• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tsk ederim smart cığım bulunduğum bölgede eczaneye ulaşabileceğim en yakın ilçe 35 km ilerde dedimya zaten beklemiyorum kendimlede dalga geçiyorum herif varken bu işi beceremedin yokken nasıl becerdin diyeeee:))

Ovv!Çok uzakmış...İnternetten sipariş verirsen hem daha ekonomik olur hem de elinde bolca bulunmuş olur.3 ggünde geliyor.gittigidiyordan alırsan.

Ovv!Çok uzakmış...İnternetten sipariş verirsen hem daha ekonomik olur hem de elinde bolca bulunmuş olur.3 ggünde geliyor.gittigidiyordan alırsan.

:)) sorma kısmet olursa eşim kasımda gelcek o zaman inşallah ihtiyacım olurr varya koliyle alcam valla çünkü sonra tekrar gitcek benim o ara çok çalışmamm lazım çokkkkk :))bayanssulusmile

kızlar nasılsınız ben uyuyakalmısım ya kaydirigubbakcemile3 yemek yok hemen yemek yapmam laxım
suankaydirigubbakcemile3 nıye uyandırmadınız benı yaaa

Merhaba canım!Kendi adıma çookkk yorucu ve uuzn bir gün oldu. akannehir Acayip yorgunum.
Kendim i.in beslenme programı da şekillenmeye başladı kafamda.Bugün eve gelir gelmez apar topar ıspanak pişirdim(demir için).Vücudumuzun bolca demire ihtiyacı var malum.Nesakannehirquikli de olsa sütümü içtim.Dün gece de okulda abur cubur kimyasal şeyler yememek için poğaça yapmıştım .Hem kıymalı(gün içinde protein olsun diye) hem peynirlli(kalsiyum için).Böylece düşük kalorilerle sağlıklı beslenmeye yine özen gösteriyorum tek farkı sadee kendim için değil bu kez.VArsa o beslensin ve şişmanlasın;bense sağlıklı ve aynı kalayım diye sırnaşık şey
Artı her akşam bir kase yağsız yoğurt.
Tabi bu kabacası;detayları var haliyle beslenme programımın :)))

:)) sorma kısmet olursa eşim kasımda gelcek o zaman inşallah ihtiyacım olurr varya koliyle alcam valla çünkü sonra tekrar gitcek benim o ara çok çalışmamm lazım çokkkkk :))bayanssulusmile

Eşin subay ya da assubay mı yoksa senin?
Neden bu sık gidişler?

Merhaba canım!Kendi adıma çookkk yorucu ve uuzn bir gün oldu. akannehir Acayip yorgunum.
Kendim i.in beslenme programı da şekillenmeye başladı kafamda.Bugün eve gelir gelmez apar topar ıspanak pişirdim(demir için).Vücudumuzun bolca demire ihtiyacı var malum.Nesakannehirquikli de olsa sütümü içtim.Dün gece de okulda abur cubur kimyasal şeyler yememek için poğaça yapmıştım .Hem kıymalı(gün içinde protein olsun diye) hem peynirlli(kalsiyum için).Böylece düşük kalorilerle sağlıklı beslenmeye yine özen gösteriyorum tek farkı sadee kendim için değil bu kez.VArsa o beslensin ve şişmanlasın;bense sağlıklı ve aynı kalayım diye sırnaşık şey
Artı her akşam bir kase yağsız yoğurt.
Tabi bu kabacası;detayları var haliyle beslenme programımın :)))

aynen canım normalde bu saatten hayatta yemege kalkısmazdım suankı yapmaya calıstıgım yemek ıcın ugrasmazdım en azından bı makarna tamam ama bebıs ıcın herseyyy sormakaydirigubbakcemile3

HATİCE!Bu akşam mı yarın akşamı mı dönüyorsun sen?Okuyunca cevapla olurmu ;)
Özledik seni :)))

aynen canım normalde bu saatten hayatta yemege kalkısmazdım suankı yapmaya calıstıgım yemek ıcın ugrasmazdım en azından bı makarna tamam ama bebıs ıcın herseyyy sormakaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin. :emir_bebek: Ve afiyet olsun.

hatıce yarın aksama gelıyor canım kaydirigubbakcemile3

Hmmm!Benimde aklımda sanki öyle kalmış ama emin olayım demiştim;teşekkür edeerm :)

fen_ci sen ne kaarlık evlisin?Ne kadr zamandır istiyorsunuz?Yaşın kaç?Tanıtır mısın kendini biraz :)

selam kızlar nasılsnızz.. bir kaç gündür giremedim belimde çok agrı oluyo bu aralar. sanırım bebişim gelmenin hazırlıklarını yapıyo.

samrtcım bellecim nasılsınızzzzzz............

nanacim....... gecmişi biraz okudum ev almıssın hayırlı ugurlu olsun canım benim. yeni eve bebiş göbüşünde girmek nasip olur işallah. mutlu sağlıklı oluun evinizde kocisin ve gelecek bebişinizlee....

selam kızlar nasılsnızz.. bir kaç gündür giremedim belimde çok agrı oluyo bu aralar. sanırım bebişim gelmenin hazırlıklarını yapıyo.

samrtcım bellecim nasılsınızzzzzz............

nanacim....... gecmişi biraz okudum ev almıssın hayırlı ugurlu olsun canım benim. yeni eve bebiş göbüşünde girmek nasip olur işallah. mutlu sağlıklı oluun evinizde kocisin ve gelecek bebişinizlee....

Ben de aynı dileği diledim nane için :) İnşallah olur! :1:
Acayip yorunum canım ya;bütün gün koşturdum sağa sola 10 saat de derse girince hal kalmadı hiç.geldim yemeğimi yedm attım kendimi kanepenin üzerine :))
Senin doğum tam olarak ne zaman görünürde?

Ben de aynı dileği diledim nane için :) İnşallah olur! :1:
Acayip yorunum canım ya;bütün gün koşturdum sağa sola 10 saat de derse girince hal kalmadı hiç.geldim yemeğimi yedm attım kendimi kanepenin üzerine :))
Senin doğum tam olarak ne zaman görünürde?

tam doktor bisey demiyo ama adet tarihime göre kasım 13 gibi gözüküyo. hayırlısı canım.
ben hala calısmaktayım.

Back
X