• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
iyi akşamlar cnmmm gülü gülüüüüüŞeniz
ayyy korktum sımdıııııı yandık desene bız eksını kaldıralım rafa bı sure madem:kedi:

ayy fırcaya bak fırcayaaaohaoldumsmile bılıyos heralde küçük diye doktorda gunde 1 tane ıc dedı bunye alısık bırden bırakmak cok zor oluyor zaten cok kısa bır zaman sonra tıksınırım bırdahada ıcmem taammııı:dilcikar: ben sana soracam bu ay kal hamıs nasıl canın cekcek kolaymıymıs savunmuyorum tabı akrabaların abartmıs 6 aylık hamıle hala ıcıyor dıyorsun bu hos degıl tabıkı olumunekankayizsmile

dıtttt atarım ben fırçaa bebğin için bırakcan işte o kadarrrr şimdi bıurakmassan hiç bırakamazsınn :olmaz: doktorun bilmiyomu öle bırakılmıcanııııı:kızgın::dilcikar:

selam kızlarrrrrr ben geldimm.....

benim preseed gelmiş evet eşim aradı söyledi nasıl mutlu oldum..

15. gün elime ulaştı adetimden sonra kullanıcam nasipse...

inş. meleğim annesine gelir...

eee sizler nasılsınız bakalım...

hoşgeldin canım benim...
Demek geldi preseed hadi bakalım sana uğur getirsin inşallah ve de tabii bebeği de beraberinde...:ecrin_bebek:
Ben de iyiyim mama yiyorum bebişi de besliyorum yani...Yolunda hersey çok şükür canım

hoşgeldinn tatlım ayy hadi bakalım inşallah vesile olur kız bakarsınn bu ay hamile kalırsınn:3:ne biliyonnnnn bak ben acık şoma ağızımdırr smartada dedim kociş gitmeden hamile kalırsın felan diye aman kıs ytok istemem öle diyoduuuu ne olduuuuuuu lafıma geldiiii:lepi: şoma ağızlılık biride bana yapsınnnnnnnnnn bende bu ay kalayımmmmm hamişş:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosgeldınnn hatcemmm ınsallah senıde eklerız ekım annelerınede ınnsallahhhh:Saruboceq:

hoşbuldum kızlarrr opuyorumnanaktanbenim bu ay olması imkansız cünkü yumurtlama döneminde eşimin yanında değildimboshayallersmile kasıma artıkın ekleriz adımı inşallahhh.....:Saruboceq:

gerci smartında benim gibi olmuş ama ben hiç zannetmiyorum.:umursamaz:.yumurtlamaya 4 gün kala gittim bende..:gitme:

bellecimm fazla attım fırçayıı yaaa şimdii sen bana kızar çekmessinn kaydirigubbakcemilecanım arkadaşımm benim çek benii çek .çekkkkolumunekankayizsmileŞeniz

hoşgeldin canım benim...
Demek geldi preseed hadi bakalım sana uğur getirsin inşallah ve de tabii bebeği de beraberinde...:ecrin_bebek:
Ben de iyiyim mama yiyorum bebişi de besliyorum yani...Yolunda hersey çok şükür canım

hoşbuldum şekercim..opuyorumnanaktan

inşallah allahım en kısa zamanda meleğimi gönderir..

seninde bebişininde iyi olmasına sevindim iyi bak bebişine...zemuszemus

bellecimm fazla attım fırçayıı yaaa şimdii sen bana kızar çekmessinn kaydirigubbakcemilecanım arkadaşımm benim çek benii çek .çekkkkolumunekankayizsmileŞeniz

:1closedeyes::1closedeyes::dilcikar: ceksemmı acaba hımm bı düşüneyim bu kadan fırca ustune napsam acaba kaydirigubbakcemile3 cekerım tebı yaaakaydirigubbakcemile ızım ıyılıgımız ıcın soyluyorsun bılıyorum tabıkıde ama en azından tıksınene kadar gunde 1 tane ıcıyorum napım bak sucumda oyle bırakmıs zor yanııı bırakcam ınsallah gunde 1 tanede ıcmem ınsallahsositososito

neyse en kocamanından öpüldünüz cok kalamıyorum kayınvaldemlerdeyim inş. salı günü gelince bol bol konuşurzz.....
hadin başş başşşşşş...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

:1closedeyes::1closedeyes::dilcikar: ceksemmı acaba hımm bı düşüneyim bu kadan fırca ustune napsam acaba kaydirigubbakcemile3 cekerım tebı yaaakaydirigubbakcemile ızım ıyılıgımız ıcın soyluyorsun bılıyorum tabıkıde ama en azından tıksınene kadar gunde 1 tane ıcıyorum napım bak sucumda oyle bırakmıs zor yanııı bırakcam ınsallah gunde 1 tanede ıcmem ınsallahsositososito
iyi tamam ama en yakın zamnda tiksinirsinn inşallahh cnmmmboshayallersmiletabiki iyiliğiniz için sölüyorummmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
neyse en kocamanından öpüldünüz cok kalamıyorum kayınvaldemlerdeyim inş. salı günü gelince bol bol konuşurzz.....
hadin başş başşşşşş...
güle güle cnm iyi akşamlarŞeniz
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

iyi akşamlarr tatlımmmmmŞeniz

ayy karıcağızım acıktıı sanırımm hamileyimmmmmkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ben çıkıyorum zatenn bi mervişimle ben kaldıkk kimse yokk benim kafam haylaa idrarımdaaakaydirigubbakcemile3mervişin kafasıda kesinn bebişindeeee en iyisi gidimde soframı kurayım hazır olsunnncokacimcoook

Back
X