Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee acuk acele ettim :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3Slm kzılar....
Emoş test negatif çıkmış okudum;ama daha var senin regline acele etmişsin.Topik kararalrı gereği gnümüz gelemden test YASAK :)))
Takılma ona;hayırlısı olsun....
ayy aman benimde içime doğdu dün gece dedim yarın yapıyımm çıkıcak içime doğuyo dedimmm ama fosssss:kedi:geçmemişti canım bir yada iki gün vardı sempatiksalakcinni
hiçbir belirtide yoktu sadece benim içime doğmuştu o yüzden test yapmıştım a.s
ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn akannehir akannehir akannehir
he daha 4 gun var reglıne o zaman hemen heycan yapma şimdi hormonalrın karısık oldugu bi dönem
vücudunda bazı hormon çakışmalarıda ıkıncı cızgıyı cıkarttırıyo kız bhcg olmayabilir yani
kızlarr şimdi ben bu gün yaptığım negatif testime baktımda çok hafif bir çizgi oluşmuş üzerindeeeedelikafadulden
özel bir kolejdeyim canım ben
bütün idari işler bana bakıyoalsanaalsanasmile
Benim için erken de;FAtoş dün söylemişti.Zara'nın hamile kreasyonu çıkmış.Bakan var mı?
Çok mu yaşlı işi ? Spor şeyler mi yoksa?
Slm kzılar....
Emoş test negatif çıkmış okudum;ama daha var senin regline acele etmişsin.Topik kararalrı gereği gnümüz gelemden test YASAK :)))
Takılma ona;hayırlısı olsun....
amn yok be şekerim bakma umutlanmış gibi dursamda umutlanmıyorum aştım ben onlarıı hazırım artık herşeye şuan hastalansam bile üzülmem yani alıştım ben artıkgününü bekle bence umutlanma amaaaa
selam canım hoşgeldinn..... nasılsınn...opuyorumnanaktan
sonunda temizlik bitti şimdide yavaştan yemek işene koyulurum..cokacimcoook
amn yok be şekerim bakma umutlanmış gibi dursamda umutlanmıyorum aştım ben onlarıı hazırım artık herşeye şuan hastalansam bile üzülmem yani alıştım ben artık
ayy ne konuştum be acıların kadını kibimmmkaydirigubbakcemile3
gününü bekle bence umutlanma amaaaa
kolej hafta sonu kapalı değilmi
ay ben 1 yıl magaza müd. yardımcılıgı yaptım h.içi izinliydim ayy ne zordu bide saatleri çok zordu
Allah yardımcın olsun
hafta sonları açık canım :1no2:
zaten tek sıkıntım çalışma saatlerikafamçokkarıştı
sabah 9 akşam 9 artık bünyem kaldırmıyo:çok üzgünüm:
o yüzden doğumdan sonra devam etmicem :lepi:
Meraba kızlar,nasılsınız?
kuşum nispetmi yaparım hiç aaa aşk olsun..:1hug:nispet yapmaaa :mymeka:
Meraba kızlar,nasılsınız?
kuşum nispetmi yaparım hiç aaa aşk olsun..:1hug:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
mercan.a ......................Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Gamzelikız .....................Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Burdayım kızlar yaaa,yaklaşık 3 haftadır evdeyim,pinekliyorum...hatice 42 gün diyor ticker ama ikizler sabırsız oluyorlar,bakalım benimkiler ne kadar dayanacaklar?bir 15 gün daha dayansam süper olacak..:Saruboceq:
Hazırlıklar tamam kızlar,hayatım büsbütün değişecek,doğum var,bebkler gelecek,çok heyecanlanıyorum ,sona yaklaşıyoruz artıkeyvahedigeldismile
Gerçekten mi ,hadi hayırlısı canım,güzel haberlerini bekliyoruz,sıra sana geldi.ADIM GÜNÜN GECENLERDE .lülülülülülü
ve BEN ne kadar heyecansızım...boshayallersmile
Ayy maşAllah canım yaaa süper valla heyecan doruklardadır şimdi.
Cinsiyetleri ne canımcım