Ben de çıkayım bari..Bayağı da geç oldu uykumda geldi zaten...
Kızlar iyi geceler diliyorum hepinize.Allah'a emanet olun kocaman kocaman öpüyorum hepinizi!olumunekankayizsmile
iyi geceler kuzu....zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çıkayım bari..Bayağı da geç oldu uykumda geldi zaten...
Kızlar iyi geceler diliyorum hepinize.Allah'a emanet olun kocaman kocaman öpüyorum hepinizi!olumunekankayizsmile
canım bizim topiğimizin bir kuralı var...:lepi:
eğer hep bizimle olacaksan bizi bırakmıcaksan yazıyoruz listeye..:sm_cool:
ama sakın yanlış anlama cünki daha sonra adını yazdırıp birdaha gelmeyen var onlardan değilsen eğer yazarız..vereliniortak.
NURUM84 bu soruyu sana sormuştum akşam cevap alayınca yazmadım listeye...
günaydın canımm hoşgeldin...kaydirigubbakcemile3kızlarr günaydın opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar....
kesinlikle sizinleyim zaten bayadır takip ediyorum uzun bi zamandırda üyeyim aslında ama paylaşmaya yeni başladım diyebilirim, eklersen sevinirim canım...........
günaydın canımm hoşgeldin...kaydirigubbakcemile3
bugünde çalışıyorum deme düşüp bayılırım.akannehir
evet canım çalışıyorum:hulya:
bu gün yoğun değilim çok sıkıcı yaw:umursamaz:
günaydınnnn günaydınnnnnn şekerlerrr....
emoşşşş nerdesin bebem yaaaa forumu senin için actım hemen acaba güzel haberler varmı diye...
hadi gel artık..
emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn...
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama iyi haber veremiyomrum cnm çıkmadı bişi yine fossss:sinifsinif:
hayırlısı olsun canımolumunekankayizsmile
sıkma canını inş.önümüzdeki ay
hayırlısı yaa hem daha günüm geçmedi belkimde vardırr erken yapmışımdır testi:CüvCüv:CADIARZU
inş.öyledir:Saruboceq:
allahım en kısa zamanda sizede bu muhteşem duyguyu yaşatsın:Saruboceq:
kızlarr ben çıkıyorumm kociş beni aradı fırına çağırıyo tegatarı işten çıkarmışşkaydirigubbakcemile3 iş bana kaldı sanırımmmkaydirigubbakcemile2
tmm canım hadi kolay gelsin:hulya:
pazar günü çalışmak neymiş gör sende aklinialirimsmile
amanınn ee peki sen hangi günle izinlisin..evet canım çalışıyorum:hulya:
bu gün yoğun değilim çok sıkıcı yaw:umursamaz:
neyse canım sağlık olsun..belki daha erkendir adetin gelmeden bilemiyiz sonucta hakkında hayırlısı..geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama iyi haber veremiyomrum cnm çıkmadı bişi yine fossss:sinifsinif:
kızlarr ben çıkıyorumm kociş beni aradı fırına çağırıyo tegatarı işten çıkarmışşkaydirigubbakcemile3 iş bana kaldı sanırımmmkaydirigubbakcemile2