• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay canım hiç sormaaaaa benimki de kaç kere götürdü beni wc'ye.....:1no2: bel ağrısı hiç bir şeye benzemez valla....geceleri sağıma soluma dönemiyorum yaaa o derece...sabah bir kalkıyorumm sol yanım uyuşmuşş kolumu kaldıramıyorum
dikkatli olmamız lazım canikommmmm

evet bıtanemmm dıkkat etmemız lazımmm olumunekankayizsmile

nanemmm yalnızlık tak etti artıkk...aksi gb iş yerinde bile yalnızımm..koca koca adamların içinde....mafoldumben

iyi bi şekilde atlattığımı düşünüyorum ama işte aklıma gelince neden demekten alamıyorum kendimi..neden düştü:(((((

ah canım benim ya yalnızlıgı ne oldugunu çok iyi bilirim...ne kadar zor geldigini ve ne zaman bitecegini bilmemek varya o daha da yıpratıyordu insanı ama çok şükür bitti ve inanıyorum seinkide biticek canım...
en azından hamile kalabiliyorsun iyi tarafından bak...Allah yine nasip eder inş canım bol bol dua et sabret canım unutucaksın bugünleri... olumunekankayizsmile

canım sürekli böyle patronum.ofistede bi tek ben çalışıyorum herşey benim üzerimde adam bana diyoki orkayı kullanarak tut hesapları iyide demiyoki ben bu kıza 650 tl veriyorum.ben zaten orkayı kullanmayı bilsem burda ne işim var.düşün ben hamileyken biliyoduda hamile oldugumu bi konu yüzünden öyle kötü bagırdıki gittim tuvalete saattlerce hıçkıra hıçkıra agladım.ama diyorum hep alllaha havale ediyorum ben bu adamı.adam bile diyesim gelmio

anladım canım.böyle insanlar için kendini yıpratmaya degmez...
bence ayrılmak kararını almakla iyi yapmıssın canım kaydirigubbakcemile5

evet yavyum için söylediklerine katılıyorum minikimm zor çok zor ama geçiyo o hararetli anlar
unutmuyosun elbette ama hatırladığın anlar taze halinden farklı oluyo artık....
hem de ne tantana yapcaklar çiçekime :olmaz:

bu arada 2 gün gecikmesinin sebebi ne olabilirki eyvahedigeldismile
kız olsunda sağlılı olsun hayırlısı olsun be inşallahhhh olumunekankayizsmile

bilmiyorum aplacım test yaptım ama çıkmadı bişey
zaten kaşıntım kesik beyaz akıntım vardı reglden sonradoktora gidicektim
sanırım enfeksiyon kapmışım

regl olmadıgıma göre yarın öğlene kadar izin alabilirsem inşallah
gidicem doktora bakalım bi sorun yoktur inşallah

oh ne güzel ya bitirmişiniz hepsini...bende nedense kendi kardeşlerimden başkasının yaptıgı temizliğe güvenemiyorum onlardan başkası yapsa ben üstünden tekrar geçiyorum böyle bir hastalık var bendede:))
ahh keşke kardeşlerim yanımda olsalarda yardım etseler... boshayallersmile

evet ya bende sevmıom hıc baskasının yaptıgı işi canım aynen katılıyorum :hulya:

AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo

öyle şekerim bi toplnsak koccaaman oluyoruz :)

ayşe kızzz senin yemek sitesine baktım ne güzel şeyler var karnımda acıkmıştı zatennn cokacimcoook

kızlar daralanalr sıkılanlar şu ayet-i kerimeyi okuyun ve rahatlayın

..Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün ve hatırla yaratanını!
Allah kuluna kâfi değil mi?(Zümer/36)

ayşe kızzz senin yemek sitesine baktım ne güzel şeyler var karnımda acıkmıştı zatennn cokacimcoook

beğenmene sevindim canımmm hihoyyyt

bayadır bişey ekleyemiyorum kpss yi fln atlatıym yeni tariflerim var ekliycem inşallah

baya zaman alıyo tarife karar ver pişir süsle fotoğrafını çek yazısını yaz hihoyyyt

kızlar hatice gelmişşşşş hoşgelmişş zemuszemus

Back
X