• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kuşum adetten sonra 2 belki 3 oldu (hatırlamıyorum)sempatiksalakcinni
yumurtlamaya 4 gün filan vardı ilişki olduğunda...yani yumurtlama dönemindede annemin yanında olunca bu ay hamişlik olması imkansızz..:umursamaz:
inş. erkenden gelir..boshayallersmile

Yumurtlama günün kaymıştır senin de benim ibi belki... akannehir
Bi bakmışsın hamilesin! kaydirigubbakcemile3Benim hesaplara göre hiç ihtimal yoktu;kafam çok rahattı;ama gördün işte ne olduğunu!
hep bi kaza kurşunuyla olursa olur ancak.BEn o kadar çalışamam diyordum;olan da öyle oldu! kaydirigubbakcemile

Yok canımcım!Ben hala hamile gibi hissetmiyorum;e ultrasonda da sadece bir ekse gördüm.Bebek görmedim;o yüzden ticker yapmadım!Ne zaman kalp atışını duyarım o zaman ancak...
Ya yemeye içmeye dikkat etmek değil aslında ama etmek gerekiyorsa da etmek gerekir.
Zarten sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim biliyorsun.Zararlı bir iki alışkanlığım var onlardan uzak dursam yetecek aslında;Ama çaysız hayat düşünemiyorum yaa ben....! akannehir

anladım canım inş. kalp atışlarınıda duyarsın..:Saruboceq:

slmm kızlar bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım 0.100 çıktı değerim yani negatif.. bu kadar emin olmuşken biraz şok etkisi yarattı açıkçası bende.. reglin gelmemiş olasıda periyodumun bozulduğunu gösterir artık bakalım hayırlısı:gitme:

anladım canım inş. kalp atışlarınıda duyarsın..:Saruboceq:
Amin canım inşallah hayırlısıyla....
slmm kızlar bugün kan tahlil sonuçlarımı aldım 0.100 çıktı değerim yani negatif.. bu kadar emin olmuşken biraz şok etkisi yarattı açıkçası bende.. reglin gelmemiş olasıda periyodumun bozulduğunu gösterir artık bakalım hayırlısı:gitme:

Arada bir kaç gün geceikmeler erken gelmeler olabilir.Bu hemen sikulusunun bozulduğunu düşündürecek bir duurm değil.Bebk olayaını kafana taktığın için psikolojik olarak etkilemişsindr dengeni.Umarım bir dahaki ay gelir meleğin...Biz hep burdayız;ne zaman sitersen gelip paylaşımda bulunabilirsin :)

hosbulduk canım su toxsoplazma konusunu konusmusunuz benımde negatıf tatlım o geçırmemısım daha önce o yuzden doktorum dıkkat et demıstı benım zaten evcıl hayvanım yok dısarda da asla dokunmam o açıdan rahatım çıg bırsey yeme ve sebzelerı ıyı yıka tamamdır çiğ ete dokunmucaksın dıye bısı yokkı nasıl yemek yapıcaksın ben hep dokundum yanı abartmaya gerek yok bence

37 haftada kaç kilo aldın canım.. ben bu aralar acayip hızlı alıyorum durduramıyorummmmmmmmmmmm.

Yumurtlama günün kaymıştır senin de benim ibi belki... akannehir
Bi bakmışsın hamilesin! kaydirigubbakcemile3Benim hesaplara göre hiç ihtimal yoktu;kafam çok rahattı;ama gördün işte ne olduğunu!
hep bi kaza kurşunuyla olursa olur ancak.BEn o kadar çalışamam diyordum;olan da öyle oldu! kaydirigubbakcemile

ayy buna hiç ihtimal vermiyorum acıkcası..:umursamaz:
heralde öyle bişiy olursa şak diye bayılırım.akannehir

evet sen her defasında söylerdin ben öyle cok çalışımam diye rabbim duydu sesini..opuyorumnanaktan

Çay aşkıyla doluyum canımcım..... olumunekankayizsmile
Şimdi arkadaşım çay içmeye çağırdı ben de geliyorum dedim.Ordan geldi aklıma;çaysız yaşayamam ki ben ya!Bebeğe içmemem içmemden çok daha fazla zarar :))
Benim kadar çay tüketen biri için 5 bardak bile az...Üstelik demli de içmiyorum artık!
Ne zararım var anlamadım! akannehir

smartcım ya ben hiç ara veremedim caya. düşün sigarayı bıraktım çayı bırakmadım..bilmiyorumkismile

Ben şimdilik çıkıyorum;arakadaşım bekliyor!
Su'cum 8000.sayfaya listemizi koymayı unutma :)))
Hatice;ilerleyen saatlerde karşılaşırız zaten ;)
aydemet,belle,zehsel,zonox ve aramıza yeni katılan arkadaşımız byntopalova öpüyorum sizi.

hoşgeldin zehsel.

çiğ ete dokunmama sebebi (dokunduktan sonra elini ağzına vurursa mikrobu alır)

bnim dr.um her ihtinmale karşı çiğ ete eldivenle dokun. dışarda et yeme dedi

canım dısarıda et yeme bu dogru ama çıg ete ben hep dokundum tabıkı dokunduktan sonra ellerını ıtına ıle yıkayacaksın yoksa olmaz canımcım dıkkat gerekıyo

Çay aşkıyla doluyum canımcım..... olumunekankayizsmile
Şimdi arkadaşım çay içmeye çağırdı ben de geliyorum dedim.Ordan geldi aklıma;çaysız yaşayamam ki ben ya!Bebeğe içmemem içmemden çok daha fazla zarar :))
Benim kadar çay tüketen biri için 5 bardak bile az...Üstelik demli de içmiyorum artık!
Ne zararım var anlamadım! akannehir

canım çayı çok sevıyosun bellı 5 bardak içiyorum dıyosun suan açık iç ama zamanla azalt çünkü vücudundakı demırı alıyo tatlım hele yemekle bırlıkte içtiginde tamamen zararlı bılgın olsun kanın düşer hep

hosgeldin zehselcim . oglunun gelmesine çok az kaldı. bu arada gecen oglun için yazdıgın yazı süperdi. allah eline almayı nasip etsin sekerim..

hosbulduk canım az kaldı hayırlısı ıle bır alsam kucagıma amın canım hepımızın ınsallah

hayırlısı arladasım.

canım üzüldüm ama sağlık olsun...bilmiyorumkismile
hemen olucak diye birşey yok önümüzdeki ay bol bol çalışırsın..rabbim zamanını biliyo sen rahat ol..:teselli:

haicemmmm kavustunmu kocana. özledik seni ..geldinmi yuvana...

kavuştum canımmm..bayanssulusmile
bende sizi özledim vallaaaŞeniz
yuvamdayım nihayet herkezin kendi evi gibisi yokmuş.boshayallersmile

kızlarr eşim sofrayı hazırlamıs beni çagırıyoo. kaçtım ben..

aydemet,belle,zehsel,zonox ve aramıza yeni katılan arkadaşımız byntopalova öpüyorum sizi.

tamam canım kaydirigubbakcemile5

gule gule canım smart sıgara kullanıyormusun tatlım senbilmiyorumkismile

güle güleeee canım...gelrisen tabiki görüşürzz:3:

Back
X