• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geldim anacım.sağlık ocağına gittim.ay çok moralim bozuldu.70 kg olmuşum.bir de aşırı ödem var.eğer indirmezsen bu ödemi 8 aylık doğurcan dedi:sinifsinif:

niye ödem olunca erken mi doğuruluyo naısl incek peki ay doktorun ne diyo bu duruma

8 aylık doğması skaıncalı değil baya gelişmiş oluyo ama inşallah vaktinde saatinde

sağlıkla gelir ablacım ya stres yapıp çok üzme kendini bi tanıdıgımıza öyle demişler

8 aylık doğabilir fln 9 aylık doğmasına rağmen 8. aydan itibaren hiç gelişememiş bebek

annesi o kadar stres yapmış ki skain ol ablacım atlatıcaksın inşallah

geldim anacım.sağlık ocağına gittim.ay çok moralim bozuldu.70 kg olmuşum.bir de aşırı ödem var.eğer indirmezsen bu ödemi 8 aylık doğurcan dedi:sinifsinif:

Ayy canım ödem varsa tuzlu yememeye dikkat et nolur, benim eltim aynı senin gibiydi, gerçekten senin ediğin gibi erken doğum yaptı, seni üzmek için söylemiyorum ama sadece dikkat et diye söylüyorum, sakın şimdi bunu kafana takıp çok da üzme kendini, üzülürsen, psikolojini bozarsan da erken doğum riski olur, yani sen doktorunun sözünü dinle, onn dikkat etmeni söylediği şeylere dikkat et yeter hayatım, tamam mı, biz hep yanındayız, unutma bunu :teselli: :teselli:

AYŞE biz bugün 11 i itibariyle 8. aya girdik.ticker normalde 1 kare atlaması gerekmiyor mu?ya da 9 ay 10 gün kavramından dolayı mı gecikmeye uğruyor.benim Sat 11 ağustos

ablacım hesaplama sistemi dğeişik bak mesela benımkınde de 13+0 da 4. kareye
geçmesi lazımdı ama 13+3 de geçti
sen şu an 30+2'sin ve 31+1 iken diğer kareye geçicek
değişik bi hesaplama şekli var hatta
internettekı gebelık haftası ay dönüşüm tablolarında da böyle bizim gibi 4 hafta 1 ay
diye hesaplamıyorlar

GÜnaydın bayankarasu , İpekcİm, tİnkerbell

adım geçmiyo ama günaydın

anında alınırım valla :1closedeyes:

günaydın tatlım
çok şükür bu aralar iyiym bulantı sadece sabah var güzel yiyebiliyorum sadece burun tıkanıklığım sorun oluyo
sen nasılsınnn peki

iyi diyelim d iyi olsun ama niyese bugun karnımda iğne batması gibi agrılar var rahatsı edıcı degıl ama ne bıleyım sınır ettı benı derste zor oluyo....ayaktayken...bırde benımkıler cok yaramaz ya ....

ablacım hesaplama sistemi dğeişik bak mesela benımkınde de 13+0 da 4. Kareye
geçmesi lazımdı ama 13+3 de geçti
sen şu an 30+2'sin ve 31+1 iken diğer kareye geçicek
değişik bi hesaplama şekli var hatta
internettekı gebelık haftası ay dönüşüm tablolarında da böyle bizim gibi 4 hafta 1 ay
diye hesaplamıyorlar

adım geçmiyo ama günaydın

anında alınırım valla :1closedeyes:

canım ya seni görmemiştim . Kusura bakma. Seni hiç unuturmuyum hiç.
Ben hala test yapmadım biliyonmu.sence artık yapmalımıyımm aysecimm..

Kızlar aynı anda alıntı yapmayı bilmiyorum.Ama beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hamiş olmayan tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallaha.s.
Doktordan geldim şimdi.Sonuç pozitifmiş gerçekten.10 Gün sonra gel dedi. Biliyorsunuz kötü bir tecrübem var.İnşallah bu kez herşey çok güzel olur.Bbebişim hep benimle olur:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn kızlar

canım günaydın geçmiş olsun kıloyu takma be ....moralını de yuksek tut...sen streslı olursan bebısın de etkılenır unutma ve allahtan hayırlısını dıleyelım bebegın ıcın ...sen sadece kendıne dıkkat et olur mu...

Kızlar aynı anda alıntı yapmayı bilmiyorum.Ama beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hamiş olmayan tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallaha.s.
Doktordan geldim şimdi.Sonuç pozitifmiş gerçekten.10 Gün sonra gel dedi. Biliyorsunuz kötü bir tecrübem var.İnşallah bu kez herşey çok güzel olur.Bbebişim hep benimle olur:Saruboceq::Saruboceq:

ÇOK ÇOK ŞÜKÜR CANIM. İŞALLAH SAĞLIKLICA BEBİŞİNİ KUCAGINA ALIRSIN CNMMMM:1hug:

niye ödem olunca erken mi doğuruluyo naısl incek peki ay doktorun ne diyo bu duruma

8 aylık doğması skaıncalı değil baya gelişmiş oluyo ama inşallah vaktinde saatinde

sağlıkla gelir ablacım ya stres yapıp çok üzme kendini bi tanıdıgımıza öyle demişler

8 aylık doğabilir fln 9 aylık doğmasına rağmen 8. aydan itibaren hiç gelişememiş bebek

annesi o kadar stres yapmış ki skain ol ablacım atlatıcaksın inşallah

ben de ilk kez duydum,ödem erken doğuma neden oluyormuş.her 2 saatte bir ayaklarının altına yastık koyup 10 dk yat dedi olmaz çalışıyorum falan diyince;o zaman akşam ayaklarını yükseğe koy 1 saat uzan her gün yapman şart dedi.8 aylık doğmasını istemiyorum ya her şey vaktinde gelişmesini tam tamamlasın falan.bir de çok kilo alıyosun dedi.porsiyonlarına dikkat et falan bi sürü şey söylediohaoldumsmile

Back
X