• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
[
az dil bayagı biliyon kız sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee takip edioruz balım valla ya ne kötü bi zamanda ne güsel bi haber aldınızz kaydirigubbakcemile5

Aramıza yeni gelenler eskilerin samimiyet dozlarını bilmeden konuşmasın lütfen biz burda aylardır hatta yıl olacak birlikteyiz.
kelimelerimizi size göre seçmiyoruz aramıza katılacaksanız bize uyacaksınız yada gideceksiniz!!!!

mesaj yazarkende alıntı yapın

canımm valla öyle anlamadımm ben şöyle anladım lale ve eşi arasında aşk bitmiş ayrılma sürecinde hamile olduğunun farkında olmadan başka birileriyle ilişki (cinsel anlamda değil)
içerisindeymişte farkedince eşine durumu anlatmış ve onlar mucize bebek için tekrar bir araya gelmişlerbilmiyorumkismile topukluayakkabı beni yanlış anladı telafuzumdan dolayı tekrar özürdiliyorum ve mafoldumbenlütfen konu kapansınnÇok üzgünüm çoook

canım yeni olduğun için anlamam tabiki normal..
konu kapansın kızlarrrrr....

Aramıza yeni gelenler eskilerin samimiyet dozlarını bilmeden konuşmasın lütfen biz burda aylardır hatta yıl olacak birlikteyiz.
kelimelerimizi size göre seçmiyoruz aramıza katılacaksanız bize uyacaksınız yada gideceksiniz!!!!

vereliniortakvereliniortak

uyuyamadım kı ben yaamirmirmirmir noluyo burda bakemyasakkelime

ayyy valla kuşum yaaaa 1 yıl olacak nerdeyse ama biz hala burdayız ve hala birlikteyiz.....yaşasınnnnn:lepi::lepi::lepi:

karnım agrıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:sinifsinif::sinifsinif:

bu topiği bu şekilde cümlelerle kirletmek istemediğim için ben susuyorum... bu kadar zamandır burdayım,hiç böyle bir konuşma geçmedi kimsenin arasında.. ben susuyorum,kapansın bu konu.

topuklu ayakkabı 3üzler nasıl sen nasılsın

sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:

evet gerilim yaratma lütfen aylin zaten konuyu yanlış anladıgını söyledi ve özürünü diledi bu durumda daha fazla büyütme olayı lütfen

kızım bu gün sanki göbüşümde şemmame oynuyosositososito
içim bayıldı yawkafamçokkarıştı

biz iyiyiz canım..sıpalar yoruyor artık ama olsun bayanssulusmile salı günü görücem nasipse neler yaptığını içerde:hulya:

ayyyyyyyyyyyyy e güzel yaaaa benim içinde göz kırp "pis keratalar sizi de" ayyyyy ne heyecan yaaa

Back
X