• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnn kızlarr nasılsınız?
ben evde yavaş yavaş ufak ufak toparlamaya geçtim.önümüzdeki hafta badana boya ve kocamannnn bi temizlik beni bekliyor.hee ben yapmıcam hiç birini ama yapan insanlara da karışmadan duramıycağıma göre,çookkk işim var çookkk :hulya:
şimdiden ufak ufak toparlıyorum etrafı..kızmayın diye üstüne basa basa sölüyorum bak,ufak ufak yapıyorum :1:

slm berenimmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım tadilat felan bayagı yorucak seni aman dikkat et kendine olumunekankayizsmile

hoşbuldum güzelim olumunekankayizsmile
bugün yarım günlük işleri kaldı
yarın temizlik olcak bitcek zemuszemus
odayı sipariş ettik 20gün sonra o gelcek
alışveriş yapılcak daha akannehir akannehir
çarşı pazar üst baş alıncak kıza akannehir
geriye bi doğurmak kaldı :roflol: sonrada doğururum herhalde inşallahhhhhyerimseniben

Elifim yoksa bebeğine mi üzülüyosun sen ?????????? :uhm: :uhm: :uhm:

günaydın yelizcim...çok geçmiş olsun kayınvalidene...
nasıl dayanmışsın valla ben o halde gelemezdim işe boshayallersmile
eve gidince bol bol dinlenirsin inş canım

yuppiiiiii :lepi: ayşe bize profiterol yapcekkk bizde afiyetle yicez...superimm kaçırmayalım bu fırsatı sende katıl bize haydi kaydirigubbakcemile

yaparım tebii :hulya: keşke topikltekilerin hepsi komşum olsaydı sositososito

selammmm kızlarr kaydirigubbakcemile2
herkes nasıl :emir_bebek:
ben iyiyim evde işlerle uğraşıyorum tadilat v.s.
bi kızımız olacak ev talan oldu valla :))))

hoşgeldin aplacım :)

ee kızçe bu öle kolay gelirmi alaylı düğünlü gelir :)))

ben evde yavaş yavaş ufak ufak toparlamaya geçtim.önümüzdeki hafta badana boya ve kocamannnn bi temizlik beni bekliyor.hee ben yapmıcam hiç birini ama yapan insanlara da karışmadan duramıycağıma göre,çookkk işim var çookkk :hulya:
şimdiden ufak ufak toparlıyorum etrafı..kızmayın diye üstüne basa basa sölüyorum bak,ufak ufak yapıyorum :1:

sakın yorma kendini valla yersin oklavayı :oklava:

aaa taşınıyomusun kuşumm
valla kendini üzmeden yavaş yavaş aralıklı olarak dinlenerek yap
1saat iş yaptın 20dk dinlen anladın dimi
işi yaparken anlamıyo insan ama gece yatağa yattığında ve sabah kalkaamaadığında anlıyosun

canım belli bişey yok ama...keyifsizimm..eşimle ayrı olmak canımı çok sıkıyor artık..
kışta geldi...önümdeki birkaç ayın aynı monotonlukla geçeceğini bilmek...:((((
gerçi 5 dakika sonrasının garantisi yok.kim derdiki güle oynaya gittiğim memleketimden eli boş dönücem..
haftalarca yatıcamm..hastaneye yatıcamm..
ve hiç aklıma gelirmiydi kürtaj olacağımm!!:((((
Hayat sürprizlerle doluu...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bizde iyiyiz şekerler cumartesi doktora gittim ki gördüklerime inanamadım benimki içeride oynuyordu:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

canımm çok sevindim..benim hamileliğimde devam etseydi 10.haftada olacaktımm..
moral olurdu bana minikim..nasipp...
inşallah herşey yolunda gider canım benim...

canım hoşgeldin :)

toparlaman güzel ama çok yorulmaman ve ayakta fazla durmaman laızm biliyosun :)

tabii ki karış badana yapanlara sen evin hanımısın ama genede çok ayakta durmamak lazım

serklaj yapıldı 3 dene de bebe var göbüşünde farkında ol yanii :) sengözlerimebaksanab

sen bihter ziyagilsin kendine gel der gibi oldu kız :roflol:

günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan
bu halinle çok fazla işlere karışma emi tatlım ufak ufaklar büyük büyük olmasın sonra :olmaz:
:))

benimde bir sürü işim var ev temizliycem ufak ufak eşyalarımı taşıycam ve bunların hepsini sadece haftasonları yapabilcem tek başıma biraz zor o evi temizlemek ama olsun zevk bile alırım:))

Elifim yoksa bebeğine mi üzülüyosun sen ?????????? :uhm: :uhm: :uhm:

yaparım tebii :hulya: keşke topikltekilerin hepsi komşum olsaydı sositososito

hoşgeldin aplacım :)

ee kızçe bu öle kolay gelirmi alaylı düğünlü gelir :)))

hoşbuldum minikkimmm
ee tabi teyzesi sülalenin tek kızı olcak
nazlı geldi zaten 3senede :)
olsun okadar dimi :lepi:
sen nasılsın güzelim

geriye bi doğurmak kaldı :roflol: sonrada doğururum herhalde inşallahhhhhyerimseniben

senin kızını yerim bennn süslü olcak bak bu kadar ugraştınız hakkını verir ee izmir kızı olacak yandı babası ve abisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın yelizcim...çok geçmiş olsun kayınvalidene...
nasıl dayanmışsın valla ben o halde gelemezdim işe boshayallersmile
eve gidince bol bol dinlenirsin inş canım

yuppiiiiii :lepi: ayşe bize profiterol yapcekkk bizde afiyetle yicez...superimm kaçırmayalım bu fırsatı sende katıl bize haydi kaydirigubbakcemile

oyy canım benim çok yormuşsun kendini ya... :olmaz:
sen spor yapma bizi seyret sonra beraber profiterolleri götürürüz:))
canım bence doktorunla görüş bu konuyu inş yolculuğu yasaklarda sana kocişinde vazgeçer gitmekten :Saruboceq:

canımmmm benimmm nolurr yapma böleee bak sen aglarsan oturur bende seninle beraber aglarım :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
kendini en kısa zamanda toplamalısın canım lütfennnn :gitme: olumunekankayizsmile

ya canım benim sorma benimde acil bi kaç işim vardı bugün mecbur geldim dedim erken çıkarım sölerim patrona ama bi geldimki ofise pislik patronum surat beş karış oturuyo dün gelicektim aslında bi ödeme yapmak için patronda şehir dışındaydı dün ama ameli,yat uzun sürdügü için bırakıp gelemedim tabi.şimdi geldim dioki yok dün neden gelmedin bilmem ne bir sürü tantaana.sonra sordu kim ameliyat oldu die dedim eşimin annesi oldu beyninden bi geçmiş olsun bile demedi o kadar sinirlendimki anlatamam.madem geçmiş olsun demiyceksin sorma dimi ama sonuçta beyin ameliyatı başka bi ameliyat degilki allah korusun masadada kalabilirdi ben nasıl bırakayımda geleyimki dünde kaldım yanında yemegini falan yedirdim yardımcı oldum yani.şimdi işi bırakmayı düşünüyorum.

canım belli bişey yok ama...keyifsizimm..eşimle ayrı olmak canımı çok sıkıyor artık..
gerçi 5 dakika sonrasının garantisi yok.kim derdiki güle oynaya gittiğim memleketimden eli boş dönücem..

canım çok geçmiş olsun çok zor unutmak yada olmamış gibi davranmak,
ama saymaktan vazgeçeceksin bi süre sonra
hoş diyene bak bende düşünüyorum bazen
eğer düşmeseydi benim şu anda 10aylık bebeğim olacaktı arada halen sayıyorum:çok üzgünüm:

oyyyyyy yerim ben onu yer yer :))
maşallah bebişine :nazar:

:)))büyüdükçe hareketleride artıyor...dar geliyodur ona orası:)) maşallah aman nazar degmesin :nazar:

çok çok tuhaf oldum yaramaz olcekler demekki :emir_bebek: :emir_bebek:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yerim ben onu yaaa

sırnaşık şey sırnaşık şey

aaa taşınıyomusun kuşumm
valla kendini üzmeden yavaş yavaş aralıklı olarak dinlenerek yap
1saat iş yaptın 20dk dinlen anladın dimi
işi yaparken anlamıyo insan ama gece yatağa yattığında ve sabah kalkaamaadığında anlıyosun

Aynen dediğin doğruuu yorgunluğu yataktan kalkamayınca anlıyorsunnn
ay çok kötüüüü bel ağrısından zırladığım geceler aklıma geldiii... artık fazla iş yapmıyorummm dinleniyorum
Çiğdoşşş sen de yorulma haaaaaaaa ona göreeeee :oklava:

kıyaamama ben sana :teselli: rabbim hayırlısını versin gülüm
seni çok seviyoruz kocanın yerini tutmayız ama biz hep burdayız biliosun dimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

senin kızını yerim bennn süslü olcak bak bu kadar ugraştınız hakkını verir ee izmir kızı olacak yandı babası ve abisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şeniz canımmm benimm nasılsın bebeni görmüşsün kıpır kıpır maşallahhhh
sorma 1tane deilki abisi 6tane abisi var kuzenler olarak asıl benim kızım yandı:roflol:

tahmin etmiştim üzülme canımm allah sabır versin eşinle iş gereğimi ayrısınız???

Şeniz canımmm benimm nasılsın bebeni görmüşsün kıpır kıpır maşallahhhh
sorma 1tane deilki abisi 6tane abisi var kuzenler olarak asıl benim kızım yandı:roflol:

kızının onu koruyacak anası var a.s eminim kimseyi karıştırmaz toz kondurmazsın
bence tek kız olmasının avantajlarını kullanır oyyy yerim kız ben onu sıpaaaaa

ooo herşey kızçemiz için...eee olcak o kadar dimi kız çocugu bi bide evin tek kızı olucak ne bıcır bıcır olur yerim ben onuu opuyorumnanaktan

ahhh keşkeee kızzz:))

canım benim bugünleri çabuk atlatmalısın güçlü olmalısın...eşinle beraber olacagın günleri düşün birgün bu günlerin geride kalacagına inan... inşallah bilmiyorum tekrar hazırmısın ama tekrar hamiş kalırsın ve bu sefer saglıklı sıhhatli bir şekilde yoldaş olur sana eşinle olan mesafelerini unutturur sana..sende diyorsun ya olsaydı bana moral olurdu...

Back
X