Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım
yok canım daha önce görmedim ilk defa gördüm ve dayanamadım artık yazdım evet ben topiğin başından beri aranızdaydım ama bi ara fazla kaptırdım kendimi şimdi toparlandım.artık sık sık gelirim inş. hadi krıyorum zincirleimi ekleyin benide 21 mart olarak biraz ilerde artık tarihim
çiçeğim normalmidir bu yaaa.gerçi bi çok yerde 10den itibaren çıkar diyo ama,ay ne bileyim.testin heyecanından,gereksiz bilgilerde vermişim kaydirigubbakcemile3hevesim kaçtı üzüldüm yani akannehir
selam kızlar nasılsınız?
hayırlısı neyse o olsun canım yaaa.normalmı degılmı 5 te bellı olcak.ben kan verdım bıleeeee
oleeeeeysositosositosositososito çok sevindim canım yaa herzaman gel biz hep burdayızzz:1hug:Şeniz
hosgeldın canım...topıkımıze ara vermıstın.senı anlayısla karsıladık tabııkı ama..ben bu topıgın strese soktugunu dusunmuyorum..cunku burada gercekten herkes bırbırının heyecanını paylasıyor uzuntusuyle uzuluyor sevıncıyle gobecıkler atıyor..yanı hep bana hep bana olayı yok..oyuzden bende yıne sıksık gelmelısın...ozletme bu kadar kendını..gel ve ne derdımız varsa paylasalımkı azalsın..opuyorumnanaktan
ebruli016 canım benım okudumda ne güzel hersey yolundaymıs bütün testlerde temızmıs buna çok sevındım sende çok rahatlamıssın bunuda hıssedıyorum ınsallah en kısa zamanda kavusursun melegıne tatlım benım tekrardan hosgeldın aramıza canımcım
selam kızlar nasılsınız?
selam canım . dün aksam tam cıkarken sevinceten çıkamamsıtın. bu aksamada işallah çiçegim güzel haberler verecek.
sonra sıra bize geliyo. bu ayda dökülmeye basladık gene .işallah bizde peşlerinden gieriz.
ŞENAY TATLIM BEN
LİNKİ DEĞİŞTİRDİM
O MUHABBETİ BİLMİYON TABİ DİĞER LİNKİ BENİM HERKES BİLİYORDUDA
GOOGLEDEN LİNKİ YAZINCA DİREK BURASI ÇIKIYORDU BENDE TIRSTIMMMkaydirigubbakcemile3
EBRULİ canım,tekrar hoşgeldin aramıza.iyi olmana çok sevindim...:))
evet canım herşey yolunda Allahın izniyle sen benim hemşomsun ve ben çok sevindim hamile olmana darısı başımıza inş. inş. sende sağ salim alırsın bebeğini kucağina tüm hamişler gibi canımopuyorumnanaktan
selam canım . dün aksam tam cıkarken sevinceten çıkamamsıtın. bu aksamada işallah çiçegim güzel haberler verecek.
sonra sıra bize geliyo. bu ayda dökülmeye basladık gene .işallah bizde peşlerinden gieriz.
ŞENAY TATLIM BEN
LİNKİ DEĞİŞTİRDİM
O MUHABBETİ BİLMİYON TABİ DİĞER LİNKİ BENİM HERKES BİLİYORDUDA
GOOGLEDEN LİNKİ YAZINCA DİREK BURASI ÇIKIYORDU BENDE TIRSTIMMMkaydirigubbakcemile3
canım benım çok sagol Allah ım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah canım benım amın ınsallah bakalım daha 6+1 olduk bugün teyzesi haftaya kalp atısları için gıdıcez kısmetse bakalım
ya şenaycım sen nasıl değiştirdin linkini bende değiştirmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
evet canım sevinçten ben bile bir türlü çıkamamıştım. bu gece de çiçeğim yapacak inş bu güzelliği :)) sanki ben hamile kalmışım gibi seviniyorum ya kaydirigubbakcemile3 evet evet sıra bizde inşallah kaydirigubbakcemile2