• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım belli bişey yok ama...keyifsizimm..eşimle ayrı olmak canımı çok sıkıyor artık..
kışta geldi...önümdeki birkaç ayın aynı monotonlukla geçeceğini bilmek...:((((
gerçi 5 dakika sonrasının garantisi yok.kim derdiki güle oynaya gittiğim memleketimden eli boş dönücem..
haftalarca yatıcamm..hastaneye yatıcamm..
ve hiç aklıma gelirmiydi kürtaj olacağımm!!:((((
Hayat sürprizlerle doluu...

canımm çok sevindim..benim hamileliğimde devam etseydi 10.haftada olacaktımm..
moral olurdu bana minikim..nasipp...
inşallah herşey yolunda gider canım benim...

Bu yaşadıkların kolay değil keyifsiz olman, üzülmen ondan...
Aylardır bekledin sen meleğini...ama malesef dediğin gibi hayatta hiç bir şeyin garantisi yok...başımıza herşey gelebilir... meleğin tutunamadı, ama en azından hamile kalabileceğini biliyorsun...bundan sonra herşey dilediğin gibi olsun inşallah Elifim...
üzülme ne olur...bak biz de üzülüyoruz...:teselli:

aaa taşınıyomusun kuşumm
valla kendini üzmeden yavaş yavaş aralıklı olarak dinlenerek yap
1saat iş yaptın 20dk dinlen anladın dimi
işi yaparken anlamıyo insan ama gece yatağa yattığında ve sabah kalkaamaadığında anlıyosun

yok ablam taşınmıyorum ama yazın yok hastalığımdı yok hamileliğimdi derken temizlik işini savsakladık..anca fırsat bulduk, hayırlısıyla bi başlasakta bitseakannehir
sakın yorma kendini valla yersin oklavayı :oklava:

canım hoşgeldin :)

toparlaman güzel ama çok yorulmaman ve ayakta fazla durmaman laızm biliyosun :)

tabii ki karış badana yapanlara sen evin hanımısın ama genede çok ayakta durmamak lazım

serklaj yapıldı 3 dene de bebe var göbüşünde farkında ol yanii :) sengözlerimebaksanab

sen bihter ziyagilsin kendine gel der gibi oldu kız :roflol:

günaydın balımmmmmmm opuyorumnanaktan
bu halinle çok fazla işlere karışma emi tatlım ufak ufaklar büyük büyük olmasın sonra :olmaz:
:))

benimde bir sürü işim var ev temizliycem ufak ufak eşyalarımı taşıycam ve bunların hepsini sadece haftasonları yapabilcem tek başıma biraz zor o evi temizlemek ama olsun zevk bile alırım:))

sırnaşık şey sırnaşık şey

Aynen dediğin doğruuu yorgunluğu yataktan kalkamayınca anlıyorsunnn
ay çok kötüüüü bel ağrısından zırladığım geceler aklıma geldiii... artık fazla iş yapmıyorummm dinleniyorum
Çiğdoşşş sen de yorulma haaaaaaaa ona göreeeee :oklava:

tamam yaa azcık azcık yapıyorum bilmiyorumkismile basit şeyler yapıyorum zaten.

ya canım benim sorma benimde acil bi kaç işim vardı bugün mecbur geldim dedim erken çıkarım sölerim patrona ama bi geldimki ofise pislik patronum surat beş karış oturuyo dün gelicektim aslında bi ödeme yapmak için patronda şehir dışındaydı dün ama ameli,yat uzun sürdügü için bırakıp gelemedim tabi.şimdi geldim dioki yok dün neden gelmedin bilmem ne bir sürü tantaana.sonra sordu kim ameliyat oldu die dedim eşimin annesi oldu beyninden bi geçmiş olsun bile demedi o kadar sinirlendimki anlatamam.madem geçmiş olsun demiyceksin sorma dimi ama sonuçta beyin ameliyatı başka bi ameliyat degilki allah korusun masadada kalabilirdi ben nasıl bırakayımda geleyimki dünde kaldım yanında yemegini falan yedirdim yardımcı oldum yani.şimdi işi bırakmayı düşünüyorum.

tahammül edemiyorum böyle insanlara yaa...yöneticilik bu deildir kesinlikle...
neden işi bırakmayı düşünüyorsun peki?

kızının onu koruyacak anası var a.s eminim kimseyi karıştırmaz toz kondurmazsın
bence tek kız olmasının avantajlarını kullanır oyyy yerim kız ben onu sıpaaaaa

karıştırmam tabi çiçeğim o benim gebertirim onları:umursamaz:

canım belli bişey yok ama...keyifsizimm..eşimle ayrı olmak canımı çok sıkıyor artık..
kışta geldi...önümdeki birkaç ayın aynı monotonlukla geçeceğini bilmek...:((((
gerçi 5 dakika sonrasının garantisi yok.kim derdiki güle oynaya gittiğim memleketimden eli boş dönücem..
haftalarca yatıcamm..hastaneye yatıcamm..
ve hiç aklıma gelirmiydi kürtaj olacağımm!!:((((
Hayat sürprizlerle doluu...

canımm çok sevindim..benim hamileliğimde devam etseydi 10.haftada olacaktımm..
moral olurdu bana minikim..nasipp...
inşallah herşey yolunda gider canım benim...

canım benimm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen çok sıkma canını
nasıl üzüldüğümü bildiğim için nasıl üzülebildiğini tahmin edebiliyorum
benim bebeğim yaşasaydı eğer şu an kucağımda
olucaktı minik parmakalrını sevicektim yumuk yumuk gözlerine bakıcaktım
ve tinkerin bebeğinden (ege'den) 10 gün büyük olucaktı
ama hayatın ne getireceğini bilemessin....

ve artık anne oldun sen bebeğin olmasada...bu yüzden hep acıycak için....
bu sadece bebegını kaybedenler için değil bebegı yanında olanalr içinde gecerli
korumak kollamak ve onun için telaşlanmakla geçicek bi ömür....

hoşbuldum minikkimmm
ee tabi teyzesi sülalenin tek kızı olcak
nazlı geldi zaten 3senede :)
olsun okadar dimi :lepi:
sen nasılsın güzelim

oo artık olsun o kadar tantana yakışır prensese :)

sanırım iiyiyiym aplacım bu arada reglim 2 gün gecikti akannehir

benimde bir sürü işim var ev temizliycem ufak ufak eşyalarımı taşıycam ve bunların hepsini sadece haftasonları yapabilcem tek başıma biraz zor o evi temizlemek ama olsun zevk bile alırım:))

nanem benimde bissürü işim vardı kızkardeşim annem ben üçümüz bi girdik hepsini
hallettik kızz :) hamile hamile yapma diorm kardeşime yok ben kendımı ii hissediyorum
hem kendı ıslerımıde yapiorm söz yorulkursam dinlencem dedi
caydıramadım bi türlü...ama çok güzel oldu
2 gune tek basıma yetiştiremıom hepsini ama üçümüz hemmen hallettık 1 günde :)

yok ablam taşınmıyorum ama yazın yok hastalığımdı yok hamileliğimdi derken temizlik işini savsakladık..anca fırsat bulduk, hayırlısıyla bi başlasakta bitseakannehir
tamam yaa azcık azcık yapıyorum bilmiyorumkismile basit şeyler yapıyorum zaten.

ayyy bende o işi savsakladım yok gezim yok boşanim yok misafir derken halılarımı bile yıkamadım ohaoldumsmile mafoldum napcam bilmiyom

tekrardan slmmm yemek yaptım da geldımmm sabah kalkar kalmazzz mercımek çorbamı yapmıştımmm şimdı dee karnıyarık yaptımmm akşama da pılav yapıcamm sebzelııı kocacımla yıcezz canı çeken buyursun gelsın hep beraber yıyelımmm mısafırı severımmm kaydirigubbakcemile3 ayhh bu yorgunluğa geldınız dee ben dun mahvoldum gece lavoboya bıle gıdemedım belımden basamadım ayaklarımın ustune yaaaa eşim göturdu benı wc yeee sempatiksalakcinni o yuzden yavaş yapmak daha mantıklı haklısınız ama ben yavaş yapamıorum çok tez bı ınsanımmmm hemen her işimi halledeyım de oyle oturayım dıorum amaaaa oyle de oturamıyorumm geberıyorummm

beren ablacımmm oda takımları alınmışş allah sağlıklı buyutmeyı nasıp etsınnn :Saruboceq:

canımmm ne oldu ????????
bilmem.... :sinifsinif:

canımmmm benimmm nolurr yapma böleee bak sen aglarsan oturur bende seninle beraber aglarım :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
kendini en kısa zamanda toplamalısın canım lütfennnn :gitme: olumunekankayizsmile
nanemmm yalnızlık tak etti artıkk...aksi gb iş yerinde bile yalnızımm..koca koca adamların içinde....mafoldumben

canım çok geçmiş olsun çok zor unutmak yada olmamış gibi davranmak,
ama saymaktan vazgeçeceksin bi süre sonra
hoş diyene bak bende düşünüyorum bazen
eğer düşmeseydi benim şu anda 10aylık bebeğim olacaktı arada halen sayıyorum:çok üzgünüm:
iyi bi şekilde atlattığımı düşünüyorum ama işte aklıma gelince neden demekten alamıyorum kendimi..neden düştü:(((((

kızlar merhaba
en son ne zaman size yazdım onu bile hatırlamıyorum inanın..
on gündür fln yataktayım.
çok fazla mide bulantım var. ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo.
bgn bi hafta sonra işe başladım.
ilk günüm zor geçiyo.
işten çıkmayı düşünüyorumm

çiğdemcim ozaman yavaş yavaş yapcaksın
yaparken anlamıosun ha şunu bitirem bunu yapem derken
bi bakıyosun lökeşen çıkmış sabah yatağa yapışmışsın kaydirigubbakcemile3

tahammül edemiyorum böyle insanlara yaa...yöneticilik bu deildir kesinlikle...
neden işi bırakmayı düşünüyorsun peki?

canım sürekli böyle patronum.ofistede bi tek ben çalışıyorum herşey benim üzerimde adam bana diyoki orkayı kullanarak tut hesapları iyide demiyoki ben bu kıza 650 tl veriyorum.ben zaten orkayı kullanmayı bilsem burda ne işim var.düşün ben hamileyken biliyoduda hamile oldugumu bi konu yüzünden öyle kötü bagırdıki gittim tuvalete saattlerce hıçkıra hıçkıra agladım.ama diyorum hep alllaha havale ediyorum ben bu adamı.adam bile diyesim gelmio

canım benimm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen çok sıkma canını
nasıl üzüldüğümü bildiğim için nasıl üzülebildiğini tahmin edebiliyorum
benim bebeğim yaşasaydı eğer şu an kucağımda
olucaktı minik parmakalrını sevicektim yumuk yumuk gözlerine bakıcaktım
ve tinkerin bebeğinden (ege'den) 10 gün büyük olucaktı
ama hayatın ne getireceğini bilemessin....

ve artık anne oldun sen bebeğin olmasada...bu yüzden hep acıycak için....
bu sadece bebegını kaybedenler için değil bebegı yanında olanalr içinde gecerli
korumak kollamak ve onun için telaşlanmakla geçicek bi ömür....

oo artık olsun o kadar tantana yakışır prensese :)

sanırım iiyiyiym aplacım bu arada reglim 2 gün gecikti akannehir

hallettik kızz :) hamile hamile yapma diorm kardeşime yok ben kendımı ii hissediyorum

evet yavyum için söylediklerine katılıyorum minikimm zor çok zor ama geçiyo o hararetli anlar
unutmuyosun elbette ama hatırladığın anlar taze halinden farklı oluyo artık....
hem de ne tantana yapcaklar çiçekime :olmaz:

bu arada 2 gün gecikmesinin sebebi ne olabilirki eyvahedigeldismile
kız olsunda sağlılı olsun hayırlısı olsun be inşallahhhh olumunekankayizsmile

oh ne güzel ya bitirmişiniz hepsini...bende nedense kendi kardeşlerimden başkasının yaptıgı temizliğe güvenemiyorum onlardan başkası yapsa ben üstünden tekrar geçiyorum böyle bir hastalık var bendede:))
ahh keşke kardeşlerim yanımda olsalarda yardım etseler... boshayallersmile

tekrardan slmmm yemek yaptım da geldımmm sabah kalkar kalmazzz mercımek çorbamı yapmıştımmm şimdı dee karnıyarık yaptımmm akşama da pılav yapıcamm sebzelııı kocacımla yıcezz canı çeken buyursun gelsın hep beraber yıyelımmm mısafırı severımmm kaydirigubbakcemile3 ayhh bu yorgunluğa geldınız dee ben dun mahvoldum gece lavoboya bıle gıdemedım belımden basamadım ayaklarımın ustune yaaaa eşim göturdu benı wc yeee sempatiksalakcinni o yuzden yavaş yapmak daha mantıklı haklısınız ama ben yavaş yapamıorum çok tez bı ınsanımmmm hemen her işimi halledeyım de oyle oturayım dıorum amaaaa oyle de oturamıyorumm geberıyorummm

beren ablacımmm oda takımları alınmışş allah sağlıklı buyutmeyı nasıp etsınnn :Saruboceq:

ay canım hiç sormaaaaa benimki de kaç kere götürdü beni wc'ye.....:1no2: bel ağrısı hiç bir şeye benzemez valla....geceleri sağıma soluma dönemiyorum yaaa o derece...sabah bir kalkıyorumm sol yanım uyuşmuşş kolumu kaldıramıyorum
dikkatli olmamız lazım canikommmmm

oh ne güzel ya bitirmişiniz hepsini...bende nedense kendi kardeşlerimden başkasının yaptıgı temizliğe güvenemiyorum onlardan başkası yapsa ben üstünden tekrar geçiyorum böyle bir hastalık var bendede:))
ahh keşke kardeşlerim yanımda olsalarda yardım etseler... boshayallersmile

hahaha tıpkı bennnnn :))

AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo

Back
X