• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
höyyyttt napoorsunuz kızlar siz bakiim :mymeka: hamişlerin yanında ımmh mıımhh yapılırmı nıck nıck :olmaz:

günaydınnn kızlarrrrr.

o kadar yorgunumki yaaa pazar günü deprem yüzünden uyuyamadım.pazartesi günüde erkenden hastaneye gittik eşimin annesi ameliyat oldu.gecede yanında ben kaldım şimdide hastaneden direk işe geldim ama ölüyorummmm

günaydın aylincimmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
offff offffff nasılda çekti canım nasıldaaa mmmmhhh profiterol olsada yesek şimdi cokacimcoook

o zaman spordan sonna bize gidelim kaydirigubbakcemile3
yapayım ben sana canım elcaaazlarımla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr :)))) benimde bugün hiç iş yapasım yok yafff :D yapmaycam ben iş bugünnnnn :umursamaz:

tünaydın şekerimmmmm

bak naneyle benımde hiç çalışsımız yok

spor yapios biz sonnada profiterol neym yicez

harcadıımız kalorilerin yeri dolsun diyee

sende gel katıll bize susam sokağına eeheueheuh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

höyyyttt napoorsunuz kızlar siz bakiim :mymeka: hamişlerin yanında ımmh mıımhh yapılırmı nıck nıck :olmaz:

paylaşırız canım aaaa :)))

biri yer biri bakar kıyamet ondna kopar zaten :))))))))

günaydınnn kızlarrrrr.

o kadar yorgunumki yaaa pazar günü deprem yüzünden uyuyamadım.pazartesi günüde erkenden hastaneye gittik eşimin annesi ameliyat oldu.gecede yanında ben kaldım şimdide hastaneden direk işe geldim ama ölüyorummmm

tünaydın canım

geçmişolsun acil şifalar inşallahh

aynen bende uyyamadım ya depremden sonra :sinifsinif:

Son düzenleme:
sende bize katıl canım biz ayşeyle spora gidiyoz ordanda profiterol yemeye ne dersin? :roflol:

off spor yapçak halmi var bende akşam ortalığı topladım bide yemek yaptım bi postada çamaşır yıkadım kurutmaya attım onun bitmesini bekledim zaten saat 12,30 filan olmuştu hem ayaklarım şiş uyandım hemde heryerim ağrıyo bi akşam bile dinlenmesem çok fena oluyorum. bide eşim tutturdu bayramda istanbula arabayla gidelim diye. annemde gitme sakın diyo napçam ben yaaa benim eşim çok inatçı ancak doktor gitme dicekki gitmiycem 33. haftama girmiş olcam bayramda o kadar uzun yolu doblo tarzı bi araçla nasıl gidicem ben hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı

kızlaarr ağlayasım var benimmm.... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

paylaşırız canım aaaa :)))

biri yer biri bakar kıyamet ondna kopar zaten :))))))))

tünaydın canım

geçmişolsun acil şifalar inşallahh

aynen bende uyyamadım ya depremden sonra :sinifsinif:
,

sagolasın canımmm valla ya deprem oldu arkadaş bizdeydi eşimle o o kadar rahatki ben ilk defa yaşadıgım için kendimden geçtim resmennn :sinifsinif:

hoş geldın fatoşcummm kaydirigubbakcemile5

sana da gubaydın :) iyiyiz sen nasılsın? bebiş nasıllll? nasıl gidiyo hamilelikkk :1hug:

günaydın canım iyidir senden naber :)

sanada günaydın tatlımm hoşgeldinn opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bizde iyiyiz şekerler cumartesi doktora gittim ki gördüklerime inanamadım benimki içeride oynuyordu:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bizde iyiyiz şekerler cumartesi doktora gittim ki gördüklerime inanamadım benimki içeride oynuyordu:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuu :nazar:

ay kızlar benim kız beni dövüyo resmen yaaaaaa......göbeğimden çıkacamış gibi oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmm ne oldu ????????

,

sagolasın canımmm valla ya deprem oldu arkadaş bizdeydi eşimle o o kadar rahatki ben ilk defa yaşadıgım için kendimden geçtim resmennn :sinifsinif:

ben 17 ağustosu fln yaşadığım için çok korktumm akannehir

maşallah maşallah canım oynıycak tabiiii sen dur daha neler yapcak neleeeerr olumunekankayizsmile

günaydınnn kızlarrrrr.

günaydın yelizcim...çok geçmiş olsun kayınvalidene...
nasıl dayanmışsın valla ben o halde gelemezdim işe boshayallersmile
eve gidince bol bol dinlenirsin inş canım

o zaman spordan sonna bize gidelim kaydirigubbakcemile3
yapayım ben sana canım elcaaazlarımla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak naneyle benımde hiç çalışsımız yok

spor yapios biz sonnada profiterol neym yicez

harcadıımız kalorilerin yeri dolsun diyee

sende gel katıll bize susam sokağına eeheueheuh :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yuppiiiiii :lepi: ayşe bize profiterol yapcekkk bizde afiyetle yicez...superimm kaçırmayalım bu fırsatı sende katıl bize haydi kaydirigubbakcemile

off spor yapçak halmi var bende akşam ortalığı topladım bide yemek yaptım bi postada çamaşır yıkadım kurutmaya attım onun bitmesini bekledim zaten saat 12,30 filan olmuştu hem ayaklarım şiş uyandım hemde heryerim ağrıyo bi akşam bile dinlenmesem çok fena oluyorum. bide eşim tutturdu bayramda istanbula arabayla gidelim diye. annemde gitme sakın diyo napçam ben yaaa benim eşim çok inatçı ancak doktor gitme dicekki gitmiycem 33. haftama girmiş olcam bayramda o kadar uzun yolu doblo tarzı bi araçla nasıl gidicem ben hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı

oyy canım benim çok yormuşsun kendini ya... :olmaz:
sen spor yapma bizi seyret sonra beraber profiterolleri götürürüz:))
canım bence doktorunla görüş bu konuyu inş yolculuğu yasaklarda sana kocişinde vazgeçer gitmekten :Saruboceq:

canımmmm benimmm nolurr yapma böleee bak sen aglarsan oturur bende seninle beraber aglarım :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
kendini en kısa zamanda toplamalısın canım lütfennnn :gitme: olumunekankayizsmile

selammmm kızlarr kaydirigubbakcemile2
herkes nasıl :emir_bebek:
ben iyiyim evde işlerle uğraşıyorum tadilat v.s.
bi kızımız olacak ev talan oldu valla :))))

günaydınnn kızlarrrrr.

günaydın canımm herşey için geçmiş olsun depremi duydun demek hangi semtte oturuyorsun???

oyyyyyy yerim ben onu yer yer :))
maşallah bebişine :nazar:

ay kızlar benim kız beni dövüyo resmen yaaaaaa......göbeğimden çıkacamış gibi oluyo

:)))büyüdükçe hareketleride artıyor...dar geliyodur ona orası:)) maşallah aman nazar degmesin :nazar:

çok çok tuhaf oldum yaramaz olcekler demekki :emir_bebek: :emir_bebek:

maşallah maşallah canım oynıycak tabiiii sen dur daha neler yapcak neleeeerr olumunekankayizsmile

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yerim ben onu yaaa

selammmm kızlarr kaydirigubbakcemile2
herkes nasıl :emir_bebek:
ben iyiyim evde işlerle uğraşıyorum tadilat v.s.
bi kızımız olacak ev talan oldu valla :))))

slm berenimmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım tadilat felan bayagı yorucak seni aman dikkat et kendine olumunekankayizsmile

Back
X