• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dilemme haberini aldım karasudan.ondan girdim canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn.darısı bizimde başımıza..bendede prolaktin yüksekliği vardı biliyosun..düştü benimde..inş bende yakında böyle bi haber veririm..

7 sinde olmam gerekiyodu canım.
Ama gecen 10 gün gecikince defalarca test yapmıstım.
şimdi ise beklemedeyim gene

hayırlısı olsun sabrın yoksa bır tane dene test..sonra yıne beklersın....ben sabırsızımdır bu konuda...ınsallah hamılesındır canım...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

hayırlısı olsun sabrın yoksa bır tane dene test..sonra yıne beklersın....ben sabırsızımdır bu konuda...ınsallah hamılesındır canım...

işallah canım ya. Ama cumartesiye kadar dayanabilirsem sayet gelmezse beklemeyi düsünüyom.
Ama sabrım bitmek üzere :))))

KARASUCUM VALLA HERGÜN YAZILARINI OKUYORUM SENDEN ÇOK POZİTİF ENERJİ ALIYORUM YA.
ÖPÜYORUM CANIM SENİ.
HEP BÖLE OL:1hug:

Sağol canım benim olumunekankayizsmile valla burda sizinle okadar mutlu oluyorum ki, herşeyi unutuyorum, bazen diyo arkadaşlar, karasuya bak okadar sorun çıktı, hala pozitif, inanın burda sizinle olmasam içime kapanır, ağlar dururdum, kendime de kocişe de zehir ederdim hayatı, ama sizinle herşeyimi paylaşmak bana okadar iyi geliyo ki, allah sizi yanımdan eksik etmesin, inan ki hepiniz arkadaş değil kardeşsiniz bana, bi ablam var uzakta, telefonda da herşey konuşulmuyo, annem deseniz üzülmesin diye anlatamıyorum bazı sıkıntıları, arkadaşlarım deseniz hiçbiri anlamaz, çünkü hiç benim durumumda olan yok, tok açın halini ne bilir, bi siz varsınız benim için, bi de kocişim valla, gerisi hikaye, iyiki de varsınız canlarım benim :1hug: ,
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM ben :asigim: :asigim: :asigim:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

günaydın su nasılsın bugün..

sağol canım benim olumunekankayizsmile valla burda sizinle okadar mutlu oluyorum ki, herşeyi unutuyorum, bazen diyo arkadaşlar, karasuya bak okadar sorun çıktı, hala pozitif, inanın burda sizinle olmasam içime kapanır, ağlar dururdum, kendime de kocişe de zehir ederdim hayatı, ama sizinle herşeyimi paylaşmak bana okadar iyi geliyo ki, allah sizi yanımdan eksik etmesin, inan ki hepiniz arkadaş değil kardeşsiniz bana, bi ablam var uzakta, telefonda da herşey konuşulmuyo, annem deseniz üzülmesin diye anlatamıyorum bazı sıkıntıları, arkadaşlarım deseniz hiçbiri anlamaz, çünkü hiç benim durumumda olan yok, tok açın halini ne bilir, bi siz varsınız benim için, bi de kocişim valla, gerisi hikaye, iyiki de varsınız canlarım benim :1hug: ,
sizi çoooooooooooooook seviyorum ben :asigim: :asigim: :asigim:

bizde seni çok seviyoruz canım benim.
Böle düşünmen çok güzel.

Ayy canım ödem varsa tuzlu yememeye dikkat et nolur, benim eltim aynı senin gibiydi, gerçekten senin ediğin gibi erken doğum yaptı, seni üzmek için söylemiyorum ama sadece dikkat et diye söylüyorum, sakın şimdi bunu kafana takıp çok da üzme kendini, üzülürsen, psikolojini bozarsan da erken doğum riski olur, yani sen doktorunun sözünü dinle, onn dikkat etmeni söylediği şeylere dikkat et yeter hayatım, tamam mı, biz hep yanındayız, unutma bunu :teselli: :teselli:

aa gerçekten mieyvahedigeldismile
ne kadar erken doğurdu?aslında ben yemiyorum tuzlu falan önceden de tuzu pek kullanmazdım.nasıl oldu bilmiyorum işte.olay gerçekten bu kadar ciddi yanimafoldumben

Kızlar aynı anda alıntı yapmayı bilmiyorum.Ama beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hamiş olmayan tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallaha.s.
Doktordan geldim şimdi.Sonuç pozitifmiş gerçekten.10 Gün sonra gel dedi. Biliyorsunuz kötü bir tecrübem var.İnşallah bu kez herşey çok güzel olur.Bbebişim hep benimle olur:Saruboceq::Saruboceq:

dilemmaaa tebrikler canım yeni okuyabildim misafirim vardı..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

aa gerçekten mieyvahedigeldismile
ne kadar erken doğurdu?aslında ben yemiyorum tuzlu falan önceden de tuzu pek kullanmazdım.nasıl oldu bilmiyorum işte.olay gerçekten bu kadar ciddi yanimafoldumben

Canım o 7.5 aylıktı doğurduğunda, 8 ayı bile dolmamıştı, çok sıkıntı çektiler ama o haketti biraz da, doktorun yasakladığı herşeyi inadına yedi sanki, bana bişey olmaz, bana bişey olmaz diye diye sonunu hazırladı, cahil cühelanın teki işte, aramızda kalsın hiç de sevmem zaten bilmiyorumkismile
sen bilinçlisin, doktorunun dikkat etmeni söylediği şeylere dikkat et yeter, doktoruna güveniyosan gerisi boş yerimseniben sakın kafana da takma ama tamam mı, meleğin sağlıklı bi şekilde zamanı dolunca gelecek inş. :Saruboceq:

siz ihracat yapıyor musunuz kontescim?

canım günaydın okudum yazdıklarını üzme kendini çoğu gebeliklerde son aylarda doktorlar hep uyarır aldığın kiloyla alakalı değil bu vücuttaki tuz oranıyla sanırım hani son aylarda tansiyona bağlı erken doğum yaşanmaması için sen dikkat et yeter sıkma canını unutma çocuk 8.ayda daha çok anneden gelişimi için bişeler alırmış kısma yemeni ama dikkatli ye 8.ay çocuk için çok önemli

bu arada evet canım ihracat yapıyoruz

Kızlar aynı anda alıntı yapmayı bilmiyorum.Ama beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hamiş olmayan tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallaha.s.
Doktordan geldim şimdi.Sonuç pozitifmiş gerçekten.10 Gün sonra gel dedi. Biliyorsunuz kötü bir tecrübem var.İnşallah bu kez herşey çok güzel olur.Bbebişim hep benimle olur:Saruboceq::Saruboceq:

TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM :)

canım ya seni görmemiştim . Kusura bakma. Seni hiç unuturmuyum hiç.
Ben hala test yapmadım biliyonmu.sence artık yapmalımıyımm aysecimm..

reglin geçtiyse bi yap canım yada herkez ben gibi değil tabii regli geçmesede çıkıyo kaydirigubbakcemile3

Canım o 7.5 aylıktı doğurduğunda, 8 ayı bile dolmamıştı, çok sıkıntı çektiler ama o haketti biraz da, doktorun yasakladığı herşeyi inadına yedi sanki, bana bişey olmaz, bana bişey olmaz diye diye sonunu hazırladı, cahil cühelanın teki işte, aramızda kalsın hiç de sevmem zaten bilmiyorumkismile
sen bilinçlisin, doktorunun dikkat etmeni söylediği şeylere dikkat et yeter, doktoruna güveniyosan gerisi boş yerimseniben sakın kafana da takma ama tamam mı, meleğin sağlıklı bi şekilde zamanı dolunca gelecek inş. :Saruboceq:

karasu ya çocukta problem olmuyo mu erken doğunca?hani gelişimini tam tamamlayamamış oluyo sanki de.gormesi işitmesi tam değil mi çocuğun?

canım günaydın okudum yazdıklarını üzme kendini çoğu gebeliklerde son aylarda doktorlar hep uyarır aldığın kiloyla alakalı değil bu vücuttaki tuz oranıyla sanırım hani son aylarda tansiyona bağlı erken doğum yaşanmaması için sen dikkat et yeter sıkma canını unutma çocuk 8.ayda daha çok anneden gelişimi için bişeler alırmış kısma yemeni ama dikkatli ye 8.ay çocuk için çok önemli

bu arada evet canım ihracat yapıyoruz

Ay ihracat mıydı ooooooooooooooo kaydirigubbakcemile3 bana bakın yaa aklım nerdeyse her laftan onu anlıyom iyi mi anlayın nekadar kudurmuşum :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X