yawyuma nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cnm haberinn yokmu seninnn ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yawyuma nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyiki dogdun kankim mulu yıllara kocanla bebeğinlee
saglıklı uzun ömürlerr
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
hayırlısı inşallah canım :)
aralıkta eşimin sınavı var eğer o sınavı kazanırsa hamile kalmak konusunda
psikolojik olrk daha rahat olucam çünkü çalışmama gerek kalmıycaaakkk :lepi:
ayy hayırlısı olsun yaa başka bişi demiyorum boshayallersmile
superısiiiiiiiiiii nasılsın cnmmmmmmmmmmmmmm
bebişimiz nasılllll hamişlik nasl gıdıorrrrr
SU'YUMMMMMM BİTANEMMMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...NİCE NİCE MUTLU YILLARA... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
suu canımm dogum günün kutlu olsunnn eşinle bebeginle işallah alkisalkisalkis
ŞİMDİ OKUDUM GEÇMİŞİ AYY ÇOK ÜZÜLDÜM
rabbim sabır versin listede yanımda göremeyince anladım :sinifsinif:
canım valla şişkinlik var ben 10,5 kilo aldım şimdiye kadar çok ağırlık yapıyo bana. bazı ufak tefek sorunlar var ama her hamilelikte olabilecek sıkıntılar. senin nasıl gidiyo?
ne olduki elife :1shok:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet canım oda bir melek annesi oldu.işallah en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim verir bebişleri göbişlerimizeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım oda bir melek annesi oldu.işallah en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim verir bebişleri göbişlerimizeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım valla şişkinlik var ben 10,5 kilo aldım şimdiye kadar çok ağırlık yapıyo bana. bazı ufak tefek sorunlar var ama her hamilelikte olabilecek sıkıntılar. senin nasıl gidiyo?
ne olduki elife :1shok:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
canımcım benimmm çooook teşekkür ederimmmmmŞeniz
aminnnnnn inşallahh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcım çok sağol opuyorumnanaktan
canım ya Allah sizlere sabır versin birdaha böyle acılar yaşatmasın:Saruboceq:
hiçbirimize yaşatmasın:Saruboceq:
en kısa zamanda inşallah melekleriniz gelir sağlıcakla :teselli:[/QUOTE
amin canım çok sagol allahım işallah nasip eder sag salim kucagımıza almayı :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015:
canım ya Allah sizlere sabır versin birdaha böyle acılar yaşatmasın:Saruboceq:
hiçbirimize yaşatmasın:Saruboceq:
en kısa zamanda inşallah melekleriniz gelir sağlıcakla :teselli:
kızlar paylaşamadan edemicem kanald de bir dizi var öyle bir geçen zamanki dizisnde dünkü bölüm süperdi kim izlediyse ağlamış osmana ya sizden izleyenler varmı???:1no2::a015: