• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr
dün sadece belim ağrıyordu,akşamına sağ bacağım kalçamdan tutuldu, resmen yürüyemedim..ayağımın üstüne basamadım acıdan.
ya kızlar bide ben şu gaz ve kabızlık olayını nasıl çözücem?

ee sizler nasılsınız cicişler
hoşgeldin canım gecmiş olsunnn.:teselli:..ahh bu yaramazlarr annerine şimdiden iş kesiyolar sanırım..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
gaz ve kabızlık olayınada ne bilim ya hamilesin zaten ne gibi bişiy kullanabilirsin hiçbir bilgim yok acıkcası dr. danıştınmı canım..boshayallersmile.

öylemiii ohaoldumsmile

yaa işte öylee..:emir_bebek::emir_bebek:

hoşbuldum canım..Şeniz
böyle olman gayet normal yaşadıkların kolay şeyler değil.:gitme:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:.insan ne kadar seviniyo hamile kaldığında ama hiç bilmiyoruzki ilerleyen zamanda ne olucağını yani illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı sıhattli kucağımıza alabilmek önemli....:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı hamişlikler yaşarsın canım..:Saruboceq:
bende iyiyim cok şükür evet preseedim geldi adetim gelsede başlasam diyorum cok heyecanlıyım sanki preseedle olacak gibi bir heyecan var içimde hihoyyythayırlısı artık..boshayallersmile
artıkın bu enerjiyle ikizmi olur üçüzmü bilemiyorum dermişim..:lepi:
allah sağlıklı versinde birtaneyede razıyım yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun..boshayallersmile

aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!!!

kızlar 30 kasımda işten ayrılıyorum nasipse inş.

o güne kadar dayanıcam bu berbat yere.

hamileliğime bile sevinemedim :((

evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladı

hadi yaaa bende yanlış anlamıştım özür diliyorummm :1no2:

gamzeli kız inş. bakalım 11.10. da adet olmam gerekiyo bakacaz...bilmem ki yaa sabahtan beri agrıyo.. sanmıorum olmadı yaa eim ameliyat oldu o yumurtlama evresini kaçırdık galiba biz ssonradan oldu ama tutarmı bilmem ki...ya birde yegeni oldu bi seviyo fotograftan bil onu öle görünce olsun istedim yaa aman ne biliym....bilmiyorumkismile

kızlar af buyrun kaçak et olayını çözemedim bir türlü hadi eşini anladımda sarılalede mi kaçak et kesmişbilmiyorumkismile

anladığın şey lalenin eşinin başkasıyla kaçak et kesmesiyse eğer ,afedersin ama senin "hadi eşini anladım da... " sözüne bi anlam veremedim bende:olmaz:

ne lale ne de eşi başkasıyla et kesmedi.onlar ayrı yaşamaya başladıktan sonra da -birbirleriyle- cinsel anlamda tekrar birlikte oldular..bundan bahsediliyor.

slm kızlaaar :3:
ayy çok şükür müfettişler gittide azcık rahatladım ya kaydirigubbakcemile4
offf heryerim stresten tutuldu resmen kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım gecmiş olsunnn.:teselli:..ahh bu yaramazlarr annerine şimdiden iş kesiyolar sanırım..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
gaz ve kabızlık olayınada ne bilim ya hamilesin zaten ne gibi bişiy kullanabilirsin hiçbir bilgim yok acıkcası dr. danıştınmı canım..boshayallersmile.

yaa işte öylee..:emir_bebek::emir_bebek:

ay valla sorma hatçem,mahvetti bu sıpalar benikaydirigubbakcemile salı günü randevum var,gidince sorucam doktoruma ama ne bilim belki sizde bişiler bilirsiniz diye sordumdu iştebilmiyorumkismile püfffboshayallersmile

aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!!!

canımmm denk gelemiyoruz seninle bir türlü..yaşadıkların çookkk üzücü şeyler ama senin bir an önce toparlanıp devam etmen lazım..şu anda eşin yanında değil diye bu kadar yıprattı bu olay seni.tamam hiç kolay bişey değil bunu atlatmak ama eminim ki eşin yanında olsaydı,bi nebze olsa hafiflerdi acınız.. biz eski elifimizi istiyoruz,bunu unutma tatlım ,olurmuopuyorumnanaktan

anladığın şey lalenin eşinin başkasıyla kaçak et kesmesiyse eğer ,afedersin ama senin "hadi eşini anladım da... " sözüne bi anlam veremedim bende:olmaz:

ne lale ne de eşi başkasıyla et kesmedi.onlar ayrı yaşamaya başladıktan sonra da -birbirleriyle- cinsel anlamda tekrar birlikte oldular..bundan bahsediliyor.

benim bildiğim kaçak et kesmek argoda ilk anlamı evlilik dışı ya da bir ilişki içinde olunan insanın bilgisi dahilinde olmadan başka bir insanla ilişkiye girmek anlamında kullanılan bir deyimdir. böyle anlamam doğal eşini anladımda derken erkeklerin hiçbirine güvenmem bu konuda bu ayrı bir tartışma konusudur özürdilerimm

kızlar 30 kasımda işten ayrılıyorum nasipse inş.

o güne kadar dayanıcam bu berbat yere.

hamileliğime bile sevinemedim :((
canım hayırlısı olsun...kaydirigubbakcemile3
gamzeli kız inş. bakalım 11.10. da adet olmam gerekiyo bakacaz...bilmem ki yaa sabahtan beri agrıyo.. sanmıorum olmadı yaa eim ameliyat oldu o yumurtlama evresini kaçırdık galiba biz ssonradan oldu ama tutarmı bilmem ki...ya birde yegeni oldu bi seviyo fotograftan bil onu öle görünce olsun istedim yaa aman ne biliym....bilmiyorumkismile
valla canım herşeyi allah biliyo ol desin yeter..yerimseniben
benimde eşim arkdaşlarının bebekleriyle resimlerini görünce nasıl üzülüyo anlatamam bizimde olsun artık diyo bizde böyle bebeğimizle resim cektirelim diyo..mafoldumben
tabiki onları böyle görmek bizi cok üzüyo...:gitme::gitme:
allahım inş. meleğini gönderir canım..:Saruboceq::Saruboceq:

pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzz allah senii zaten başkasıyla olmuş olsa eşinle neden birleşsin...akannehir
tabi koçişiyle oldu herşey...:kedi:

selam canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ohh iyi rahatlamışsındır dicem ama bu defada stresten tutulmuşsun.kafamçokkarıştı.

ay valla sorma hatçem,mahvetti bu sıpalar benikaydirigubbakcemile salı günü randevum var,gidince sorucam doktoruma ama ne bilim belki sizde bişiler bilirsiniz diye sordumdu iştebilmiyorumkismile püfffboshayallersmile

bebişlerini görücen yanii salı günü kimbilir nasıl heyecan vardır şimdi sende..:lepi:
dr. gidince sorarsın kendi aklından bişiyler kullanma ne olur ne olmaz..boshayallersmile

benim bildiğim kaçak et kesmek argoda ilk anlamı evlilik dışı ya da bir ilişki içinde olunan insanın bilgisi dahilinde olmadan başka bir insanla ilişkiye girmek anlamında kullanılan bir deyimdir. böyle anlamam doğal eşini anladımda derken erkeklerin hiçbirine güvenmem bu konuda bu ayrı bir tartışma konusudur özürdilerimm

ben bu tarz konuşmaları cidden hiç sevmiyorum..tepkim bu yüzdendi.kişisel hiç bir problemim yok kimseyle..dediğim gibi sadece o enteresan cümleye takıldım ben,o kadar.

canım hayırlısı olsun...kaydirigubbakcemile3

valla canım herşeyi allah biliyo ol desin yeter..yerimseniben
benimde eşim arkdaşlarının bebekleriyle resimlerini görünce nasıl üzülüyo anlatamam bizimde olsun artık diyo bizde böyle bebeğimizle resim cektirelim diyo..mafoldumben
tabiki onları böyle görmek bizi cok üzüyo...:gitme::gitme:
allahım inş. meleğini gönderir canım..:Saruboceq::Saruboceq:

kızzz allah senii zaten başkasıyla olmuş olsa eşinle neden birleşsin...akannehir
tabi koçişiyle oldu herşey...:kedi:

selam canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ohh iyi rahatlamışsındır dicem ama bu defada stresten tutulmuşsun.kafamçokkarıştı.

bebişlerini görücen yanii salı günü kimbilir nasıl heyecan vardır şimdi sende..:lepi:
dr. gidince sorarsın kendi aklından bişiyler kullanma ne olur ne olmaz..boshayallersmile

işte öle görünce canım sıkıldı yaaa bu ayda olmadı sanırım eşim ameliyat oldu apendisit iyileştikten sonra oldu ama oda yumurtlama neyse ona denk gelmedi sanırım falan öle işteeeeeee

aylin20 haklı kelimeleri seçerken anlamlarını bilmek gerekir o yüzden bence hatalının kendin olduğunu bilmen gerekiyor.ayline haksızmış tavrına girme kelimeleri doğru kullanmalısın

hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..:emir_bebek::emir_bebek:

ohh canım benim yormadan beni anlatmış ne güzelll olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

görüyormusun bebişin uğurunu sen maşallah...:asigim:

evet mucizemiz bizimmm

evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladı

az dil bayagı biliyon kız sempatiksalakcinni

yaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..:emir_bebek:
ne güüyon kızzz fatoş diyecek yine benimi cekiştirdiniz..sırnaşık şeysırnaşık şey[/B]

çekiştiren sen ol canımcımmmm Şeniz 3 bitmişti 4 e girmiştim :lepi:

selam kızlarrr
dün sadece belim ağrıyordu,akşamına sağ bacağım kalçamdan tutuldu, resmen yürüyemedim..ayağımın üstüne basamadım acıdan.

sana yorma zıbıdıklarımı demiştim dün demiii :oklava:

ahhh kuzum benim sen sinirlenme bizi bilen biliyo olumunekankayizsmile

senin bildigin anlamın dogrulugunu bilmem arkadasım burda hamile kalınca tüm arkadaslar şaşırmıştı ve sonra kaçak et muhabbeti oldu ama kimse senin anlamında sölemedi sölemezde sen yeni oldugun için tepki göstermiyorum ama bence iyice anlamadan dinlemeden bu tarz yorum yapmamalısın

aylin20 haklı kelimeleri seçerken anlamlarını bilmek gerekir o yüzden bence hatalının kendin olduğunu bilmen gerekiyor.ayline haksızmış tavrına girme kelimeleri doğru kullanmalısın

hoppsss!!!
burda kim haklı kim haksız onu konuşmuyoruz... tekrar oku ama yorum yapma!!

bunu kime yazdın alıntı yapsan iyi olur
eğer topukluya yazdıysan 1 sen avukatmısın 2 bilip bilmeden yorum yapma

kızzz allah senii zaten başkasıyla olmuş olsa eşinle neden birleşsin...
tabi koçişiyle oldu herşey... canımm valla öyle anlamadımm ben şöyle anladım lale ve eşi arasında aşk bitmiş ayrılma sürecinde hamile olduğunun farkında olmadan başka birileriyle ilişki (cinsel anlamda değil)
içerisindeymişte farkedince eşine durumu anlatmış ve onlar mucize bebek için tekrar bir araya gelmişlerbilmiyorumkismile topukluayakkabı beni yanlış anladı telafuzumdan dolayı tekrar özürdiliyorum ve mafoldumbenlütfen konu kapansınnÇok üzgünüm çoook

hayatım o kelimeyi ben kullandım...yani çiğdem arkadaşıma birşey demeye hakkın yok..
biz bu topikte gayet samimi arkadaşlığımız var yani ben bu kelimenin acıkcası bu anlam taşıdığı düşünmedim ve biz kelimeyi daha öncede kullanmıştık ama nedense böyle bir polemik olmadı..
lütfen bu konuyu daha fazla büyütmeyelim..

yaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..:emir_bebek:

ne güüyon kızzz fatoş diyecek yine benimi cekiştirdiniz..sırnaşık şeysırnaşık şey
hoşuma gitti aslında ik duyduğumda sevindim çok şaşırdım
selam kızlarrr

merhaba canım bende kabızım yoksa hamile miyim

a.s canım hoş geldin

Back
X