Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooooooooo yasak falan yok hıc bı olumsuzluk ta yasamadım ama ben hamıle vajınısmusu oldum galıba:tomato::tomato::tomato: yazık kocama ...yeltenıyo ama yuz bulamıyo herhalde su 1.donem bıtsın baslarım gıbıme gelıyo...ama bır de vucudu degısıyo ya ınsanın karnım falan buyudu...utanıyom acıkcası o halımden bıraz psıkolojık ben karasunun enerjısıne hayret edıyom zaten...masallah dıyelım de nazar deymesın...:dance:
oooo ooo sen muhabbeti kaçırdın.bizim karasu bu konuda çok iştahlı maşallah.işin içinde aşk da olunca tadından yenmiyo herhalde.sana yasak mı koydu doktor bu konuda?ben hala devam ediyorum haftada 1 de olsa.ama çok ağırlaştım bırakırım belki de bu ay.o yüzden karasu nasıl tünelsiz olur onu anlatıyodu.
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
selam arkadaşlar 2 ay önce ayrılmıştım topikten ama ara ara girip hamişiniz varmı diye takip ettim. hamile kalan arkadaşların hepsini çok tebrik ediyorum darısı olmayanların başına diyorum. bu arada bende neler yaptım ondan bahsedeyim biraz çocuk mevzusunu aklımdan çıkardım artık adet olunca hiç üzülmüyorum Allahın takdiri diyorum. ama tabi gecikmelerim şubat ayındada devam etti ocak ayında 5 gün olan gecikmem şubat ayında 7 gün oldu tabi yine sonu hüsran bende bi problemmi var diye doktora gittim ama bu sefer özel hastaneye gittim devlet pek ilgilenmiyo çünkü. çok iyi bi doktor buldum. hormon testlerim yapıldı gayet güzel çıktı. eşimin sperm testi yapıldı oda güzel çıktı doktor son olarak rahim filmi istedi ve adetimin bitiminde onuda yaptırdım. biraz ağrılı oldu çünkü anestezi istemedim 2 dakikalık bi ağrı ama biraz can yakıyo. neyse rahim filmim temiz çıktı her iki tüpümde açık doktorum şu an beklememizi söyledi daha 9 ay olduğu için bi 3 ay daha bişey yapmadan bekleyelim dedi. eğer 3 ay içindede olmazsa yumurta takibine başlarız dedi. bakalım hayırlısı artık.bu arada diyete başladım çok ağır bi diyet yapamasamda 5 kilo kadar verdim ve vermeye devam ediyorum sürekli diyet sitelerindeyim bu beni inanın çok rahatlattı tabiki doktora gidip hiç bir sorun olmamasını öğrenmemde. şimdi bekliyorum artık yumurtlama günü takip etmeden düşünmeden gayet relaksım yani gelirse Allahtan gelmezse yine Allahtan. sucum sanada geçmiş olsun tam okuyamadım ama umarım önemli bişey değildir. inan en çokta seni merak ederek okudum topiği inş. en kısa zamanda gelir melekleriniz kızlar tabi benimde hepinizi öpüyoru.opuyorumnanaktan aysucum bak yazdım işte kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar 2 ay önce ayrılmıştım topikten ama ara ara girip hamişiniz varmı diye takip ettim. hamile kalan arkadaşların hepsini çok tebrik ediyorum darısı olmayanların başına diyorum. bu arada bende neler yaptım ondan bahsedeyim biraz çocuk mevzusunu aklımdan çıkardım artık adet olunca hiç üzülmüyorum Allahın takdiri diyorum. ama tabi gecikmelerim şubat ayındada devam etti ocak ayında 5 gün olan gecikmem şubat ayında 7 gün oldu tabi yine sonu hüsran bende bi problemmi var diye doktora gittim ama bu sefer özel hastaneye gittim devlet pek ilgilenmiyo çünkü. çok iyi bi doktor buldum. hormon testlerim yapıldı gayet güzel çıktı. eşimin sperm testi yapıldı oda güzel çıktı doktor son olarak rahim filmi istedi ve adetimin bitiminde onuda yaptırdım. biraz ağrılı oldu çünkü anestezi istemedim 2 dakikalık bi ağrı ama biraz can yakıyo. neyse rahim filmim temiz çıktı her iki tüpümde açık doktorum şu an beklememizi söyledi daha 9 ay olduğu için bi 3 ay daha bişey yapmadan bekleyelim dedi. eğer 3 ay içindede olmazsa yumurta takibine başlarız dedi. bakalım hayırlısı artık.bu arada diyete başladım çok ağır bi diyet yapamasamda 5 kilo kadar verdim ve vermeye devam ediyorum sürekli diyet sitelerindeyim bu beni inanın çok rahatlattı tabiki doktora gidip hiç bir sorun olmamasını öğrenmemde. şimdi bekliyorum artık yumurtlama günü takip etmeden düşünmeden gayet relaksım yani gelirse Allahtan gelmezse yine Allahtan. sucum sanada geçmiş olsun tam okuyamadım ama umarım önemli bişey değildir. inan en çokta seni merak ederek okudum topiği inş. en kısa zamanda gelir melekleriniz kızlar tabi benimde hepinizi öpüyoru.opuyorumnanaktan aysucum bak yazdım işte kaydirigubbakcemile3
amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. evet yazmak istemiyodum yine kendimi kaptırmaktan korkuyodum aslında hamiş kalınca yazmak istiyodum ama dayanamadım artık aysulayda gaza getirdi beni inanın ben fazla yazdıklarınızı okumuyodum hızlı hızlı sayfaları geçip listeye bakıp çıkıyodum ama bu sefer gördüm aysulayın çağrısını hadi yazayım artık dedimEbruli canımcım Allah gönlüne göre versin bitanem, benim de gözüme çarpıyodun açıkçası, sayfayı okuyanlarda görüyodum ama yazmıyodun hiç, hatta ben de yazdım bikaç kere ebru yazsana artık diye, en azından durumundan haberdar ettin bizi, teşekkür ederim merakta bırakmadığın için hayatım yerimseniben
ay canım ya beni mi merak ettin su adında başka biri yok gerçi bi su arkadaşımız var o da hamile zaten kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim canımcım rahim ağzında yara varmış benim o da tedavi edilicek işte onun dışında iyiyim :) seni hep altta görüyorduk merak ediyorduk vallahi yazdığın iyi oldu ayrıca seni süper gördüm kilolar verilmiş moralin yüksek artık takmıyosun kafanada hiçbir şey ohh en güzeli canım yaa maşallah diyelim :) ayrıca sana da çok geçmiş olsun çok şükürki herşey temiz ve güzel çıkmış işallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun canımcımmm:Saruboceq: bu arada nasıl zayıfladın ben de zayıflamak istiyorum ya artık tedaviye başlıcam için ben de bir süre ara vericem bebek düşüncesine mecburen o arada zayıflasam iyi olur :)) bide artık aramızda mısın yeniden canımm yine gitmicen dimi??
bizde seni merak ediyoduk canım ya. yazmana sevindim canım.