Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belle senin son durum ne?
Kan değerin kaç çıktı son ölçümünde?Yani kaç hafta kaç günlükmüş bebeğin?
slm kızlar ben geldim:)
nbrsiniz ?
gökçecim maşallah bebişin sağlıklıymış çok sevindim inş sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın :Saruboceq:
Hoşgeldin canımcım :) Artık Demete mi geleceğiz sana çay içmeye?slm kızlar ben geldim:)
nbrsiniz ?
gökçecim maşallah bebişin sağlıklıymış çok sevindim inş sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın :Saruboceq:
canım cuma gunu kanda en son 1110.18 cıktı doktorum 5 haftalık dedı karından ultrasonda haftaya keseyı goruruz dedı canım ben ıyıym suan herhangı bır problemım yok allaha sukur:CüvCüv: sen nasılsın:?
slm canım hoşgeldin a.s.
Hoşgeldin canımcım :) Artık Demete mi geleceğiz sana çay içmeye?Aldın mı evini?
Hadi hayırlı olsun;Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin tekardan.Ne zaman taşınacaksınız?
hşbulduk canım opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım...ewet artık demete beklerim çaya, oturmaya:)
eşim şuan tapuda işlemleri hallediyor...ben fazla izin alamadıgımdan geri dönmek zorunda kaldım
saol canım benim aminnn inşallah...
yeni yılı evimizde kutlucaz:))31 Aralık 2010'da taşınıcaz inş canım yada daha erken şimdilik tarih böyle...a.s
oh ya gerçekten insanın kendi evi olunca başka hissediyor şimdiden çok heyecanlıyım kendi evimde oturucam diye opuyorumnanaktan
Canım bu görüntüde sanki ikiz gibi iki kese var gibi ben mi yanlış görüyorum
Senin ultrasonda iki kese var gibi;ben değil sen ikizlere hamile olmaaa :)))
Ya şimdiye kadar gönderdiğiniz fotolar arasında ennn küçük benim kesenin fotoğrafı.Bence doktor bebek düşecek diye müdahale etmedi bana öyle gelyor! bilmiyorumkismile
Evet yaa...Bu doktor düşsün istemiş olabilir bu bebek için.Acaba bana söylemediği bir anormallik mi gördü ki!:bbo: Ne saçma anam değil babam değil varsa gördüğü bir sıkıntı adam gibi paylaşmalıydı değilmi ama...:bbo:
Yok canım!Sinirli falan değilim :) Hava soğuk etraf kararmış,dersler ve işler yoğun... hepsi bir araya gelince sıkıldım tüm gün.Gir gir bitmedi... laelaelaelaelaesagol tatlım goruruz ınsallah hayırlısıyla opuyorumnanaktan
okulla basın dertte senın sanırım cok sınırlı oluyor ınsan hormonlardan dolayı zaten herseye ve herkese takabılırsın normalkaydirigubbakcemile3
Yok canım!Sinirli falan değilim :) Hava soğuk etraf kararmış,dersler ve işler yoğun... hepsi bir araya gelince sıkıldım tüm gün.Gir gir bitmedi... laelaelaelaelae
Neden 31 Aralık bekleniyor ki!?Evin içi mi bitmedi daha yoksa?
Gerçi mutlaka br hesabınız vardır :)
Bebişin de şimdiden gelirse yeni evinize birlikte girmiş olursunuz inşallah :)
evin herşeyi tamam sadece elektrik su doğalgazı bekliyoruz...garanti olsun diye 31 aralık yoksa 1 ay içindede taşınabiliriz.bu saydıklarım hallonunca inş geçicez yeni evimize
belki bu ev bize ugurlu gelir de inş bebegimiz de gelir :Saruboceq:
inşallah canım benim opuyorumnanaktan
37. hafta döner diye biliyorum bende merak edip sormuştum doktorumaherkese teker teker selamlar guzel anne adayları ve aday adayları...
Bırsey soracaktımda...
Bebegım 34 haftalık,hamılelıgım 32 haftalık... bebegım maasallah önde gıdıyor...
Gecen bır arkadasım bebegının coktan dönmesı gerekıyor dogum pozısyonuna gecmesı gerekıyordu ve sen bunu anlarsın dedı ama ben anlayamıyorum,cunku hareketlerı tek yerde sınırlı deıl her yerımde...mıdemde,göbüşümün sagında solunda,yan taraflarımda hıssedıyorum hani dıyemıyorum hıc ayakları surda kafası surda dıye...
Kacıncı haftada döner bebegım,nette bır yerde 34.haftada dönmedıyse bebek artık dolgunlastıgından yerı darlarstıgından dönmesı cok zordur dıyordu...Bir bılgısı olanınız var mı canlarım...
hayırlısı olsun canım evınızzz gule gule oturun ınsallahh bebısınızleezemuszemus benımde tek hayalım ev sahıbı olmak kırada oturmak zor yaa:umursamaz:
saol canım benim inşallah bebegimiz de gelir yeni evimizle beraber...
kesinlikle kirada oturmak zor canım istedigin herşeyi yapamıyorsun...
Allah sizede daha iyilerini nasip etsin canım :Saruboceq:
37. hafta döner diye biliyorum bende merak edip sormuştum doktoruma
selam kızlarr eyy günlerrrrrropuyorumnanaktan