Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes 26 günaydın canım nasıl gidiyo hamişlik...
geldim anacım.sağlık ocağına gittim.ay çok moralim bozuldu.70 kg olmuşum.bir de aşırı ödem var.eğer indirmezsen bu ödemi 8 aylık doğurcan dedi:sinifsinif:
GÜnaydın bayankarasu , İpekcİm, tİnkerbell
Günaydın tinker opuyorumnanaktan , günaydın sılanaz opuyorumnanaktan , günaydın kontes hanım naniknanik kaydirigubbakcemile3
geldim anacım.sağlık ocağına gittim.ay çok moralim bozuldu.70 kg olmuşum.bir de aşırı ödem var.eğer indirmezsen bu ödemi 8 aylık doğurcan dedi:sinifsinif:
günaydınnnn balımmmmm nasılsınnaniknanik
günaydın aysucum
AYŞE biz bugün 11 i itibariyle 8. aya girdik.ticker normalde 1 kare atlaması gerekmiyor mu?ya da 9 ay 10 gün kavramından dolayı mı gecikmeye uğruyor.benim Sat 11 ağustos
Günaydın canıııııııııııııııııım opuyorumnanaktan
günaydın tatlım
çok şükür bu aralar iyiym bulantı sadece sabah var güzel yiyebiliyorum sadece burun tıkanıklığım sorun oluyo
sen nasılsınnn peki
ablacım hesaplama sistemi dğeişik bak mesela benımkınde de 13+0 da 4. Kareye
geçmesi lazımdı ama 13+3 de geçti
sen şu an 30+2'sin ve 31+1 iken diğer kareye geçicek
değişik bi hesaplama şekli var hatta
internettekı gebelık haftası ay dönüşüm tablolarında da böyle bizim gibi 4 hafta 1 ay
diye hesaplamıyorlar
adım geçmiyo ama günaydın
anında alınırım valla :1closedeyes:
günaydınnn kızlar
Kızlar aynı anda alıntı yapmayı bilmiyorum.Ama beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hamiş olmayan tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallaha.s.
Doktordan geldim şimdi.Sonuç pozitifmiş gerçekten.10 Gün sonra gel dedi. Biliyorsunuz kötü bir tecrübem var.İnşallah bu kez herşey çok güzel olur.Bbebişim hep benimle olur:Saruboceq::Saruboceq:
niye ödem olunca erken mi doğuruluyo naısl incek peki ay doktorun ne diyo bu duruma
8 aylık doğması skaıncalı değil baya gelişmiş oluyo ama inşallah vaktinde saatinde
sağlıkla gelir ablacım ya stres yapıp çok üzme kendini bi tanıdıgımıza öyle demişler
8 aylık doğabilir fln 9 aylık doğmasına rağmen 8. aydan itibaren hiç gelişememiş bebek
annesi o kadar stres yapmış ki skain ol ablacım atlatıcaksın inşallah
aysulay gunaydın canım senın kac gun gectı de test yapmadın merak ettım...