Ay iyi o zaman aç aç dayanamzdım zaten ve yemişde bulunmustum![]()
ay secım testler falan masallah..buyutmussun bebısı..allah tamamını erıdısın saglıklı kucagına almayı nasıp etsın ınsallahcanım......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi o zaman aç aç dayanamzdım zaten ve yemişde bulunmustum![]()
kızlar biri su tünelsiz olayını özelden bana bir açıklar mı
kafayı yedimmmm
kızlar biri su tünelsiz olayını özelden bana bir açıklar mı
kafayı yedimmmm
ayşe canım sabah okumuştum ama yazamadım çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et olur mu yorulma fazla hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil canımcımopuyorumnanaktan
eyvahedigeldismileayyyy sabah yıne yaptım sılık daha ama dayanamayıp kan verdım 5 gıbı alcam sonucu canım
ay secım testler falan masallah..buyutmussun bebısı..allah tamamını erıdısın saglıklı kucagına almayı nasıp etsın ınsallahcanım......
sucum sağol sanım önemli bişey yokmuş ama korkuyoruz tabii :)
evet canım hiçbişey o kadar önemli değil dikkat ediyorum :) şimdi gidicem hastanede
uzmanlar fln var inşallah onlarda güzel şeyler söyler rahatlarım :) ben nedense
evlet hastanesne daha çok guvenıyorum :)
anladım canımcım tabiki endişelenmekte haklısın ama çok şükür birşey yokmuş..
:1hug: hadi bekliyoruz güzel haberlerle gel canım işallah kaydirigubbakcemile5
anladım canımcım tabiki endişelenmekte haklısın ama çok şükür birşey yokmuş..
:1hug: hadi bekliyoruz güzel haberlerle gel canım işallah kaydirigubbakcemile5
ayse cim gecmiş olsun canım hayırdır. doktora gidiyomusun .işallah hersey yolundadır.
öpüyorum seni.
ciceğim hoşgeldin canım
bende ayşeye katılıyorum her ay yapardım çizginin yanından bile geçemezdim
olmayınca bişe hiç bişe çıkmıyo canım ama olunca idrarı koya koymaz çıkıyo valla
ay hadi inşşş geliyordur seninkide oğlana kardeş ne güzelllopuyorumnanaktan
aaacanım gecmısı okuyamadım yanımdakı sıpadan..bana anlatabılırmısın aysenın nesı var...
canım ben bılıyom bizde tünelsiz olayını 6-7 ay önce keşfetmiştik :kedi: bende bi kudurtuyom sonra çakıyorum voleyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçekten eşiminde hoşuna gidiyo bir numarasın diyo bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi:
ama nalatılmaz gerçektende ayıp da ben senin dediğin anlıyorum yerimseniben
2'li teste gidiyorum canım :) sağol :) iyyiz inşallah sende iyisindir...
geç kalmıyım cıktım ben :)
canım dün gece yine kanaması olmuşta acile gitmişler ama çok şükür birşey yokmuş iyimiş bebiş:ecrin_bebek:
şimdide 2 li test var ya onu yaptırmaya gidiyoryerimseniben
eyvahedigeldismileayyyy sabah yıne yaptım sılık daha ama dayanamayıp kan verdım 5 gıbı alcam sonucu canım
Ayyyyy hadi kız ver bi müjde de atalım göbecikleri burda :sm_cool:
Valla akşamları giremiyom normalde ama sırf senin haberini almak için ne yapıp edip girecem bu akşam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hadi bakalım inşallah inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yawrular bende sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırayım.ilacımda bitti... akşama güsel haberler bekliyorum çiçeğimmmm, aklım sende! görüşürüss...