• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar slmlar bırsey sorucam sımdı ben ayın 30undan 30una regl oluyodum son zamanlarda 28ınden 28ıne oluyodum agustosta 27 sınde oldum ve 3 gun surdu. arkadas ben dus alınca cabuk kesilir demıstı önemsemedım. ama eylulun ne 27 sınde ne 30 unda regl olmadım cuma gunu test yaptım evde negatıf cıktı. belım cok agrıyo bıde kasıklarım batıyo ıkıb tarafımda. baska hıc bır sey yok. cok sık wc gıdıyorum merakımdan ama yok ne regl oldum ne bebek var napıcamı sasırdım bı akıl verın ya lutfennn

Canım istersen sabah idrarınla bir test daha yap evde...
Baktım gelmiyor kırmızılar ee gününde geçmiş zaten o zaman hemen git kan testi yaptır.En kesin sonuç bu olur senin için.

Canım istersen sabah idrarınla bir test daha yap evde...
Baktım gelmiyor kırmızılar ee gününde geçmiş zaten o zaman hemen git kan testi yaptır.En kesin sonuç bu olur senin için.

kızlar korkuyorum test yaptırmaya sangı adet olucak gıbı agrıyo belım :( bılmıyorum 5 yılı doldurduk beklemekten bıtap düştüm artık

kızlar korkuyorum test yaptırmaya sangı adet olucak gıbı agrıyo belım :( bılmıyorum 5 yılı doldurduk beklemekten bıtap düştüm artık

Anlıyorum seni canım ama asla umutsuzluğa düşme;hayatta en kötü seylerden biri bence bu.
Test yapmaya gelince de eğer üzülürüm test negatif çıkarsa diye düşünüyorsan o zaman biraz daha bekle canım;adet olmazsan eğer o zaman yaparsın.

Anlıyorum seni canım ama asla umutsuzluğa düşme;hayatta en kötü seylerden biri bence bu.
Test yapmaya gelince de eğer üzülürüm test negatif çıkarsa diye düşünüyorsan o zaman biraz daha bekle canım;adet olmazsan eğer o zaman yaparsın.

umutsuzluga dusmek degılde cnm ne bılım hanı ınsan hıssetmezmı hamıle oldugunu. yada bır belırtı olmazmı anlayamıyorumkı.. belım agrıyo kasıgım agrıyo ama sonuc negatıf.. pazartesıne kadar beklıcem olmazsam yaptırırım belkı kanda baktırırım artık napayım:1hug:

umutsuzluga dusmek degılde cnm ne bılım hanı ınsan hıssetmezmı hamıle oldugunu. yada bır belırtı olmazmı anlayamıyorumkı.. belım agrıyo kasıgım agrıyo ama sonuc negatıf.. pazartesıne kadar beklıcem olmazsam yaptırırım belkı kanda baktırırım artık napayım:1hug:

Haklısın canım bazen işin içinden çıkamıyoruz ama bana da çok oldu.Her ay çalıştık ister istemez her ay beklenti içinde oldum ve kendimi çok dinlemeye başladım.Ağrım var mı yok o gebelik belirtisimi değil mi diye;bu ay belirtiler var gibiydi ama umutlanmadım oluruna bıraktım hamile olduğumu öğrendim yani biz kendimizi yoruyoruz aslında.Bazen belirtiler psikolojik oluyor çünkü.
Bizi de durumdan haberdar et canım dilerim hakkında hayırlısı olur:Saruboceq:

Haklısın canım bazen işin içinden çıkamıyoruz ama bana da çok oldu.Her ay çalıştık ister istemez her ay beklenti içinde oldum ve kendimi çok dinlemeye başladım.Ağrım var mı yok o gebelik belirtisimi değil mi diye;bu ay belirtiler var gibiydi ama umutlanmadım oluruna bıraktım hamile olduğumu öğrendim yani biz kendimizi yoruyoruz aslında.Bazen belirtiler psikolojik oluyor çünkü.
Bizi de durumdan haberdar et canım dilerim hakkında hayırlısı olur:Saruboceq:

ay cnm ıcıme su serpıyosun bu aksam ıyıkı bana cevap verdın allah razı olsun. sana bırsey sorucam sneın negıbı belırtılerın oldu. rabbım evladını sana bagıslasın sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

gunaydın topıkımın güzelleriiiiiopuyorumnanaktanbayanssulusmile

Meraaba kızlarr..
geçmişi okudum hüzünlendimm..şeromun veda gb mesajı:(((
canım bitanem çok haklısınn..bende çook düşündüm o dediğini..ama yalnız kalmamında etkisiyle kopamadım bi türlü..eşim yanımda olsaydı herşey farklı olurdu..o yanımda olduğunda bilgisayar aklıma bile gelmiyor..he sizi merak ediyorum o ayrı...:)

ben kürtaj oldum bugünn...
dün akşam bi parça geldi benden..şok oldumm..oldukk...kan pıhtısı falan değildi..
bugün dr.a gösterdik..bebeğimdi..
çoğu düşmüş bize az bi iş kalmış dedi..anesteziyle dakikanın içinde bayıldım zaten..uyandığımda hüngür hüngür ağlıyodumm anneme sarılarak..

çok zor kızlarr..hamile kalmakta zor...çocuk doğurmakta zor..ona bakmakta zor..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..
yıprandımm..
hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederimm...
hoşçakalın kızlarrr..hepinizi tek tek öpüyorumm...
HAKKINIZI HELAL EDİNN...

canımsın kıyamam ben sana rabbim acılarını hafifletsin umarım tez zamanda saglıkla bebeğingelir sana seni seviyoruzzz

Smart canım?
Kimsecikler yok geliyorum gidiyorum nerelerde bu kızlar !
Nasılsın canım yolunda dimi herşey?
Ya!Aynı saatlerde buradaymışız oysa ki;ben de kimse yok diye çıkmıştım hemen! kafamçokkarıştı
Eşin nöbetçi galiba bu akşam;karşılaşırız mutlaka yerimseniben
HATİCE sen de dön artık yeter :))
Ay kız sen bizi toptan öldürcen vallahbenneyaptımki
Öyle şey olur mu hiç;herşey yolundaki senin ve bebişin için canım zaten 6haftalık bir kese üstten bakıldığında ancak o şekilde görülür;alttan bakıldığında daha büyük görülebilir ama zaten senin tercihin üstten bakılmasıydı ki gönlüne görede oldu..O yüzden böyle deme lütfen;tabiki Allah'ın takdirinde böylesi yazılmışsa hakkımızda o olacak ama tabiki asla böyle düşünmemek lazım...Benimki de en azından kalp atışını duyana kadar kese normal boyutlarda büyüyor mu diye bakmak istediğini söyledi ki gitmek benimde içimi çok rahatlatacak...
Benimki kesenin büyüyüp büyümediğine bile bakmak istemedi demek ki! sırnaşık şey Komik bir adamdı zaten;o anki ruh halimle çok iyi geldi bana söylediği şeyler o yüzden sanırım başka birine gidersem "aman şöyle dikkat et,böyle yap..." gibi şeyler söyler ve hayatım kısıtlanır diye korkuyorum!kaydirigubbakcemile3 Evde durduğum hiç yok ki benim;hala paso geziyom!

Sanırım kendime yeni bir doktor bulmam lazım.
Ya bi de doktoruna gitmişken sorabilir misin ikiz olduklarını en geç ne zamana kadar öğrenme şansımız oluyormuş?Hani başta göremeyince ne kadar sonra anlaşılabilir.boshayallersmile

YAVYUMMMM çookkkk geçmiş olsun;umarım iyisindir.
Allah en kısa zamanda seni önce eşine sonra da bebişine kavuştursun inşallah!

Ya!Aynı saatlerde buradaymışız oysa ki;ben de kimse yok diye çıkmıştım hemen! kafamçokkarıştı
Eşin nöbetçi galiba bu akşam;karşılaşırız mutlaka yerimseniben
HATİCE sen de dön artık yeter :))

Benimki kesenin büyüyüp büyümediğine bile bakmak istemedi demek ki! sırnaşık şey Komik bir adamdı zaten;o anki ruh halimle çok iyi geldi bana söylediği şeyler o yüzden sanırım başka birine gidersem "aman şöyle dikkat et,böyle yap..." gibi şeyler söyler ve hayatım kısıtlanır diye korkuyorum!kaydirigubbakcemile3 Evde durduğum hiç yok ki benim;hala paso geziyom!

Sanırım kendime yeni bir doktor bulmam lazım.
Ya bi de doktoruna gitmişken sorabilir misin ikiz olduklarını en geç ne zamana kadar öğrenme şansımız oluyormuş?Hani başta göremeyince ne kadar sonra anlaşılabilir.boshayallersmile

Evet canım bugün eşim nöbetçi ben de evimde bebişle yalnızım...boshayallersmile
Yarın nasipse gidicem doktora sorunu sorarım canım bakalım ne dicek..
Aslında benim ikiz kızları olan çok samımı bir arkadasımda var ona da sorabilirim istersen.

Aslında benim ikiz kızları olan çok samımı bir arkadasımda var ona da sorabilirim istersen.

bak canım arkadaşımın bana gönderdiği bir ultrason görüntüsü ikizlerde böyle oluyormus...

Eklentiler

• $DSC01120.webp
    $DSC01120.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 288

Tek yumurta ikizi ile çift yumurta ikizi farklı oluyor ya o yüzden!İnternetten bayağı araştırma yaptım aslında kimisi 6. haftada öğrenmiş kimi de 3. ayında;ama tek ya da çift yumurta ikizi olduğuna dair pek bişey yazan yok.En iyisni doktor bilirt diye düşündüm.
Keşke o gün doktora gittiğimde sorsaydım "bu bebeklerin ikiz olduğunu düşünmeyi ne zaman bırakmam kesinleşecek" diye! şakkıdı Sülalede ikizler olduğunu falan söyledikten sonra inşallah tek yumurta ikizi değildir muhabbeti yaptı doktor.Olmaz artık demedi!

Bilmem!Hep ikiz olduğunu hisseder hamileler yazıyor sağda solda;rüyalarınıza da kayıtsız kalmayın... gibi şeyler!Ben hamile olduğumu bilmeden önce öyle bir rüya görmüştüm ki hamile kaldıktan sonra bunu ona yorumladım ve ikiz olayı da rüyadaki bir ayrıntıdan takıldı işte kafamasırnaşık şey
Esasında tabiki çok zor bakmak da hamilelik kısmı da;ama saçmalar oldum işte bu ara! :roflol:

Sen neler yapıyorsun?Var mı hamilelikle ilgili sıkntın?
Alışveriş yapmışsın okudum;ben de eşim gitti gideli ne bulduysam alıyorum iyice zarardayım yaaniiiii!sırnaşık şey

bak canım arkadaşımın bana gönderdiği bir ultrason görüntüsü ikizlerde böyle oluyormus...

Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi arkadaşının bebekleri?
Bir de artık kesenin içinde bebkler görünüyor;bu resim en az sekiz dokuz haftalıkkken olsa gerek!İlk gittiğinde de iki keseyi de görmüş mü boşken?
Bazı topiklerde okudum ikinci kese diğerinin arkasına saklandığından ilkinde göremeyenler de olmuş görenlerde!İlginç anılar var herkeste! :dance:

Tek yumurta ikizi ile çift yumurta ikizi farklı oluyor ya o yüzden!İnternetten bayağı araştırma yaptım aslında kimisi 6. haftada öğrenmiş kimi de 3. ayında;ama tek ya da çift yumurta ikizi olduğuna dair pek bişey yazan yok.En iyisni doktor bilirt diye düşündüm.
Keşke o gün doktora gittiğimde sorsaydım "bu bebeklerin ikiz olduğunu düşünmeyi ne zaman bırakmam kesinleşecek" diye! şakkıdı Sülalede ikizler olduğunu falan söyledikten sonra inşallah tek yumurta ikizi değildir muhabbeti yaptı doktor.Olmaz artık demedi!

Bilmem!Hep ikiz olduğunu hisseder hamileler yazıyor sağda solda;rüyalarınıza da kayıtsız kalmayın... gibi şeyler!Ben hamile olduğumu bilmeden önce öyle bir rüya görmüştüm ki hamile kaldıktan sonra bunu ona yorumladım ve ikiz olayı da rüyadaki bir ayrıntıdan takıldı işte kafamasırnaşık şey
Esasında tabiki çok zor bakmak da hamilelik kısmı da;ama saçmalar oldum işte bu ara! :roflol:

Sen neler yapıyorsun?Var mı hamilelikle ilgili sıkntın?
Alışveriş yapmışsın okudum;ben de eşim gitti gideli ne bulduysam alıyorum iyice zarardayım yaaniiiii!sırnaşık şey

Demek rüya gördün rüyanın bir bölümünde de ikiz olduğuna dair belirtiler var;hadi bakalım canım inşallah sen de istiyorsan ve böylesi hayırlısıyla ikiz haberını alırsın!Dediğim gibi yarın doktoruma sorarım canım ınsallah sana da cevabını iletirim...
Benım arkadasımın kızlarıçift yumurta ikizi ve eklediğim görüntü 8.haftalıkken;mesela onun betasıda başkalarına göre hep yüksekmiş.Ordan da az da olsa anlaşılabiliyormuş.

Evet canım dün alışveriştik yaptık kocişle;hem ona hem bana.Abartmıyorum şu kadar zamanda karnım şişti ve kilo aldım sanırım 2 kilo falan pantolonlarım özellikle de kotlarım acayip sıkar oldu dün gittik rahat bişiler aradık.Şu an herhangi bir sıkntım yok canım çok şükür ama zaten bulantı olayları daha çok 6.haftadan sonra başlıyormuş sanırım ama dilerim biz bu dönemi okuldan ötürü hafif atlatırız...

Sen de iyisin demi?

Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi arkadaşının bebekleri?
Bir de artık kesenin içinde bebkler görünüyor;bu resim en az sekiz dokuz haftalıkkken olsa gerek!İlk gittiğinde de iki keseyi de görmüş mü boşken?
Bazı topiklerde okudum ikinci kese diğerinin arkasına saklandığından ilkinde göremeyenler de olmuş görenlerde!İlginç anılar var herkeste! :dance:

Canım bak sana bir de arkadaşımın 5.hafta ultrason görüntüsünü göndereyim...Burdan tabi pek bişi anlaşılamıo...

Eklentiler

• $5.webp
    $5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 223
Demek rüya gördün rüyanın bir bölümünde de ikiz olduğuna dair belirtiler var;hadi bakalım canım inşallah sen de istiyorsan ve böylesi hayırlısıyla ikiz haberını alırsın!Dediğim gibi yarın doktoruma sorarım canım ınsallah sana da cevabını iletirim...
Benım arkadasımın kızlarıçift yumurta ikizi ve eklediğim görüntü 8.haftalıkken;mesela onun betasıda başkalarına göre hep yüksekmiş.Ordan da az da olsa anlaşılabiliyormuş.

Evet canım dün alışveriştik yaptık kocişle;hem ona hem bana.Abartmıyorum şu kadar zamanda karnım şişti ve kilo aldım sanırım 2 kilo falan pantolonlarım özellikle de kotlarım acayip sıkar oldu dün gittik rahat bişiler aradık.Şu an herhangi bir sıkntım yok canım çok şükür ama zaten bulantı olayları daha çok 6.haftadan sonra başlıyormuş sanırım ama dilerim biz bu dönemi okuldan ötürü hafif atlatırız...

Sen de iyisin demi?

Çok şükür iyiyim yaaa!Tek tesellim bu olacak eğer bulantı vs. yaşamazsam!:bbo:
Kilo almamışsındır bence;karın bölgen genişlediği için sana öyle geliyordur.karnının şişme ihtimali yok ama şu an için! :dance: Seninle benim aramda 4 gün var senin tickerına göre!Ben sanki bir hafta kadar falan hatırlıyordumm ama değilmiş.Benim de bugün itibariyle 6+3 bitiyor.
Not:Benim ikiizse tek yumurta ikizi oalcak ırsi olarak!

Canım bak sana bir de arkadaşımın 5.hafta ultrason görüntüsünü göndereyim...Burdan tabi pek bişi anlaşılamıo...

Bunda zaten tek kese görünmüş!Şu an için seninki de benimki de böyle! sempatiksalakcinni
BHcg diğer duyduklarıma göre biraz yüksek çıkmıştı bende de evet;ama asıl bahsettiğim rüya .ok etkildei beni.Bilmiyorum ya hayırlııs olsun!Dananın kuyruğunun kopmasını bekleyeceğim mecbur :) Ama hep çoğul konuşur oldum;yumurtanın bölüneceği yoksa da bu gazla bölünecek sırnaşık şey

Çok şükür iyiyim yaaa!Tek tesellim bu olacak eğer bulantı vs. yaşamazsam!:bbo:
Kilo almamışsındır bence;karın bölgen genişlediği için sana öyle geliyordur.karnının şişme ihtimali yok ama şu an için! :dance: Seninle benim aramda 4 gün var senin tickerına göre!Ben sanki bir hafta kadar falan hatırlıyordumm ama değilmiş.Benim de bugün itibariyle 6+3 bitiyor.
Not:Benim ikiizse tek yumurta ikizi oalcak ırsi olarak!

Sevindim canım iyi olmana inşallah da böyle sorunsuz gider geri kalan kısmı.Aynen benimde tesellim bulantımın olmaması ya da evde ve az olması olabiliryerimseniben
Karnım genişliyor heralde bilmiyorumda kiloda aldım ben hemencecik nasıl bir şişkinlik biliyormusun gaz şişkinliği gibi bir şişkinlik var ben de tabiki bebek henüz şişkinlik yapacak kadar büyük değilkaydirigubbakcemile3
Evet sen benden 4gün öndesin;ama bu durumda çok karışık ya sat a göre bakıyoruz ya mesela ben olmam gerekenden erken yumurtladım bu ay halbuki 31günde bir adet oluyordum bu hesapları düşününce değerlerimin iyi mi ne halde olduğunu çözmekte zorlanıyorum gerçekten!
Hadi bakalım canım çift yumurta ikizlerin olsun ınsallah diyelim o zaman!Tıpkısının aynısı iki yavrun olsun:emir_bebek:

Back
X