• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ne oldu dğn akşam yaa;ne kaçırdım ki beeennnnn!!!! bilmiyorumkismile

smartcım olan şu ki ben perşembe gecesi ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim
acilde sabahlaık neyseki şu an daha iyiyim
ayrıntılı inceleme için salı günü çapaya randevu aldım
inşallah önemli bişey çıkmaz eşimde bende çok şaşırdıkk uykudan uyandım
öyle fena bi sancıydı...

böyle işte

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a...................................Güzel haberlerini bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pembedana..............................11 EKİM
Emos3985..................................12 EKİM
hatunsultan...............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................8 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
selam kızlar
çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eltim hamileymiş
bir tane 8 yaşında, bir tane 15 aylık var onda

merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallah:nazar: suanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı

merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallah:nazar: suanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı

ayy maşallahh :nazar: ne kadar gusel az kaldı ruzgarına kavuşmaya allah bıze de gostersın o gunlerıı hayatımm :Saruboceq: kılosu da boyu da maşallah ıyıı :nazar: çok sevındımmm olumunekankayizsmile

ayy maşallahh :nazar: ne kadar gusel az kaldı ruzgarına kavuşmaya allah bıze de gostersın o gunlerıı hayatımm :Saruboceq: kılosu da boyu da maşallah ıyıı :nazar: çok sevındımmm olumunekankayizsmile

ınsallah canım amın darısı sızlerın basına ınsallahopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar
çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eltim hamileymiş
bir tane 8 yaşında, bir tane 15 aylık var onda

kıyamam yaa..insan kıskanıyor değilmi..afedersin kıskanıp kıskanmadığınıda bilmiyorum ama insan kötü oluyor işte..
Rabbim bizede nasip etsin tez zamanda inşallahhh...

canım benim..muhteşem bi duygu olsa gerekk.rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallahh..

ınsallah canım amın darısı sızlerın basına ınsallahopuyorumnanaktan

amin..

ohh maşallah kuzucuğumuza inşallah allahım hayırlısıyla normal doğurmayıda nasip eder canım bir solukta kurtulur rüzgarını kucağına alırsın..
ayy ne heyecan vardı sizde şimdi ne güzel.....

siliktemi çıkmamıştı testte tek çizgimiydi sadecebilmiyorumkismileallah allahh 3 günde nasılda değişiyor yaaafisfisfis peki ilk yaptığın negatif test bekleyince nasıl bir hal almıştı 1kaç saat sonra yaniii benim 2-3 saat sonra hafiften belidi sanki ikinci çizgibilmiyorumkismile yada bana öle geliyoboshayallersmile

hiç çıkmamıstı canım tek cızgı kesınlıkle aradan 1 saat gectı tek cızgıydı hep aynı marka testle yaptım 3. günü cıktı benımkaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar tatlım...olumunekankayizsmile
Ben geldim:) Nasılsın iyi misin bakalım?

ıyı aksmalar merve gamzelımmopuyorumnanaktan

hiç çıkmamıstı canım tek cızgı kesınlıkle aradan 1 saat gectı tek cızgıydı hep aynı marka testle yaptım 3. günü cıktı benımkaydirigubbakcemile3

ıyı aksmalar merve gamzelımmopuyorumnanaktan

İyi aksamlar tatlımolumunekankayizsmile
Nasılsın napıyorsun haftasonun nasıl geçiyor?
Ay bu sabah bulantım oldu benim iç çok fena karıştı ama kusmadım yavaş yavaş başlıyor sanırımboshayallersmile

arkadaşlar merhaba bu ay klomen kullandım beyaz akıntım var bide ilişki sırasında ani hareketlerde batma oluyo bu belirtileri olan hamiş arkadaşlar varmı yardım edermisiniz.teşekkürler

arkadaşlar merhaba bu ay klomen kullandım beyaz akıntım var bide ilişki sırasında ani hareketlerde batma oluyo bu belirtileri olan hamiş arkadaşlar varmı yardım edermisiniz.teşekkürler

Hayırlı akşamlar arkadaşım...
Ben adetime yakın gebeliğimi öğrenmeden bir kaç gün önce kasıklarımda batma,ani ağrı girişi,gerilme ve kasılmalar hissettim.Batmalarda oluyordu sık sık.Sonrada hamile olduğumu öğrendim.Yine akıntı olayında da günüme yaklaştıkça beyaz renkli kremsi gibi kokusuz akıntım gelmeye başlamıştı hatta mantar mı oldum diye korkmuştum ama o hormonların değişiminde kaynaklıymış meğerse.Dilerim hamilesindir...

Back
X