Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan
kızlar ben bugun çok kötüyüm ya hem pimpirik oldum hemde kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum.
sanırım bebegim beni bırakıp gitcek bugun inanılmaz kasık agrım vardı kabızlıktandır dedim bir şekilde gittim bu defa da dışkı simsiyahtı nette baktım düşük belirtisiymiş
ayy allam nolur koru yawrumu
şerooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
geçmişe bakıon sanırım çıkıom bennnn
Kızlar benim kanamam yine acayip yaa korkmaya başladım, yarına randevu aldım kontrole gidecem :sinifsinif: her tuvalete gidişimde koca koca pıhtılar atıyorum ne bu böyle yaaa eyvahedigeldismile
selammmm iyi akşamlarrrrrrr şekerlerimm
selammmm iyi akşamlarrrrrrr şekerlerimm
slm serommmmm allah allah neden oyle oluyorkı acaba en ıyısı gıt canım sen doktoruna en guzel cevabı yıne o verecektır sana bilmiyorumkismile
Sana da iyi akşamlar balım opuyorumnanaktan
ıyı akşalar canlarımmmmmmmmm ağdamı yaptrdımmm kaşlarımı aldrdımmm sıcacık duşumu aldımmmm yemeğimı yedımmmmm vee yanınızdayımmmmmmmmm zemuszemus
şelam şekerlerrr şerocummm kırmızılar gelmiş cnmmm üzüldüm yaa bide pıhtılı geliyomuşş git doktora cnm için rahat etsin umarım kötü bişi çıkmazzzboshayallersmile
ıyı akşalar canlarımmmmmmmmm ağdamı yaptrdımmm kaşlarımı aldrdımmm sıcacık duşumu aldımmmm yemeğimı yedımmmmm vee yanınızdayımmmmmmmmm zemuszemus
nasılsın kuşummmmm...
adetin pıhtılı geliyomuşş belki üşütmüşsündür...ama sen yine ihmal etme git dr.
bu ayda olmamış bebik işi ama allahım cok büyük zamanı vardir eminim.....inşallah bizede nasip edecektir rabbim.
slm bebişlerrr nasılsınızzz
ayyy heleşükür girebildim yaaa özleim sizi yinee
şeromm adet oldunmu????
şelam şekerlerrr şerocummm kırmızılar gelmiş cnmmm üzüldüm yaa bide pıhtılı geliyomuşş git doktora cnm için rahat etsin umarım kötü bişi çıkmazzzboshayallersmile
ohhh güle güle kıllan cnmmmmm kaydirigubbakcemile3
slm bebişlerrr nasılsınızzz
ayyy heleşükür girebildim yaaa özleim sizi yinee
şeromm adet oldunmu????
hoşgeldin gülümmmm....
nasılsın bakalım ne var ne yok görüşmeyeli..
benim preseed geldi içinde 25 tane ovulasyon testi 10 tanede gebelik testi var ve 46 milyona denk geldi...acıkcası ebaya cok güvenmemiştim ama güvenilirmiş hem postacı kapıya kadar getirmiş.
kızlarr iki gündür başım ağrıyooo bide bir yerlerden kötü kokular geliyo sanki burnuma ayy burnum hassaslaştıı soruyorum herkese kokumu var burda diye ama yok diyolarr allah allahhhhhhhhhh hamilemiyim acep zaten idrardada koyulaşma sonra bide yağlanma gibi bişi varr:kedi::CüvCüv: