• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya çok enteresan varlıklar değil mi şu erkekler ve ne kadar farklıyız.zaten farklı olmasak hayat çekilmezdi galiba.

o zaman hayat o işten ibaret olurdu galiba
bizdede şevk oluyo ama olmasa aramıyorsun yaniii
boşuna demiyolar kız kadınların 9 nefisleri var hepsinide tutarlar
erkeklerin 1 nefisleri var ona bile hakim olamıyolarr:roflol:

Kızlar ben yemeğe çıkıyorum, döndüğümde burda olun haaaaaaaaaaaaaaa :oklava:
sevgi kepeleklerim benim :asigim:

Ya bana sorarsan canımcım, tünellinin yerini tutmaz, netice de yapay bi tünel yaratıyosun ona orda kaydirigubbakcemile3 ne olsa yapay yani :kedi: :kedi: :kedi:
Ama ben kociş bu yapaylıktan sıkılmasın diye olaya biraz da heyecan katıyorum, azıcık kudurtuyorum başlamadan önce, kociş havluyu atınca atıyorum golü :lepi:
Bu yöntem de çok hoşuna gitti ama diğerinin yerini tutmaz yine de, yasak kalktığında da arada bir yapalım diyo ama sürekli istemez heralde yerimseniben
Daha ayrıntılı anlatamıyorum, valla sakıncalı içerik diye ihbar edecekler bu gidişle beni site yönetimine eyvahedigeldismile
Ben hakimim suçsuz bey, valla bunlar yoldan çıkarıyo beni :sinifsinif: ayıp ayıp sorular soruyolar :kedi: :kedi: :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:

ay Allah seni napmasın kız.şurda gülmemek için kendimi zor tutuyorum:))
bizim de sanırım yavaştan tünelsize geçicez mecburen de tecrübe ediniyorum hani nasıl olur,adamda alışkanlık yaratır mı vs diye.sağolsun site sayesinde her yonden gelişiyoruz:DDD

Ya bana sorarsan canımcım, tünellinin yerini tutmaz, netice de yapay bi tünel yaratıyosun ona orda kaydirigubbakcemile3 ne olsa yapay yani :kedi: :kedi: :kedi:
Ama ben kociş bu yapaylıktan sıkılmasın diye olaya biraz da heyecan katıyorum, azıcık kudurtuyorum başlamadan önce, kociş havluyu atınca atıyorum golü :lepi:
Bu yöntem de çok hoşuna gitti ama diğerinin yerini tutmaz yine de, yasak kalktığında da arada bir yapalım diyo ama sürekli istemez heralde yerimseniben
Daha ayrıntılı anlatamıyorum, valla sakıncalı içerik diye ihbar edecekler bu gidişle beni site yönetimine eyvahedigeldismile
Ben hakimim suçsuz bey, valla bunlar yoldan çıkarıyo beni :sinifsinif: ayıp ayıp sorular soruyolar :kedi: :kedi: :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:

canım ben bılıyom bizde tünelsiz olayını 6-7 ay önce keşfetmiştik :kedi: bende bi kudurtuyom sonra çakıyorum voleyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçekten eşiminde hoşuna gidiyo bir numarasın diyo bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi:
ama nalatılmaz gerçektende ayıp da ben senin dediğin anlıyorum yerimseniben

ayşe canım sabah okumuştum ama yazamadım çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et olur mu yorulma fazla hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil canımcımopuyorumnanaktan

canım ben bılıyom bizde tünelsiz olayını 6-7 ay önce keşfetmiştik :kedi: bende bi kudurtuyom sonra çakıyorum voleyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçekten eşiminde hoşuna gidiyo bir numarasın diyo bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi:
ama nalatılmaz gerçektende ayıp da ben senin dediğin anlıyorum yerimseniben

:kedi:CADIARZU

eyvahedigeldismileayyyy sabah yıne yaptım sılık daha ama dayanamayıp kan verdım 5 gıbı alcam sonucu canım

kız silikse kesin vardır yaa sositososito hadi işallahhhhhh :Saruboceq:

nasıl beklicez şimdi ya daha çok varr eyvahedigeldismile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dilemma HAMİŞ kızlar hihoyyyt bu ne güsel bi haber böyle sabah sabah, hadi bakalım bu sabah bomba gibi başladı, ikinci bombayı da çiçeğimden bekliyoruz, dün ikinci çizgisi silik çıkmış, bu sabah tekrarlicaktı, inş. bu sefer net görür ikinciyi :Saruboceq:
Ayyyy ayyyyy ayyyyyy çok heyecanlandım yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım yaaaa gercekten bende yazılarını hep takıp edıyorum.pozıtıf enerjın varya burdakı herkese yeter ...dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım..ınsallah hepımız goruruz su ıkıncı cızgılerıopuyorumnanaktan

kız silikse kesin vardır yaa sositososito hadi işallahhhhhh :Saruboceq:

nasıl beklicez şimdi ya daha çok varr eyvahedigeldismile

ayy vardır ınsallah canım farklı bır test daha yaptım oda aynı..kafayımı yedım nedır..aman artık 5 olsunda ona gore lıtedekı yerımı alırım yaa en alt yaadaa.....

kızlar biri su tünelsiz olayını özelden bana bir açıklar mı
kafayı yedimmmm

ayy vardır ınsallah canım farklı bır test daha yaptım oda aynı..kafayımı yedım nedır..aman artık 5 olsunda ona gore lıtedekı yerımı alırım yaa en alt yaadaa.....

bence kesin şeref tribününe iniceksin kızzzz zaten birşey olmasa silik çizgi çıkmazdıı hihoyyythihoyyyt:teytey:

Back
X