Yaaa!Öncelikle hiç kardeşin yokmuş;çok üzüldüm!mirmirmirmir Bişeyler paylaşsan da paylaşmasan da hakikaten güzel bir duygu var oldukalrını bilmek!Bunu söylediğim halde bencillik yapıp asla ikinci çocuğu düşünmüyorum demekten de alamıyorum kendimi ezelden beri o ayrı mesele tabi! fisfisfis
Ben çok ketumumdur fark etmişsindir belki;kolay kolay bişeylerimi paylaşmam kimselerle bakma burda konuştuğuma... Düşün ben öğreneli nerdeyse bir hafta olacak daha ağzımı açıp kimseye söylemiş değilim;eşime de öğrendikten bir iki gün sonra lütfedip söyfisfisfisledim zaten!fisfisfis Burda olsa ona da söylenemzdim emin olmadan;şimdi başıma bişey gelirse en azından bir kişi bilsin dedim o yüzden!Kaldı ki okuldakilere söylemek... Hiiiççç düşünmüyorumsırnaşık şey Karnım şişince ya da mecbur kalma durumunda ancak söylerim gibi geliyor!Kimi ilgilendirir ki...:hulya:
Uykuya gelince

; bilmem altı üstü h

ormon kargaşasından uyku gelmiş gibi oluyor;neden ona yenik düşeyim ki diye düşünüyorum!
Offff....ben arkadaşlarıma nasıl söyleyeceim bu olayı o da ayrı mesele! %95'i hatta %100ü çocukalrla aramın hiç iyi olmadığını bilirler sırnaşık şey