kızlar ben artık çıkıyorum, yemek yapıcam artıkınbayanssulusmile
bizi özleyin anacımmm opuyorumnanaktan
Güle güle kuşuuuummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını![]()
Sana eli sopalı bi kaynana lazımklava: , o boşluğu da ben dolduruyom şekerim fena mı zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Bak bak nasıl ortalığı karıştırıyokankamla bizi birbirimize düşürecek cadı bu cadıııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
çek canım çek...bizede haberr ver:))))))
evett.kavgada söylenmez..bıktım bundan kızz..
çok fena kaynana olur bundan valla bunun damadınada gelininede acırımmm.... sempatiksalakcinni
anlaşılan sadece ben değilmişim ciğer yapmayı bilmeyen:umursamaz: en iyisi annemi arayayım ben CADIARZU
[
Aslında ben ayşe biliyodur diye tahmin etmiştim ama bilmiyorumkismile belki de görmemiştir mesajını boshayallersmile
dürtimm bari şunu, resetleyelim :lepi::lepi::lepi:
bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını![]()
seni ben bi dürtersem görürsün dürtülmeyi kaydirigubbakcemile3
aman bu site iyice kafayı yedi ya noluyo anlayamıyorumlmaz:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm nihahaha :lepi:
valla alayına gider bu kızz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
özledin di miiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:![]()
CANM BİLİNÇALTIMA GİRMİŞ HERHALDE SENİN BEBİŞLER 3 TANE ERKEK BEBEK YAN YANA Bİ TATLILARDI GEÇEN AKŞAM RÜYAMDA SORMAYIN OKADAR MUTLUYDUMKİ ANLATAMAM UYANINCA HEPSİİ UÇTU GİTTİsenağlamasenağlama
merhaba arkadaslar ...
hoşgeldin canımm
merhaba arkadaslar ...
ah canıııııımmm :teselli: Inşallah rüyan gerçek olur kız belli mi olur olumunekankayizsmile
bi daha gelmicem çalışırken yanlış yazınca benle dalga geçiyonuz siz :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
CANM BİLİNÇALTIMA GİRMİŞ HERHALDE SENİN BEBİŞLER 3 TANE ERKEK BEBEK YAN YANA Bİ TATLILARDI GEÇEN AKŞAM RÜYAMDA SORMAYIN OKADAR MUTLUYDUMKİ ANLATAMAM UYANINCA HEPSİİ UÇTU GİTTİsenağlamasenağlama
merhaba arkadaslar ...
ah yazık bu hatuna yauu üstüne gelmeyin :)
canım benim sana en kısa zamanda nasib olur inşallah sağlıkla :)
merhaba canım hoşgeldin :)