte bi de sana sormak lazım şimdi moraller nasıl bozuktur.ama emin ol zaman geçtikçe bunlar yerini normal konuşmalara bırakıcak yani bunlar tartışma gibi gelmiycek acıtmıycak seni.buna takılma canım,süt olayına mesela bir iki gün sonra sen de gülüp geçeceksin.

hamileliğin büyük etkisi var tabi canım.ama dediğin gibi hava da kapalı insanın içi kararıyor.ben de aynı senin gibiyim.evden dışarı çıkasım yok,sürekli yatmak istiyorum.hormonlar coştu galiba.

evet..canım ole ama bazen erkeklerde bayıyo...ben özgur ruhlardanım ...ustume fazla gelındıgınde delırebılırım..:oklava:

iyi olmaya çalışıyorum topiğimizin destekçi annesi :) aman siz iyi olun da biz bi şekilde oluruz.yeğenlerimize iyi bakın. tinkercim, derin derin nefes al, ve akşam eve gidince herşeyin yoluna gireceğini düşün lütfen.. bi de karnında ki meleğini düşün..iyi geleceğine eminim.

ay anlattıkca aglıyasım gelıyo fon da ılhan ırem ,yagmur....ben bu gozlerle nasıl sınıfa gırecem ya

ayy canım yaaa...sil gözlerini ara kocişini siz evilisiniz.bişey yokmuş gibi konuş.valla var ya o takılı bile değildir olaya şimdi.çünkü erkekler kadınlar kadar derin düşünmez biz inceleriz herşeyi didik didik.onun için eminim konuşma orda bitmiştir,sen küstüğün için o da ortama ayak uydurmuştur.ara hadiiii

ipek26, ELSON, naneseker, ay_she, zehsel, SariLale kızlar gunaydııınlaaar

günaydın canım biraz gec oldu ama burası cok yogun sürekli yazamıyorum...hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan

hosbulduk canım ıyıyım bende canım kahvaltı yaptım sımdı iştecokacimcoook

afiyet bal şeker olsun bebişede yarasın inş:)

günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
1 haftadır gelemedim çok hastaydım
bugün ancak işe gelebildim.
doktora gittim... rapor verdi 1 hafta
bu arada bebek içinde gittim doktora çok şükür bir problem yok dedi
1 sene dene bakalım sonra kötü düşünürsün yaşını da takma kafana dedi
şimdi iyi düşünüyorum
ama bu aydan pek umutlu değilim yumurtlama günlerimi 2.80 yatarak geçirdim :)

günaydın deryacım...çok geçmiş olsun ya kendine çok dikkat et...bu ara havalar bi ısınıyo bi soguyor çok çabuk şifayı kapıyor insan...bol bol c vitamini ve ıhlamur işe yarayacaktır canımyerimseniben

ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?

günaydın sanada çiğdemcim hoşgeldin...a.s.

geçmıs olsun canım dıkkat et kendıne tatlım:1hug:
sağol canıım.. nasılsın boshayallersmile
ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?
bugün iyi sayılırım umarım sende iyisindir.

ah şu yumurtlama günlerimi bide ben bilebilsem..günü birlik olsa çağıracam eşimi ama....adetlerim düzenli değil ya evlendim evleneli...bilemiyorum o yüzden.. mafoldumben mafoldumben

ben biliyorumda ne oluyo 3 aydır olmuyor...
demekki kısmet daha vakti var dioruma.s.

iyi olmaya çalışıyorum topiğimizin destekçi annesi :) aman siz iyi olun da biz bi şekilde oluruz.yeğenlerimize iyi bakın. tinkercim, derin derin nefes al, ve akşam eve gidince herşeyin yoluna gireceğini düşün lütfen.. bi de karnında ki meleğini düşün..iyi geleceğine eminim.

obacım bizim tek düze devam.tas da aynı hamam da aynı,tellallar da aynı.hatta baydı diyebilirim bazı şeyler

cinsiyette kendini en çabuk ele veren bebek hareketleriymiş.kızlar çok daha geç hareket ederken erkek anneleri bunu 3,5 aylıkken hissetmeye başlıyorlarmış.ben de 4,5 ayda tam net kıpırdama hissettim.bi çok anne adayıyla konuştum onlarda da aynı durum var.eğer hisssettiklerin bebek hareketiyse erkek olabilir o zaman.su içmen kendiliğinden gelen bişey.bana da en başından günde 3 lt içeceksin demişlerdi de ben günde 1 bardak içemeyen insan nasıl içerim demiştim.içiliyo yani gece uyanıp 1 sürahi su içiyordum erken gebelikte.bebişin sıvısı 3 saatte bir değişiyor ya.hayırlısı olsun tabii herseyden once.

ablacım kızı oldugu halde erkenden hissedenlerde var hareketleri ama evt erken hareket
açısından erkek örneği daha çok hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum benim içime
erkekmiş gibi doğuyo bazen bazen de kız gibi hangisini istediğimi bile bilmiyorum
çok kararsızım yani hayırlsıı olsun yaa ne diyim :) ne olursa olsun hepsi çok tatlı
hepsi çok şeker ya melek onlar ya ayyyy :)

kızlar ben bugün hiç iyi hissetmiyom kendimi...hava kapalı ...sinirlerim bozuk...sürekli gözlerim dolu olup olmadık seylere herhalde biraz gergınım okul ,cocuklar ustune tuzu bıberı...bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ...ama bellı bı nedende yok herhalde hamılelık mı bole yaptı ama nesesızım yanı...

ayy evet bende dün eve giderken yolda ağla ağla öldüm çok duygusallaştım bu ara sempatiksalakcinni
bi de iş stresi havada kötü kapalı etkiliyo canım ister istemez üzülme :)

günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
1 haftadır gelemedim çok hastaydım
bugün ancak işe gelebildim.
doktora gittim... rapor verdi 1 hafta
bu arada bebek içinde gittim doktora çok şükür bir problem yok dedi
1 sene dene bakalım sonra kötü düşünürsün yaşını da takma kafana dedi
şimdi iyi düşünüyorum
ama bu aydan pek umutlu değilim yumurtlama günlerimi 2.80 yatarak geçirdim :)

günaydın deryacım çok geçmiş olsun :)

hoşgeldin çiğdem :)

ıyı olmaya çalışıyorum bende canım işteyım bulantılarla bas etmeye çalışıyorum canımcım işte

sakın kızma kesinlikle ciddiyim
bende midemin bulanmasını çok istiyorummmmmmm
sen de bulandığında kendini kötü hissetme mutlu ol bebeğim orda bana bunu hissettiriyor die :lepi:

bu arada listemizi göremedim
var mı mart ta anne adayımız

sanada günaydın canım hoşgeldin... a.s.[/QUOTE]

hoşbulduk tatlım

günaydın şenayopuyorumnanaktan

günaydın canım naber nasılsın

günaydın kontesçim :)[/QUOTE]

günaydın ayşeeee

evet..canım ole ama bazen erkeklerde bayıyo...ben özgur ruhlardanım ...ustume fazla gelındıgınde delırebılırım..:oklava:

ay canım takdığın şeye bak barışırsınız üzme tatlı canını sen o taksın sen takma

ablacım kızı oldugu halde erkenden hissedenlerde var hareketleri ama evt erken hareket
açısından erkek örneği daha çok hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum benim içime
erkekmiş gibi doğuyo bazen bazen de kız gibi hangisini istediğimi bile bilmiyorum
çok kararsızım yani hayırlsıı olsun yaa ne diyim :) ne olursa olsun hepsi çok tatlı
hepsi çok şeker ya melek onlar ya ayyyy :)

ayy evet bende dün eve giderken yolda ağla ağla öldüm çok duygusallaştım bu ara sempatiksalakcinni
bi de iş stresi havada kötü kapalı etkiliyo canım ister istemez üzülme :)

günaydın deryacım çok geçmiş olsun :)

sağol bitanem:1hug:

sakın kızma kesinlikle ciddiyim
bende midemin bulanmasını çok istiyorummmmmmm
sen de bulandığında kendini kötü hissetme mutlu ol bebeğim orda bana bunu hissettiriyor die :lepi:

bu arada listemizi göremedim
var mı mart ta anne adayımız

canım benım neden kızayım yaaa bende öyle derdım keske hamıle olsamda bulansa derdım canım ama yasayınca anlıyo ınsan ınsallah sende en kısa zamanda tatrsın bu güzel duyguyu canımcım en güzel yanıda bulantın oldugu zaman bebegım ıyı dıyebılıyosun doktorumda böyle demıstı bana Allah bılır tabıkı herseyın hayırlısı tatlım

derya günaydın canım geçmiş olsun:1hug:

zehsel sanada günaydın

oba çiğdem günaydın sanadaaaopuyorumnanaktan

Back
X