- 27 Ağustos 2009
- 2.293
- 84
- 163
- 43
insallah canım..ama lutfen hamıs olursam topıkte kı herkes pesımden gelsın..yoksa tamm mutlu olamam ben..
bence haberi verdin bile cnm. silik çıkmazdıki.
peşinden bizde geliriz işallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım..ama lutfen hamıs olursam topıkte kı herkes pesımden gelsın..yoksa tamm mutlu olamam ben..
bence haberi verdin bile cnm. silik çıkmazdıki.
peşinden bizde geliriz işallah..
canım bence de hamılesın yaaa..hadı hayırlısı bakalım...
bu arada kızlar elektrıkler kesıldı bı ara yoktum ...yenı geldı...olen ayran ıcmısım de bır uyudum ama anlatamam mudur odamda ıkı koltuk ustunde tam bır sekerleme yaptım...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Sen sonucu alıp eve gelirken ayağını sürü bol bol, Nisanda ben geliyom arkandan merak etme :lepi: :lepi:
senaycım..... küsmüyüz senle hiç konusmuyon
yok kimse beni sallamıyo galiba :sinifsinif:
yav kzılar neler yazmışşınız ole...tünel falan filan uyku sersemı okudum ama ..yuzum kızardı vallahı...ben unuttum o işleri yapmaya korkanlardanım....3 ayda 2 kez nasıl ama???onunda kocamın burnundan geldı ay dur sole yapma bı dk...pışman oldu yazık...nıyese yapınca vıjdan azabı cekıyom bırsey olcak gıbıme gelıyo...