canım bebegını alıcaklar kalp atısı yokmus bos gebelıkmısmafoldumben
almışlar :gitme: :gitme: :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebegını alıcaklar kalp atısı yokmus bos gebelıkmısmafoldumben
şey ya özür dilerim ben unuttum bi an seniii bilmiyorumkismile
almışlar :gitme: :gitme: :gitme:
Allah sabır versın:Saruboceq:
teşekkür ederim canımmm..amin..hayırlısıyla inşallahhh..yavyum canım çok geçmıs olsun Allah bırdaha göstermısın hep yanındayız ve yanında olucaz en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık geçırmen dılegıyle
yarın kürtaj oluyorumm canımm..yavyummmm mu geldimi hani nerde nolmuş nasılmış kanaması vardı geçmişmi ohaoldumsmile
yarın olucam canımm..almışlar :gitme: :gitme: :gitme:
yarın olucam canımm..
yarın olucam canımm..
kusura bakma ya ben oldum die okudum
allah yardımcın olsunnn canımmm
guzelerım ben kaçıorum yavaş yavaş azcıcık dınleneceğimm sonra da kuaföre gıdeceğimmm kaşlarım ve ağdam varr.. cuma dr uma gıdıcez kalp fetal ıncelemesı ıçünnn..eee yarın eşim de gelıoo kokoşluğuma kokoşluk katayımmm bayanssulusmile öpüyorum herkesleriiiiiiiiiii
tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
rabbim herkese nsp etsn inşallah
bebeğim 37+5de dünyaya geldi
adını nilsu koyduk teyzeleri
epidural sezaryan oldum
korkulacak bişe değilmmiş
herkesler abartmış
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
guzelerım ben kaçıorum yavaş yavaş azcıcık dınleneceğimm sonra da kuaföre gıdeceğimmm kaşlarım ve ağdam varr.. cuma dr uma gıdıcez kalp fetal ıncelemesı ıçünnn..eee yarın eşim de gelıoo kokoşluğuma kokoşluk katayımmm bayanssulusmile öpüyorum herkesleriiiiiiiiiii
ohhhh iki dakka arkamı döndüm hatun götürmüş bizi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni görümcem aradı yazık birsürü şey almış yine alınacak bişi bırakmadı bize valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha doğmamış yiğeninin en büyük hayranı biride teyzesi. yandık valla çk şımarık bir çocuk olcak benim denizim akannehir
bu arada bende normal doğum düşünüyorum ama tırsmıyoda değilim yaniiiii eyvahedigeldismile
ayşeeeeee biz geldik zemuszemus çok şükür bir sorun yok dedi dr.her zaman hareketli olmasını bekleme dedi.bide ödem için de tuzu azalt dedi.bilmiyorumkismile