ben karasuyu özledim ama yaaaaaaaaaaaaa
gelicek kısa zamanda
hele bi toplasın kendini
1ay en fazla bak görolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum tatlım iyi gecti cok şükür..aklinialirimsmilehoşgeldin canım.tatilin güzel geçmesine sevindimkaydirigubbakcemile5
benimde o kadar ihtiyacım varki çok bunladım ya![]()
heheheh seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet kavuştun kocana haaaaa :) sevindim canım
hoşgeldin tekrar aramıza
kız hala doğurmadınmı sen?ohaoldumsmile
Hoşgeldin canımmm nasılsın? oğluşun nasıl?
AYLİN20, ay_she+, bellee+, gokcegokce+, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale+, Sedef35, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, yaren0144, Yavyum, zehsel
oyy oyyy maşallah ne kalabağız bu sabah..:nazar
kızlarr sonunda evimdeyimm geldimm koçişime kavuştum.zemuszemus
18 gün kalmışım güzel bir tatildi eğlendim bol bol stres attım ve stres topladım geldim ama koçişimi o kadan cok özlemişimki sormayın sabah sabah yorgunluk filan dinlemedim ekşın yaptım..:kedi::kedi:
ben çok beğendim fiyatıda gayet uygunyerimseniben
bende düşünüyorum almayı ama daha erken sanırım![]()
hoşşşgeldinnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Sevi Bebe Ayakl Kundak Battaniye, | Sevi Bebe, | AktifBebek... en ucuzu, en hzls!
kızlar ben bunu almayı düşünüyorum ogluma kundak battanıyemiş sızce almalıyım ne dersınız fıkırlerınızı beklıyorum
AYLİN20, ay_she+, bellee+, gokcegokce+, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale+, Sedef35, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, yaren0144, Yavyum, zehsel
oyy oyyy maşallah ne kalabağız bu sabah..
18 gün kalmışım güzel bir tatildi eğlendim bol bol stres attım ve stres topladım geldim ama koçişimi o kadan cok özlemişimki sormayın sabah sabah yorgunluk filan dinlemedim ekşın yaptım..:kedi::kedi:
hoşbuldum kızlaropuyorumnanaktan
3 gündür ölüyorum bel ağrısından şu an bile otururken resmen zonkluyokafamçokkarıştı
dün acile gittik krem verip gönderdi kötükedihüso
ama benimki hamilelikle ilgili değil tamamen benim salaklığımdan oldu
kocaman yatağı tek başıma kaldırdım:1no2: güya kocaya inat yaptım olan bana oldu :çok üzgünüm:
canımm orda bi yazı okudum sanamı ait bebeğini sen doğduktan sonra mı kaybettinbilmiyorumkismile
aminnn bi tanem çok zor oldu seçmek.. nasıl güzeller var anlatamam :kedi:
kan testi yaptırsaydın ya ayşe garanti olurdu dr.dada belli olmaz varsada ult.da yani.
. cnm:1hug:
günaydınn h.g:1hug:
hosbulduk canım nasılsınkaydirigubbakcemile5
oyy oyyy maşallah ne kalabağız bu sabah..
hoşbuldum canım iyiyim cok şükür sen nasılsın..opuyorumnanaktanhosgeldın canım nasılsın ohhhh tatılde yaptın dınlendın ne güzel kocana kavustun sımdı ahhhh ahhhhh çok özlemısındır sen kocanı baksana sabah sabah neler olmusaklinialirimsmile
kuzuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan hoşgeldin ya ay ne uzun tatil yaptın alsanaalsanasmile
ii olmana sevindim enerjin bu aylarda boşa gitmez işallahh![]()
ben çok beğendim fiyatıda gayet uygunyerimseniben
bende düşünüyorum almayı ama daha erken sanırım![]()
çok gusel bişimiş begendım :)
hosbulduk canım nasılsın kızın nasıl bakalım olumunekankayizsmile
evet nerelerde hıç goremıorum ben dee bilmiyorumkismile bu arada lahana salatası nasıl oluyoo yaaa kırmızı lahanadan mı yaptın gaz yapmasın dıkkat ett boshayallersmile
hoşbuldum canım iyiyim cok şükür sen nasılsın..opuyorumnanaktan
valla cok özlemişim oda beni özlemiş biraraya gelince fazla duramadık..:kedi::kedi:
bu arada benim preseed geldi zehzel..dört gözle adetimi bekliyorum gelsinde kullanayım diyesempatiksalakcinni
Sevi Bebe Ayakl Kundak Battaniye, | Sevi Bebe, | AktifBebek... en ucuzu, en hzls!
kızlar buna bakıp fıkır verın demıstım ama:sinifsinif:
hoşbuldum canımmmm..kaydirigubbakcemile3hoşgeldın hayatımmmmmmmm olumunekankayizsmile
ŞenizŞenizhoşgeldin canım :) sapuk seni![]()
zehsel canım cok tatlı hemde pratik bişiye benziyo al derim ben önümüzde kış zaten lazım olur öyle bişey..Sevi Bebe Ayakl Kundak Battaniye, | Sevi Bebe, | AktifBebek... en ucuzu, en hzls!
hoşgeldin canımmmmmopuyorumnanaktan
ohhh tatilinide yapmışsın sabah sabah da ekşın yapmışsın degmeyin keyfine:)))
sagol canım ama bıraz daha bekle oyle al ıstersen erken bencede
sence almalıyım ya ayse
iyiyim güzelim nolsun uğraşıyorum evdeyim 2gündür tadilat var evde akannehir
kızımda iyi maşallahh bugün dr.a gidicem 2de bakalım
sen nasılsın bakim tickerın 40ı bitirmiş gibi gözüküyo ya doğurmuşsun gibi sanıyorumakannehir
hazırlıkların tamammı herşeyi bittimi ayrıca oğlunun adı nolcak sempatiksalakcinni
ıyıyım bende canım gün sayıyorum işte tatlım presedın gelmıs hadı hayırlısı olsun ınsallah işe yarar canım benım
ıyıyım bende canım gün sayıyorum yok kız tıckerım 36+6 yanlıs gördün sen sanırım hazırlıklar tamam canım oglumun adı kısmetse Rüzgar olacak