• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar

Doktora gittim adet söktürücü vercektı ama önce bı kanda bakalım gebelıge dedi

kan verdim....negatif çıkıcak biliyorum ama onu da söliim :) 13,30 da cıkıcak test

bide fitil yazıcak sonucu alınca öle işte :)

hadi hayırlısı kıs bide hamile olursan sende benim gibi milleti şok edersin kaydirigubbakcemile3

AYLİN20, ay_she+, bellee+, SariLale+, Yildiz10+
günaydın topiğin güzelleri nasılsınız bakalım bu sabah..
ben kendi adıma süperim...

saol canım kitle hareketli cevizden biras küçük ağrısız

inşallah canım söylediğin g,b, olur rabbim hayırlısını versin ne bilim ya ben çocuk için uğraşırken moralim bozuluyo
ama yazdıkların gerçekten ferahlattı.

canım benim hiççç moralini bozma sen herşey hayırlısıyla düzelir.çocuk içinde hiçç sıkma canını herşey olacagına varıyo ondan ötesi yok

Merhaba kızlar

kan verdim....negatif çıkıcak biliyorum ama onu da söliim :) 13,30 da cıkıcak test

hoşgeldin canım.anladıgım kadarıyla önemli bi sorun yokmuş sevindim.böyle mevsim degişikliklerinde olabilio bazen.

Merhaba kızlar

ay ayse sabırsızlıkla beklıyorum merak etmıstım senıeyvahedigeldismile

milebaa :)

hoşgeldin canım.anladıgım kadarıyla önemli bi sorun yokmuş sevindim.böyle mevsim degişikliklerinde olabilio bazen.

evet canım bi sorun yok çok şükür yerimseniben belkide öle bişi ama
hiç gecikmediği için şaşırdım...bide hamıleyken insan adet olmayı nası gecıtkıgını fln
unutuyo yenı yeni alışıyo gibiyim regle :)

ay ayse sabırsızlıkla beklıyorum merak etmıstım senıeyvahedigeldismile

13,30 da çıkckmış canım sonuc....hayırlısı olsun bi sorun yok ya o bana yeter :)

bende ıyıyım gamzelımm soguk algınlıgım var bademcıklerım agrıyo üşüyom bazende ateslenıyom ole ıste ıyıyım ama genel olarsk:2:

milebaa :)

evet canım bi sorun yok çok şükür yerimseniben belkide öle bişi ama
hiç gecikmediği için şaşırdım...bide hamıleyken insan adet olmayı nası gecıtkıgını fln
unutuyo yenı yeni alışıyo gibiyim regle :)

13,30 da çıkckmış canım sonuc....hayırlısı olsun bi sorun yok ya o bana yeter :)

evet canım ya sorma ben de agrısını falan bile unutmuşum :D:D

SELAM KIZLAARRRR :3: ayşe kızzz hadi hayırlısı neyse o olsun ben istiyom bebiş olsun sempatiksalakcinni az kalmıştı zaten yasak bitmesine bişi olmaz allahın izniyle zemuszemus

bende ıyıyım gamzelımm soguk algınlıgım var bademcıklerım agrıyo üşüyom bazende ateslenıyom ole ıste ıyıyım ama genel olarsk:2:

hamileliğin başlarında nedense bu çoğu kadında oluyo yaa neden acaba bilmiyorumkismile bende hastalanmıştım hapşurup duruyodum düşçek bebek diye korkuyodum berende ööle olmuştu hatırlıyorum düşçek diye korkmuştu o da

Kızlar mezun olmuşum sonunda bitti ilahiyat allahımmmmmm çok şüküüürrr :d :d :d

SELAM KIZLAARRRR :3: ayşe kızzz hadi hayırlısı neyse o olsun ben istiyom bebiş olsun sempatiksalakcinni az kalmıştı zaten yasak bitmesine bişi olmaz allahın izniyle zemuszemus

canım benim bende isterim evet yasağın bitmesinede az kaldı :)

ama hayırlısı olsun bide

şu liste varya kız ben ona hiç girmedim çok özeniyom kaydirigubbakcemile3

yasak bitsede listeye girsem de öle hamile kalsam kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamileliğin başlarında nedense bu çoğu kadında oluyo yaa neden acaba bilmiyorumkismile bende hastalanmıştım hapşurup duruyodum düşçek bebek diye korkuyodum berende ööle olmuştu hatırlıyorum düşçek diye korkmuştu o da

hosgeldın bıtanem opuyorumnanaktan ya sızdemı üşüttünüz sempatiksalakcinni hakkaten hapsururken karnımı tutuyom düşcek gıbı gelıyo kaydirigubbakcemile3

Back
X