- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiakşamlar kızlar
iyiakşamlar kızlar
yavyum inan çok üzüldüm Allahım sabırlar versin daha çok gencizinş birdaha yapasrınız eşind yanında olur belkidehayırlısı böyleymişş cnmMeraaba kızlarr..
geçmişi okudum hüzünlendimm..şeromun veda gb mesajı((
canım bitanem çok haklısınn..bende çook düşündüm o dediğini..ama yalnız kalmamında etkisiyle kopamadım bi türlü..eşim yanımda olsaydı herşey farklı olurdu..o yanımda olduğunda bilgisayar aklıma bile gelmiyor..he sizi merak ediyorum o ayrı...:)
ben kürtaj oldum bugünn...
dün akşam bi parça geldi benden..şok oldumm..oldukk...kan pıhtısı falan değildi..
bugün dr.a gösterdik..bebeğimdi..
çoğu düşmüş bize az bi iş kalmış dedi..anesteziyle dakikanın içinde bayıldım zaten..uyandığımda hüngür hüngür ağlıyodumm anneme sarılarak..
çok zor kızlarr..hamile kalmakta zor...çocuk doğurmakta zor..ona bakmakta zor..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..
yıprandımm..
hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederimm...
hoşçakalın kızlarrr..hepinizi tek tek öpüyorumm...
HAKKINIZI HELAL EDİNN...
smarttt bak bizimde ilk ultrasyonumuz sanırım o zmn 6 haftalıktı
iyi geceler kızlarr çokk yorgunum ve gözlerimm çokk ağrıyooooakannehir
İyi aksamlar canım hosgeldin:1hug:
Ayy kıyama doğru yatağa o zaman canım...
Sarıl kocişine de misler gibi uyu,dinlen!
hoşbulduk tatlım
sarılalecim hoşbulduk
kızlar siz sormdanben söyleyim onu haber vermk için geldim hmn çıkmam lazım ztn pek hayırlı hbr değil ben dün adet oldum bayada bi sancılı adet geçiriyorum malesef 8.denememizde olumsuz sonuçlandı :gitme:
şimddi yatıyorum cnmmm ...aslında sizleride özledim bi baktım nasılsınız diyee ..maşşallah hepiniz iyisinizzz...hepinizi öpüyorummopuyorumnanaktan ve benn kaçıyorummmmiyi geceler herkeseeeeeemirmirmirmir
Evet yaa...Bu doktor düşsün istemiş olabilir bu bebek için.Acaba bana söylemediği bir anormallik mi gördü ki!:bbo: Ne saçma anam değil babam değil varsa gördüğü bir sıkıntı adam gibi paylaşmalıydı değilmi ama...:bbo:bence değiştir o doktoru sen sevdin belki tarzını senin şu gerginliğinin üzerine evet iyi geldi ama kaçıncı yuzyılda yaşıyoruz kardeşim ne olursa olsun bir progeston vermeliydi sana kesinlikle tasvip etmedim tarzını
bende hiç hissetmedim ki eyvahedigeldismile
hee bide bizim sokaklar bomboş valla bu sogukta çıkıp bi tarafımızımı donduralım sempatiksalakcinni
Sana da canım.iyiakşamlar kızlar
iyi geceler kızlarr çokk yorgunum ve gözlerimm çokk ağrıyooooakannehir
Olsun canım sıkma canını lütfen...Ağrılı olmasına üzüldüm ayaklarını sıcak tut;üşüttün bu ay herhalde..
Asla umutsuzluğa kapılmak yok canım denemeye devam etceksiniz ve burda sevindiğimiz günlerde gelecek inşallah...Dualarım seninle tatlım..
smarttt bak bizimde ilk ultrasyonumuz sanırım o zmn 6 haftalıktı
hoşbulduk tatlım
sarılalecim hoşbulduk
kızlar siz sormdanben söyleyim onu haber vermk için geldim hmn çıkmam lazım ztn pek hayırlı hbr değil ben dün adet oldum bayada bi sancılı adet geçiriyorum malesef 8.denememizde olumsuz sonuçlandı :gitme:
sağol tatlım valla üzülmemek elde değil koskoca 8ayyy artık yorulduğumu hissdiyorum biranönce bebğimi istiyorum ama nasip kısmet Rabbim nezaman iterse ozaman olurr
kızlar yeni tarihim 31ekim doğumgünümden 2 gün sonra
bkarsınz kendi doğum günümde kocişe süpriz yaparım Rabbim nasip ederse bana engüzel doğum günü hediyesi olurr
kızlarrr sizi çok seviyorum
çıkıyorum hoşçakalın.......
Senin ultrasonda iki kese var gibi;ben değil sen ikizlere hamile olmaaa :)))
Ya şimdiye kadar gönderdiğiniz fotolar arasında ennn küçük benim kesenin fotoğrafı.Bence doktor bebek düşecek diye müdahale etmedi bana öyle gelyor! bilmiyorumkismile
Senin ultrasonda iki kese var gibi;ben değil sen ikizlere hamile olmaaa :)))
Ya şimdiye kadar gönderdiğiniz fotolar arasında ennn küçük benim kesenin fotoğrafı.Bence doktor bebek düşecek diye müdahale etmedi bana öyle gelyor! bilmiyorumkismile