• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavyum canım çok geçmıs olsun Allah bırdaha göstermısın hep yanındayız ve yanında olucaz en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık geçırmen dılegıyle
teşekkür ederim canımmm..amin..hayırlısıyla inşallahhh..

yavyummmm mu geldimi hani nerde nolmuş nasılmış kanaması vardı geçmişmi ohaoldumsmile
yarın kürtaj oluyorumm canımm..

almışlar :gitme: :gitme: :gitme:
yarın olucam canımm..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

guzelerım ben kaçıorum yavaş yavaş azcıcık dınleneceğimm sonra da kuaföre gıdeceğimmm kaşlarım ve ağdam varr.. cuma dr uma gıdıcez kalp fetal ıncelemesı ıçünnn..eee yarın eşim de gelıoo kokoşluğuma kokoşluk katayımmm bayanssulusmile öpüyorum herkesleriiiiiiiiiii

guzelerım ben kaçıorum yavaş yavaş azcıcık dınleneceğimm sonra da kuaföre gıdeceğimmm kaşlarım ve ağdam varr.. cuma dr uma gıdıcez kalp fetal ıncelemesı ıçünnn..eee yarın eşim de gelıoo kokoşluğuma kokoşluk katayımmm bayanssulusmile öpüyorum herkesleriiiiiiiiiii

ooo hadi süslen bakalım aklinialirimsmile
güle güle canımmmm opuyorumnanaktan

tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
rabbim herkese nsp etsn inşallah
bebeğim 37+5de dünyaya geldi
adını nilsu koyduk teyzeleri
epidural sezaryan oldum
korkulacak bişe değilmmiş
herkesler abartmış

canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versın ınsallah ismide çok güzelmiş ismi ile büyüsün ınsallah

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

ohhhh iki dakka arkamı döndüm hatun götürmüş bizi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni görümcem aradı yazık birsürü şey almış yine alınacak bişi bırakmadı bize valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha doğmamış yiğeninin en büyük hayranı biride teyzesi. yandık valla çk şımarık bir çocuk olcak benim denizim akannehir
bu arada bende normal doğum düşünüyorum ama tırsmıyoda değilim yaniiiii eyvahedigeldismile

git bakalım süslü hatun bayanssulusmile git hem gör bebişini özlemişsindiiiir. ben çok özledim meselaa ama daha 22 gün var görmeme onu boshayallersmile

ohhhh iki dakka arkamı döndüm hatun götürmüş bizi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni görümcem aradı yazık birsürü şey almış yine alınacak bişi bırakmadı bize valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha doğmamış yiğeninin en büyük hayranı biride teyzesi. yandık valla çk şımarık bir çocuk olcak benim denizim akannehir
bu arada bende normal doğum düşünüyorum ama tırsmıyoda değilim yaniiiii eyvahedigeldismile

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

suu canım dogum gunun kutlu olsun aılenle uzun ömürler insallahhh tatlımopuyorumnanaktan

ay_she, gokcegokce, SariLale, SeKeR_NaNe, su06, superisiyim, yelizcem kızlar selammm hepınıze ayy ben bır uyumusum kı bugun sormayın mirmirmirmir

ayşeeeeee biz geldik zemuszemus çok şükür bir sorun yok dedi dr.her zaman hareketli olmasını bekleme dedi.bide ödem için de tuzu azalt dedi.bilmiyorumkismile

Back
X