• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bi benzerini de ben yaşadım bu hafta sonu.bizimkilere gittik biz de.eski resimlere falan baktık babam annem benim küçüklük resimlerim.yani orda hem utandım bi ara hem de duygulandım.ben onların kucağında kücücük,şimdi ben anne olmak üzereyim.annem de bebek falan almış bebişe ama görmelisin kocaman benimki o kadar doğmayacak anne naptın dedim.bebeği de görsen et bebek gerçek gibi.valla kıskanır dedik başta anlamaz bunun oyuncak olduğunu.değişik güzel duygular ya benim de gözlerim doldu.zaman çok hızlı akıyor gerçekten.daha dün gibi annem ütü yaparken ben de oyuncak ütüyle bebeğimin elbiselerini ütülediğim..

haytta böle akıp gidecek 70 yasında bıle ınanamıyacagız nasıl bu kadar hızlı gectı zaman dıye ....hele 20 ler nasıl da hızlı gecıyomus ya ben 26 yım su an..30 a ne kaldı ...

bi benzerini de ben yaşadım bu hafta sonu.bizimkilere gittik biz de.eski resimlere falan baktık babam annem benim küçüklük resimlerim.yani orda hem utandım bi ara hem de duygulandım.ben onların kucağında kücücük,şimdi ben anne olmak üzereyim.annem de bebek falan almış bebişe ama görmelisin kocaman benimki o kadar doğmayacak anne naptın dedim.bebeği de görsen et bebek gerçek gibi.valla kıskanır dedik başta anlamaz bunun oyuncak olduğunu.değişik güzel duygular ya benim de gözlerim doldu.zaman çok hızlı akıyor gerçekten.daha dün gibi annem ütü yaparken ben de oyuncak ütüyle bebeğimin elbiselerini ütülediğim..

evet ya hele annelerimize ne garip geliyordur Allah bilir...dün gibi benimde bulaşıkları
ben yıkayım diye ağladıgım oyun sanıyodum onu özenıyodum :)

bizi bizden çok düşünüyolar bi de evet yorganıydı beşiğiydi şöyle yaparsın böyle edersin
bunlara bunlra dikkat edersin diye....istiyolar ki hiç zorlanmayalım hiç sıkılmayalım
ay yaa Allah ım şefkatinden bir nebze vermiş annelere Rabbim in şefkati bize karşı
demekki ne büyük...

amin canım.işalah zamanı gelince bizde o duyguları yasarız kısmetse.

inşallah canım inşallah :)

haytta böle akıp gidecek 70 yasında bıle ınanamıyacagız nasıl bu kadar hızlı gectı zaman dıye ....hele 20 ler nasıl da hızlı gecıyomus ya ben 26 yım su an..30 a ne kaldı ...

ben 29 um.26-30 arası silik hiç bişey hatırlamıyorum nerdeyse su gibi geçiyoooo...korkuyorum yaşlanmaktan.yüzümde çizgilerin olmasından falan:delphin:
beren nerdesın yine yas kompleksım basladı:bbo:

AyŞecım ..ıpekcım ....
Ben Çıkıyorum canım. Bıraz ıŞlerımı halletmem lazım.
GÜnÜnÜz gÜzel gecer ıŞallah.
ÖpÜyorum..

AyŞecİm ..İpekcİm ....
Ben Çıkıyorum canım. Bİraz İŞlerİmİ halletmem lazım.
GÜnÜnÜz gÜzel gecer İŞallah.
ÖpÜyorum..

tamam canım kolay gelsin sana
bende bu arada fiş fatura ne varsa girdim bitirdim :)

öptümm gene gel emi :)

anam olaya bakın kızlar

Öğrendiği gün doğurdu
ıngiltere'de bir kadın, hamile olduğunu öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı.
09 Mart 2010 / 12:23
Daily Telegraph'ın haberine göre, 21 yaşındaki Belinda Waite, son 9 aydır defalarca hastaneye gittiği halde, kendisine ciddi Hassas Bağırsak Sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söylendi.

Noel günü de elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite'a gut veya alerjisi olduğu söylenerek gönderildi. 6 Şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrar doktora giden genç kadına, 3 aylık hamile olduğu "teşhisi konuldu". Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi.

Şoke olduğunu söyleyen Waite, "Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı" dedi.

Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Waite, aylardır kendisini iyi hissetmediğini belirterek, "Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum.

ensonhaber.com

ben 29 um.26-30 arası silik hiç bişey hatırlamıyorum nerdeyse su gibi geçiyoooo...korkuyorum yaşlanmaktan.yüzümde çizgilerin olmasından falan:delphin:

boşver canım ben kendimi hala 22 lik çıtır zannedıyorum ..genç görunmenın bazı ıpuclarını kullanıyorum..bı ara saclarım roflelıydı baktım 30luk tazeler gıbıyım hemen kendı rengıme dondum...bunun gıbı seylere basvurmaya basladım bıle...bı bakmısım rahmetlı aysel gurel gıbı 70 sımdede kendımı 22 sanıyom...-tatlicadiarzu-

anam olaya bakın kızlar

öğrendiği gün doğurdu
ingiltere'de bir kadın, hamile olduğunu öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı.
09 mart 2010 / 12:23
daily telegraph'ın haberine göre, 21 yaşındaki belinda waite, son 9 aydır defalarca hastaneye gittiği halde, kendisine ciddi hassas bağırsak sendromu (ıbs) ve gut hastalığı bulunduğu söylendi.

Noel günü de elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan waite'a gut veya alerjisi olduğu söylenerek gönderildi. 6 şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrar doktora giden genç kadına, 3 aylık hamile olduğu "teşhisi konuldu". Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik louise 3 saat sonra dünyaya geldi.

şoke olduğunu söyleyen waite, "bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı" dedi.

Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan waite, aylardır kendisini iyi hissetmediğini belirterek, "aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum.

Ensonhaber.com

çok ilgincmis gercekten

anam olaya bakın kızlar

Öğrendiği gün doğurdu
İngiltere'de bir kadın, hamile olduğunu öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı.
09 Mart 2010 / 12:23
Daily Telegraph'ın haberine göre, 21 yaşındaki Belinda Waite, son 9 aydır defalarca hastaneye gittiği halde, kendisine ciddi Hassas Bağırsak Sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söylendi.

Noel günü de elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite'a gut veya alerjisi olduğu söylenerek gönderildi. 6 Şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrar doktora giden genç kadına, 3 aylık hamile olduğu "teşhisi konuldu". Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi.

Şoke olduğunu söyleyen Waite, "Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı" dedi.

Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Waite, aylardır kendisini iyi hissetmediğini belirterek, "Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum.

ensonhaber.com

yok artık nasıl olur ki.biz de bi tek türkiyede olur sanıyorduk böyle şeyler.nasıl anlamaz ki karnının büyüdüğünü,hiç mi çevresinden belirti görmemiş ya da söyleyen olmamış.çok garipCADIARZU

yuh diyicem izninizle nasıl da anlamaz cocuk tekmelemedimide hic neyle bakmıslar hiç utrasona koymamıslarmı sasırdım valla bnmde ole olsa keske simdi gitsem dogsa
:) ne cok isterdim vallahi

heyyttttttttt selam benim biricik geniş ailemm :lepi:
15 dk burdayım
ben iyiyim kızlar dün dr.daydım muayenemi oldum
iğnelere başladık cuma tekrar gidicem
sizlerde ne var ne yok
biri özet geçsin bana

bu da benle teselli buluyo ya :mymeka:
kızım bana yaşımı hatırlatmak zorundamısın :mymeka:

heyyttttttttt selam benim biricik geniş ailemm :lepi:
15 dk burdayım
ben iyiyim kızlar dün dr.daydım muayenemi oldum
iğnelere başladık cuma tekrar gidicem
sizlerde ne var ne yok
biri özet geçsin bana

hosgeldin berencim.
Işallah tedavin iyi geçiyordur.
Valla pek bir haber yok . Bu ay iki hamişimiz var. Işallah devamı gelir.

Back
X