• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım sakin ol ve hemen doktora git.....

el ayak şişmesi oturmaktan hareketsizlikten ve tuzdan olur....ama havalar artık eskisi

kadar sıcak değil öyle şişmemesi lazımdı....neyse sen hemen toparlan doktora git

acil de bişey de....hemen baksın sana eyvahedigeldismile

ya şişliklerin olması içinde erken daha 23. haftadasın doktora git canım

benim o haftalarda davul gibi ayaklarım ellerim şişmeye başlamıştı doktor normal dedi. o kişiden kişiye göre değişiyo. bazısında erken olabilir. sakin sakin doktora gitmek en güzeli bencede

kızlar ben bugun çok kötüyüm ya hem pimpirik oldum hemde kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum.
sanırım bebegim beni bırakıp gitcek bugun inanılmaz kasık agrım vardı kabızlıktandır dedim bir şekilde gittim bu defa da dışkı simsiyahtı nette baktım düşük belirtisiymiş
ayy allam nolur koru yawrumu

canımmm lütfen kötü düşünceleri aklından silll kötü kötüyü getirirrrr

kızlar ben bugun çok kötüyüm ya hem pimpirik oldum hemde kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum.
sanırım bebegim beni bırakıp gitcek bugun inanılmaz kasık agrım vardı kabızlıktandır dedim bir şekilde gittim bu defa da dışkı simsiyahtı nette baktım düşük belirtisiymiş

canım benim hemen nette yazılanlara takılıp hem kendini hem de bebişini üzme canım...nette neler neler yazıyor hepsine inanırsak ya da birinde öyle oldu diye bizede aynı şey olacagını düşünmememiz lazım tatlım...doktorunu ara anlat hepsini o seni aydınlatıcaktır bitanem lütfen kötü düşüncelere kapılma nolur... olumunekankayizsmile

ya var ya elime oklavayı alıcam pata küte dalıcam sana Allah ım yarabbim yaa

bu ne negatiflik ya sen o kadar kolay mı snaıyosun düşüğü töbe yarabbim

biri beni tutsun dalıcam fatoşaa :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

ayşe ilk defa böle oldum kabızlık hep vardı da off bilmiyorum sabah kaltıgımdan beri böleyim :2:

cnm şimcik gidemem işteim vede kimse yok ofiste patronumda çok gıcık izin vermez şimcik yarın sabahtan gidicemmm işallah bişi çıkmaz yaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tamam canımm korkma bişiycik olmıcak iyi haberler duyucaz inşallahhh

heheheheh kızzz allah canını almasınnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o dönemde öyle şeyler olur. bende bebeğimi kaybediyorum diye çok kötü olmuştum kasık ağrılarım sanki vajinamdan dışa baskı patlıycakmış hissi dışkın bundan sonra zaten siyahımsı olcak benimde öyle. ne bekliyordunki? ben hatta bu kızlar nasıl dayanıyo bu ağrıya normal değil diyodum telaş yapma no panik. bişi yok aşkum Şeniz

benim o haftalarda davul gibi ayaklarım ellerim şişmeye başlamıştı doktor normal dedi. o kişiden kişiye göre değişiyo. bazısında erken olabilir. sakin sakin doktora gitmek en güzeli bencede

doktor ultrasonla bakamdan öncede bana da normal demişti...abarttıgımı söylemsıtı ve kızmsıtı
ısrarla baktırdım ultrasonla.....kimseyi korkutmak istemıyorum ama hamılleık bu
ne olacagı belli dğeil...

heheheheh kızzz allah canını almasınnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o dönemde öyle şeyler olur. bende bebeğimi kaybediyorum diye çok kötü olmuştum kasık ağrılarım sanki vajinamdan dışa baskı patlıycakmış hissi dışkın bundan sonra zaten siyahımsı olcak benimde öyle. ne bekliyordunki? ben hatta bu kızlar nasıl dayanıyo bu ağrıya normal değil diyodum telaş yapma no panik. bişi yok aşkum Şeniz

aynen yani öle bi sancı ki heran içimden kopup gidecek gibi
ben çok adet sancısı çekerdim ama hiç kabızlık yaşamadım vücüt aşırı tepki veriyo sanırım
bişi olmaz yani öle diyorsun

canım idrar yollarında iltihap varsa o da kasıkalrında sancı yapar :)

çok rahatsızsan bi danışsana doktoruna bilmiyorumkismile
aradım ameliyatta
idrar yolumda var ama az dediler

canımmm lütfen kötü düşünceleri aklından silll kötü kötüyü getirirrrr

olumunekankayizsmile

canım benim hemen nette yazılanlara takılıp hem kendini hem de bebişini üzme canım...nette neler neler yazıyor hepsine inanırsak ya da birinde öyle oldu diye bizede aynı şey olacagını düşünmememiz lazım tatlım...doktorunu ara anlat hepsini o seni aydınlatıcaktır bitanem lütfen kötü düşüncelere kapılma nolur... olumunekankayizsmile

ayy ne bilim nanem ya çok korktyum :gitme:

doktor ultrasonla bakamdan öncede bana da normal demişti...abarttıgımı söylemsıtı ve kızmsıtı
ısrarla baktırdım ultrasonla.....kimseyi korkutmak istemıyorum ama hamılleık bu
ne olacagı belli dğeil...

elbette bencede bakılması gerekiyor o doktorların ihmalkarlığı bende bu duruma çok karşıyım. bişi varsa doktora gidilmeli ama telaşa gerek yok sonuçta illa kötü bişi olmıycak bunun sonucunda. bende mesela şimdi doktorumu aradım kolestrol çıkmış bendede mesela sordum ne yapmalıyım diye. ama öyle bi durum olsa bebeğini 2 saatten daha uzun hissetmessen beni kesin ara dedi doktorum mesela. çok önemsiyo ama ben gün içinde telaştan pek ilgilenemiyorum.

elifcim canım benim çok geçmiş olsun..sana özel mesaj atmıştım yeni ama durumu bilmeyerek..şimdi okudum çok geçmiş olsun sen iyisindir umarım .:sinifsinif:
gördüm canım mesajını cevapta yazdımm..iyiym bitanemm.çok şükürr..benim beklediğim bi sondu açıkçasıı...

günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan

ayy çok güzel yaaa..çook sevindimmmmm..Allah analı babalı büyütsün canımbenimm..

canım ben o dışkının hormonlardan ve kullanılan ilaçlardan olduğunu düşünüyorumm..hemen düşüğe yor
ma..olumsuz düşünmee...

elbette bencede bakılması gerekiyor o doktorların ihmalkarlığı bende bu duruma çok karşıyım. bişi varsa doktora gidilmeli ama telaşa gerek yok sonuçta illa kötü bişi olmıycak bunun sonucunda. bende mesela şimdi doktorumu aradım kolestrol çıkmış bendede mesela sordum ne yapmalıyım diye. ama öyle bi durum olsa bebeğini 2 saatten daha uzun hissetmessen beni kesin ara dedi doktorum mesela. çok önemsiyo ama ben gün içinde telaştan pek ilgilenemiyorum.

tabii ki canım illa bişey olacagından demiyorum bende ama ya varsa ???

ben o güne kadar herkes normal normal normal diyo diye gitmedım doktora

sonra o gün burda kimdi ya birisi şöle oluyomuş böle oluyomuş deyınce şüphelenıp gittim

ben...onun ıcın dinlen gecer bekle hareket eder demedım.....

aynen yani öle bi sancı ki heran içimden kopup gidecek gibi
ben çok adet sancısı çekerdim ama hiç kabızlık yaşamadım vücüt aşırı tepki veriyo sanırım
bişi olmaz yani öle diyorsun

aradım ameliyatta
idrar yolumda var ama az dediler

olumunekankayizsmile

ayy ne bilim nanem ya çok korktyum :gitme:

canım benim yaaaa :1hug: aynı şeyleri bende yaşadım az iltihap vardı o dönem sonra geçti hep çorap giy belini iyi koru gece sıcakta olsa belini ört iyi dinlen akşamları kasılmalar gerçekten çok şiddetli oluyor şaşırma. ama ben doktora gitmiştim yinede çok korkmuştumm bende git istersen yine. kabızlık artık başlıycak canım hemde şiddetli oluyor. dikkat et yediklerine. muz patates filan kabız yapıcı kuru ekmek filan çok tüketme. tüketsende bağırsaklarını yumuşatıcak şeyleri daha çok ye.

sende demi var ???

evet dersem korkacaksın dimi :1:
benimki bayadır koyu yeşill..en başından beri.en başında bendede kabızlık olmuştu...
vücudunun dengesi altüst oluyor..kolay değil..
sakın olumsuz düşünme..bak hamişlerde olabiliyormuş..kızlarda söylüyorr.. yerimseniben

tinkerrrr bebikin nasıııl?? iyimisiniz? nasıl gidiyor annelik. zorlanıyormusun uykusuz kalıyormusun? şikayet edildiği kadar sıkıntı varmı? miraak ettim :1:
evet canım o dediklerinin hepsi ben de mevcut ama herseye ragmen cok guzel...
bi doktora gidip regl olmadım desene canım prolaktinin yüksekse düşürmeye çalışın
en azından yani böyle durdukça gelmicene göre bilmiyorumkismile

Önemli olan sevdiğin bişeyle ilgilenmek canım bu ingilzice olmaz kurabiye yapmak olur
kitap okumak olur...dikiş dikmek olur..kraft işleri olur...olur da olur yani :)
yeter ki seni mutlu etsin :)

uuuu cıs mı olmuş paymakı...ama nası düzeltcekki onu doktor kesikmi atcak bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım iyiys sen naıslsın
vallahi bilmiyorum ya...ooof zaten sarılık için delip durdular bebeğimin ellerini kan alm ak için birde öle birsey olursa dayanamamsenağlama
günaydın canım biz daha yeniyiz bugün ilk... :dance:
hoşgeldiniz
tinkerbell09 Beni unutmuşsun :1no2: ama sanada günaydın yeni doğum yaptın sanırım gözünaydın allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
canım alttaki isimleri kopyala yapıştır yaptım sen yoktun ki ama ossun günaydın
günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan
canım tebrikler a.s.
günaydın tatlımmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ewet bugün bayagı kalabalıgız aramıza yeni katılan arkadaslarımız var maşallah diyelim:))

oyyy kıyamam ona ben:(( nasıl için cız etmez insan dayanabilirmi azıcık da olsa acı çekmesine ...annelik böyle bişey olsa gerek.. opuyorumnanaktan

aslm canım hoşgeldinnn...opuyorumnanaktan nasılsın tatlım bebiş nasıl bulantıların devam ediyormu?

yerimseniben opuyorumnanaktan

çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...iyi yapmıssın ya haber vermekle opuyorumnanaktan
ismini ne koydun peki?

ooof yürek yağı eritiyon sürekli

kızlar kusura balmayın apar topar içeri geçtim bebiş uyuyordu..annem kucağında koşarak geldi kustu diye..ama ne kusma...iki gündür böleyiz burnundan bile fıskırıyo kusuk tabi gaz sancısı da var..çok korktum ya..zannedersem bebek reflusu var mideden ağzına birseyler gelıyo öğürüyo yutuyo tekrar ..bugun dr a baya bırsey sorcaz..ama çok korktum ya..

Back
X