• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar durmak istiyorum ama beni maruz görün. hepinizi öpüyrum . biraz agrım var. hepinize iyi geceelrrrrrr.

Tamam canım.Yine gelirsin yarın inşallah sen ve bebiş iyi olun yeterki..
Ama çok dikkat et kendine olur mu rahat pozisyonlarda otur yat azcık.Allah'a emanet olun öptümŞeniz

kızlar durmak istiyorum ama beni maruz görün. hepinizi öpüyrum . biraz agrım var. hepinize iyi geceelrrrrrr.
Canım mağruz görmek de ne demek;hadi yat dinlen lütfen!Dikkat et kendine;artık yavaş yavaş işi de unutmaya başlamalısın bence! :hulya:
yok deıldı ..))))umarım öyledr.....şans bakalım ...ümidim var nedense brsda sizlerden destek almak ıstedm..kımyasalım oldu bır kere..korkuda var brs..(

Biz her zaman bu topikteyiz ne zaman istersen gel bekleriz :)

Hap bıraktıktan sonra ilk üç ay hamile kalan pek olmuyor canım!Vücut önce kendini toparlıyor.
Belirtilere gelince;çoğu psikolojiktir emin ol.Hamile bil olsan regline bir hafta varken bu kadar yoğun şeyler yaşayamazsın :)

BU ARADA KIZLAR HERKESE MERHABA :)

Merhaba canım hoşgeldin:1hug:

Merve!Senin de gün içinde uykun geliyor mu?
Ben geç yatıp geç kalkmayı seven bir insandım.Günddüz uyuduğumuysa hiç bilmem
Bu olay başladı başlayalı uykum gelir oldu akşamları erkenden ama vücut alışmasın diye uyumuyorum.Gündüz de derslerde uyur gezer gibi dolaşıyorum.İlginç bir şekilde sabah erken kalkmamı gerektirecek bir durum olmasa da 8-9 dedin mi uyanıveriyorum.Hayatta kalkmam normalde işim yoksa o saatte!

yok deıldı ..))))umarım öyledr.....şans bakalım ...ümidim var nedense brsda sizlerden destek almak ıstedm..kımyasalım oldu bır kere..korkuda var brs..(

Canım öncelikle acın için ben de üzgünüm ama bunların hepsi bizim içinde geçerli tabii dileğimiz kimseler yaşamasın.Ama bence bu ay olmasa bile belki gelecek ay yada ondan sonraki ay hem ruhen hem bedenen toplanacak ve sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın neden olmasın sen yeterki sağlıklı iyi ol kocişinle mutlu ol Allah'ım bebeğinizi size gönderecektir hayırlısıyla...Dualarımız seninle.

Aa!Neden ağlamaklısın?Ne oldu sana Emoş???? eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Merve!Senin de gün içinde uykun geliyor mu?
Ben geç yatıp geç kalkmayı seven bir insandım.Günddüz uyuduğumuysa hiç bilmem
Bu olay başladı başlayalı uykum gelir oldu akşamları erkenden ama vücut alışmasın diye uyumuyorum.Gündüz de derslerde uyur gezer gibi dolaşıyorum.İlginç bir şekilde sabah erken kalkmamı gerektirecek bir durum olmasa da 8-9 dedin mi uyanıveriyorum.Hayatta kalkmam normalde işim yoksa o saatte!

Canım! Hiç sorma tüm Ramazan ayını sahuru yaptıktan ve hatta sabahın ilk ışıklarını karşıladıktan sonra yatan biri olarak inan ki bu durum benimde çok tuhafıma gidiyor.Kurulu saat gibiyim gece 11 mi şıp diye çöküyor ağırlık gözlerime ama sızıcam nerdeyse her gece durum bu;okulda da yakalıyor malesef canım bazen ders anlatırken kelimeleri seçmekte zorlanıyorum.Gece sık sık uyanıyorum tuvalete falan gidip yine tatlı tatlı uyuyorum.Of benim canımı şimdiden sıkan ne biliyor musun yakın zamanda bulantılarımız başlar ve bizi zorlarsa okuldan izin almak zorunda kalacak olmamız...Müdürümüzde yeni geldi kafayı takmasam bana iyidirboshayallersmile

Canım! Hiç sorma tüm Ramazan ayını sahuru yaptıktan ve hatta sabahın ilk ışıklarını karşıladıktan sonra yatan biri olarak inan ki bu durum benimde çok tuhafıma gidiyor.Kurulu saat gibiyim gece 11 mi şıp diye çöküyor ağırlık gözlerime ama sızıcam nerdeyse her gece durum bu;okulda da yakalıyor malesef canım bazen ders anlatırken kelimeleri seçmekte zorlanıyorum.Gece sık sık uyanıyorum tuvalete falan gidip yine tatlı tatlı uyuyorum.Of benim canımı şimdiden sıkan ne biliyor musun yakın zamanda bulantılarımız başlar ve bizi zorlarsa okuldan izin almak zorunda kalacak olmamız...Müdürümüzde yeni geldi kafayı takmasam bana iyidirboshayallersmile

Ya pozitif düşün pozitif olsun...Ben bulantıyla falan hiç uğraşmıyorum;düşünmüyorum bile!Elimden geldiğince yokmuş gibi davranacağım.Derslerim boş geçsin asla istemem;yazık çocuklara! akannehir
Beş dakika önce arkadaşım aradı hadi çık gel şimid girdim eve diye!malum bizim geceler gündüz gündüzler gece;bişey de diyemedim.Yorgunum uykum var desem anlam veremez alışık değil sırnaşık şey Ama inatla uyumuyorum ben bünye kapılmasın olaya diye!

Elifcim adını aşağıda görüyorum ama şimdi konuşmaya hazır olmama gibi bir durumunun olduğunu da tahmin ediyorum.Sadece sonradan aranıza da katılsam hepinize candan birer arkadaşım,dostum gibi belledim burada.Hiç kardeşim yok benim;bu eksiğimin çoğunu en özelimi dinleyerek bana yardım ederek ve özelinizi bana açarak fazlasıyla kapattınız.Bugünde acını paylaşıyorum senin dilerim az da yardımım dokunur bu şekilde.Yarına hangimizin nerede nasıl olacağı hatta olup olmayacağı bile belli olmayan bir dünyadayız;biliyorum ki herşey dualarla ilerliyor.Ben senin güçlü bir insan olduğuna inanıyorum ve güzel mutluluklar yaşayacağına da yine yürekten inanıyorum.Dualarım seninle canım

Ya pozitif düşün pozitif olsun...Ben bulantıyla falan hiç uğraşmıyorum;düşünmüyorum bile!Elimden geldiğince yokmuş gibi davranacağım.Derslerim boş geçsin asla istemem;yazık çocuklara! akannehir
Beş dakika önce arkadaşım aradı hadi çık gel şimid girdim eve diye!malum bizim geceler gündüz gündüzler gece;bişey de diyemedim.Yorgunum uykum var desem anlam veremez alışık değil sırnaşık şey Ama inatla uyumuyorum ben bünye kapılmasın olaya diye!

Aslında şimdiden olumsuz düşünmenin zaten bana bir katkısı olmayacak;dilerim de hafif bulantılardan öteye geçmez çünkü ben de çocukların derslerinin boş geçmesini istemiyorum malum SBS hazırlığımızda var;iyi çocuklar da var.Bir de 8leri hep bana vermişler bu sene 4 5 leri almışlar.Bu işin ciddiyetini daha da arttırıyor güya ben durumu idaredeki bayan müdür yardımcımızla paylaştım acil izin alma durumumda kimseler şok olmasın diye.Haklısın canım şimdi sana tuhaf oluyor bu durum hiç bünyen alışık deil sürekli aktifsin uyku olayını fazla önemsemiyosun arkadaşlarında bu duruma şaşabilirler.
Ya sen ne güzel inat ediyorsun halbuki ben de çok inatçıyımdır ama bu uyku benim gibi uyumayanı bile sızdırıyor canım:roflol:

yavyumm cnmm benimm acının tarifi yok biliyorumm...teselli etcek bi lafta bulamıyorum tatlım seni ..allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelikle bebişle güldürsün inşallahh yüzzünüde yüzümüzüde cnmm benimm... ama sakın olaki insanlara bişey açıklamak zorunda hissetme kendini....:1hug:

Aslında şimdiden olumsuz düşünmenin zaten bana bir katkısı olmayacak;dilerim de hafif bulantılardan öteye geçmez çünkü ben de çocukların derslerinin boş geçmesini istemiyorum malum SBS hazırlığımızda var;iyi çocuklar da var.Bir de 8leri hep bana vermişler bu sene 4 5 leri almışlar.Bu işin ciddiyetini daha da arttırıyor güya ben durumu idaredeki bayan müdür yardımcımızla paylaştım acil izin alma durumumda kimseler şok olmasın diye.Haklısın canım şimdi sana tuhaf oluyor bu durum hiç bünyen alışık deil sürekli aktifsin uyku olayını fazla önemsemiyosun arkadaşlarında bu duruma şaşabilirler.
Ya sen ne güzel inat ediyorsun halbuki ben de çok inatçıyımdır ama bu uyku benim gibi uyumayanı bile sızdırıyor canım:roflol:

Yaaa!Öncelikle hiç kardeşin yokmuş;çok üzüldüm!mirmirmirmir Bişeyler paylaşsan da paylaşmasan da hakikaten güzel bir duygu var oldukalrını bilmek!Bunu söylediğim halde bencillik yapıp asla ikinci çocuğu düşünmüyorum demekten de alamıyorum kendimi ezelden beri o ayrı mesele tabi! fisfisfis
Ben çok ketumumdur fark etmişsindir belki;kolay kolay bişeylerimi paylaşmam kimselerle bakma burda konuştuğuma... Düşün ben öğreneli nerdeyse bir hafta olacak daha ağzımı açıp kimseye söylemiş değilim;eşime de öğrendikten bir iki gün sonra lütfedip söyfisfisfisledim zaten!fisfisfis Burda olsa ona da söylenemzdim emin olmadan;şimdi başıma bişey gelirse en azından bir kişi bilsin dedim o yüzden!Kaldı ki okuldakilere söylemek... Hiiiççç düşünmüyorumsırnaşık şey Karnım şişince ya da mecbur kalma durumunda ancak söylerim gibi geliyor!Kimi ilgilendirir ki...:hulya:

Uykuya gelince:1: ; bilmem altı üstü h:1:ormon kargaşasından uyku gelmiş gibi oluyor;neden ona yenik düşeyim ki diye düşünüyorum!

Offff....ben arkadaşlarıma nasıl söyleyeceim bu olayı o da ayrı mesele! %95'i hatta %100ü çocukalrla aramın hiç iyi olmadığını bilirler sırnaşık şey

hoşbulduk cnmolumunekankayizsmile

ayy önemli bişi deil yaa azıcık kocişle takıştık sinirimi hoplattı benimmm:mymeka:

zaten bu gün neden bilmem üstümde bir sinir varrrrkötükedihüso

Anladım canım sıkma canını oluyor böyle şeyler biliyorsun...
Kimi zaman onların hey heylerini üzerlerinde oluyor kimi zaman bizlerinki çakışınca oluyor bozukluklar ama barışması da ayrı güzel oluyor:1hug:

hoşbulduk cnmolumunekankayizsmile

ayy önemli bişi deil yaa azıcık kocişle takıştık sinirimi hoplattı benimmm:mymeka:

zaten bu gün neden bilmem üstümde bir sinir varrrrkötükedihüso

Gece gece takışacak şeyi de nerden buldunuz yahuuuuu sempatiksalakcinni
Aman bover!Erkekler çoğu zaman saçmalarlar;bak bazen de demiyorum yerimseniben

Merve!Doktor alttan mı muayene etti yoksa üstten bakıp gördü mü keseyi?

Anladım canım sıkma canını oluyor böyle şeyler biliyorsun...
Kimi zaman onların hey heylerini üzerlerinde oluyor kimi zaman bizlerinki çakışınca oluyor bozukluklar ama barışması da ayrı güzel oluyor:1hug:

Gece gece takışacak şeyi de nerden buldunuz yahuuuuu sempatiksalakcinni
Aman bover!Erkekler çoğu zaman saçmalarlar;bak bazen de demiyorum yerimseniben

aman ya sıkmıyom artıkın alıştık bir birimizeeesempatiksalakcinni
benimki hep saçmalıyooo oda ayrı konu dabikaydirigubbakcemile3

Yaaa!Öncelikle hiç kardeşin yokmuş;çok üzüldüm!mirmirmirmir Bişeyler paylaşsan da paylaşmasan da hakikaten güzel bir duygu var oldukalrını bilmek!Bunu söylediğim halde bencillik yapıp asla ikinci çocuğu düşünmüyorum demekten de alamıyorum kendimi ezelden beri o ayrı mesele tabi! fisfisfis
Ben çok ketumumdur fark etmişsindir belki;kolay kolay bişeylerimi paylaşmam kimselerle bakma burda konuştuğuma... Düşün ben öğreneli nerdeyse bir hafta olacak daha ağzımı açıp kimseye söylemiş değilim;eşime de öğrendikten bir iki gün sonra lütfedip söyfisfisfisledim zaten!fisfisfis Burda olsa ona da söylenemzdim emin olmadan;şimdi başıma bişey gelirse en azından bir kişi bilsin dedim o yüzden!Kaldı ki okuldakilere söylemek... Hiiiççç düşünmüyorumsırnaşık şey Karnım şişince ya da mecbur kalma durumunda ancak söylerim gibi geliyor!Kimi ilgilendirir ki...:hulya:

Uykuya gelince:1: ; bilmem altı üstü h:1:ormon kargaşasından uyku gelmiş gibi oluyor;neden ona yenik düşeyim ki diye düşünüyorum!

Offff....ben arkadaşlarıma nasıl söyleyeceim bu olayı o da ayrı mesele! %95'i hatta %100ü çocukalrla aramın hiç iyi olmadığını bilirler sırnaşık şey

Evet canım tek çocuğum;aslında yaşıtlarımın genelde "ayy ne güzel"diye imrendikleri ama benim çocukken hiçte hoşuma gitmeyen ve ebeveynlerimi hiç bir zaman haklı bulmadığım bir konu.Benimde babam istememiş bakamayız geleceğini sağlayamayız falan dermiş.Ama gel gör ki kendisi de benimle hiç oynamayamadı işi yüzünden bu laflarına karşılık;sabahtan akşama kadar üstüm başım toz toprak içinde düşmekten dizlerim yara bir halde dönerdim eve;o da zorla! Keşke bir telefon kadar yakınımda da olsa varlıklarıyla huzur bulduğum kandaş-kardeşlerim olsaydı ama kader işte...

Aslında bizim durumumuzda ben de fazla kimseye söylemedim söylemekte istemedim çünkü Allah korusun ne olacağımız belli değil kalp atışlarını duyunca içim gerçekten rahat edecek inşallah.Ama okulda söyledim acil bişi olur gelemem müdürü tanımıyorum o yüzden müdür yardımcımızda arkadaş zaten onunla paylaştım iyiki söyledin doğum zamanı öğretmen bulmak bizim için çok sıkıntılı ve zor olurdu ama şimdiden planımızı yapabiliriz dedi.Ben de rahatlamış oldum böylece.

Aslında öğretmenler çocukları severler canım...Alla alla şaşırdım şimdi ben aran nasıl iyi değil senin çocuklarla

Back
X