- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
- 158
selam kızlarr eyy günlerrrrrropuyorumnanaktan
hosgeldın tatlımmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarr eyy günlerrrrrropuyorumnanaktan
hoşgeldin canım naıslsın ???????
hosgeldın tatlımmopuyorumnanaktan
iyi olmaya çalışıyorum canlarımmm ay bu aralar kafam o kadar yoğun ki taşınma işleri felan o kadar ev buldum tam tutulucak kayın babam demezmi kocişe niğdede bi fırın varmış çok iyi iş yapıyomuşşş abinle ortak gidin işletin diyeeeakannehirakannehir bu arada niğde eşimin memleketi ve ben bir kere gittim oraya hiçte sevmedim:sinifsinif:şimdi bu iş olursa ben nasıl taşınırım oraya nasıl yaparım izmirimi nasıl bırakırım ben yaa hem annem kardeşlerim herkesler buradalar ben nasıl dayanırım yaa tanımadığım bilmediğim şehirdeeemafoldumben
ayy canım benim yaa inşallah gitmezsınzı oralara hayırlısı olsun canım genede
düşünüp sıkma canını ama bende hiç isteem yaşadıgım şehri değiştirmeyi :teselli:
ayşecim ben çıkıyorum cnm misafir geldi :hulya:
amın bıtanem sagolasın:Saruboceq: olmayan ve ısteyen herkese allah gonlundekı gıbı ev sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:boshayallersmile
amin aminnn inşallah :Saruboceq:
bugünde pek kimse yoktu ya(
acaba hep bölemi olucak inşallah olmaz(
bende çıkıyorum yarın görüşürz hepinize iyi akşamlar... opuyorumnanaktan
Hmmm ama şimdi gittiğinde o kan pıhtısını görmüyorsun değil mi ultrasonlarda?benim 2 kese olarak gördügünüz kanama canlar gebeliğim tek ikiz olsun çok isterdim amaaaaa ohaoldumsmile
yok bence herif fazla kendine güveniyor ve ukaladır. sen kafana takma ters bişi yoktur
gecenlerde taktıgın bırı vardıya yıne oyle bı durum oldu sandım canım aman olmasın ınsallahh ben cok sınırlı oldm mesela kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorcam eşim 2.5 aydır yanımda yok sehir dışında çalışıyor 2aydır düzenli her ayın 29 unda adet oldum tabiiiii çocuk ihtimali düşünmediğim için hiç adetimi takip etmedim bu süre içinde bugün takvime bakınca benim adetimin geçmiş olduğunu anladım hemde 6 gün adet belirtileri falan da yok daha sizce hamile olabilirmiyim çünkü çok istediğim zamanlarda test yapardım inanmazdım yine yapardım sıkıldım artık üstüne görme hakkında ne biliyorsunuz yaşayan varmı böle bişey mi merak ettim 3 yıldır istiyoruz ama yok zaten olursada şokkkkk oolurum artık değimli ama eşime sürpriz olurdu
Smart'cım canım...
Ben geldim merak etmişsin beni teşekkür ederimolumunekankayizsmile
Kesem büyümüş çok şükür bir de yolk kesesi de oluşmuş.Tabii henüz kalp atışını duyamadım.10 gün sonra yine gidicem nasipse.Senin sorun tam olarak neydi canım?