canım inşallah kalp atışalrını da görürüsünüz haftaya :) rahat ol
bu arada bitki çayalrını nası yasaklamaz anlamıyorum doktorum bana yasaklamıştı
açıklamasını da şöyle yapmıştı her bitkinin tam olarak ne tip reaksiyon göstereceğini bilemeyiz
istemediğimiz yönde bi sonuc almamak için içme demişti bana sadece nanelimon
ve ıhlamur içebilirsin abartmadan demişti...çünkü ben hergun rezene içerdim
bıraktırtmıstı canım...kediyede bişe dememiş sende toksoplazma çıkmamısmıydı
asıl kediden korunman gerekıyo kafamçokkarıştı
walla nılıyorum canım ole dedı ıste herbırı baska bırsey dıyor buyuk ıhtımal doktorumu degıstırıcem boyle gıderse:umursamaz:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben hamileymişim yaaa arkadaşım yanlış bakmış 118.7 çıkmış
:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt ayy hamılessın canım hayırlı olsunolumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım...
ohh süpermiş yaa..elcağızlarına sağlık,afiyetle yiyin ailecekcokacimcoook
benim canım hiç tatlı istemiyor artık ama:sinifsinif:
Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile
İyi aksamlar tatlımolumunekankayizsmile
Nasılsın napıyorsun haftasonun nasıl geçiyor?
Ay bu sabah bulantım oldu benim iç çok fena karıştı ama kusmadım yavaş yavaş başlıyor sanırımboshayallersmile
benımde canım artık hıc tatlı ıstemıyor kafamçokkarıştı canım vee bende cok yemek yıyorum danayı koysalar yıyecegım sankı kaydirigubbakcemile3 vee aynen 2 kılo almısım bendee:çok üzgünüm:
haftasonumda super gectı bugun arkadaslarımlaydım yıne güzel bır gundu dunde aılemleydım allaha şukur bu saatte ıyıyız bulantı yok dnıcek kadar az yanı sabahta degılde cok ac olursam yada cok yedıysem bulsnıyor bıraz sonra gecıyor benımbilmiyorumkismile