• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suuu nasılsın canımzemuszemus
bulantılar geçtimi nasıl gidiyoCADIARZU
maaşallah ya 12.haftayı bitirmişsin ne kadar çabuk geçiyo zaman değil mikafamçokkarıştı

selam canım iyiyim ne olsun
bulantılar hafifledi canım çok şükür ama inş
geri başlamaz :) :)
valla 12 hafta oldu ama bide bana sor nasıl geçti
o haftalar kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımmm:1hug:

selam canım iyiyim ne olsun
bulantılar hafifledi canım çok şükür ama inş
geri başlamaz :) :)
valla 12 hafta oldu ama bide bana sor nasıl geçti
o haftalar kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımmm:1hug:

evet ya seni çok iyi anlıyorum o günler hiç geçmicekmiş gibi geliyo insana:1no2:
ama hafiflediyse büyük ihtimalle başlamaz.benimde 12.haftada bir anda bittialkisalkisalkis
ondan sonra hamileliğin tadını çıkartmaya başlıyosun
yani bundan sonrası çok tatlı ya:asigim:
hele bide hareketlerini hissetmeye başla o tamamen farkı bir duygu zatenboshayallersmile

evet ya seni çok iyi anlıyorum o günler hiç geçmicekmiş gibi geliyo insana:1no2:
ama hafiflediyse büyük ihtimalle başlamaz.benimde 12.haftada bir anda bittialkisalkisalkis
ondan sonra hamileliğin tadını çıkartmaya başlıyosun
yani bundan sonrası çok tatlı ya:asigim:
hele bide hareketlerini hissetmeye başla o tamamen farkı bir duygu zatenboshayallersmile

ayy evet canım öyle diyorlar hamileliğin en rahat
zamanları ikinci 3 aymış :) inşallah ben de artık rahatlarım
yemek yerimmmm şişko olurum kaydirigubbakcemile3
bide hareketlerini hissetmeye başlarsak dediğin gibi
tadından yenmez artık kaydirigubbakcemile3
senin nasıl gidiyor canım normal doğum mu düşünüyorsun
daha erken ama :)

ayy evet canım öyle diyorlar hamileliğin en rahat
zamanları ikinci 3 aymış :) inşallah ben de artık rahatlarım
yemek yerimmmm şişko olurum kaydirigubbakcemile3
bide hareketlerini hissetmeye başlarsak dediğin gibi
tadından yenmez artık kaydirigubbakcemile3
senin nasıl gidiyor canım normal doğum mu düşünüyorsun
daha erken ama :)

canım ben kesinlikle normal doğum istiyorum ama bilemiyorum tabiibilmiyorumkismile
şu an herşey normal gidiyo henüz dr umla bu konuyu konuşmadık:1no2:
bide allahtan benim dr çok mecbur kalınmadığı sürece sezeryan yapmıyo zaten
inş benimde normal olur :Saruboceq:

canım ben kesinlikle normal doğum istiyorum ama bilemiyorum tabiibilmiyorumkismile
şu an herşey normal gidiyo henüz dr umla bu konuyu konuşmadık:1no2:
bide allahtan benim dr çok mecbur kalınmadığı sürece sezeryan yapmıyo zaten
inş benimde normal olur :Saruboceq:

hımm anladım canım..
ben de şu an normal doğumdan çok korkuyorum
ama tabi zamanla ne olur bilemem :)
hepimiz için bebişlerimiz için hayırlı ve sağlıklı olan
doğum hangisiyse o olsun :asigim:
:emir_bebek:

heyyyyyyyyyoooo ben geldim evimdeyim ekmekleri sattım bitirdimmm hesabımda süper valla fazlam var eksiğim yok demekki bizim eski kasiyer indiregandi yapıyomuş hep açık veriyodu hesabıııııı:mymeka:

bellemm tatlışımm tamam söz 3 gün bekleycemm yapmıcam test mest bidaha günüm geçmedn sen beni çekkk kuzunnn iyi çek ama haaa:CüvCüv:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

heyyyyyyyyyoooo ben geldim evimdeyim ekmekleri sattım bitirdimmm hesabımda süper valla fazlam var eksiğim yok demekki bizim eski kasiyer indiregandi yapıyomuş hep açık veriyodu hesabıııııı:mymeka:

hoşgeldin kuzuuu...
ohh maşallahhh işlerini hallettin gedin...
demekki sizin elaman indiregandi yapıp acık var diyomuş..
bu zamanda adam akıllı birisini bulamk zor..

kızlar selam ben acemyim kk de tüp bebek tedavisine başladım yaşadıklarımı paylaşmak ve sizlerden de deneyimli olanlardan tecrübe edinmek ama nasıl yazıcam nerden sorucam bilmiyorum :)) yardımcı olursanız sevinirim bu arada istanbul tüp bebek merkezinde başlıycam tedaviye inşalah emekler boşa gitmiycek

hoşgeldin kuzuuu...
ohh maşallahhh işlerini hallettin gedin...
demekki sizin elaman indiregandi yapıp acık var diyomuş..
bu zamanda adam akıllı birisini bulamk zor..
hoşbuldumm bebikimŞeniz ewet canım ya çok zor çokk adamakıllı harama el uzatmayan kulhakına tenezzül etmeyen çok az insan var maalesef bizede ölesi denk gelmedi bi türlü:umursamaz:
kızlar selam ben acemyim kk de tüp bebek tedavisine başladım yaşadıklarımı paylaşmak ve sizlerden de deneyimli olanlardan tecrübe edinmek ama nasıl yazıcam nerden sorucam bilmiyorum :)) yardımcı olursanız sevinirim bu arada istanbul tüp bebek merkezinde başlıycam tedaviye inşalah emekler boşa gitmiycek

cnm öncelikle hayırlısı olsun hakkındaa inşallahh boşa gitmez çabalarınız :Saruboceq:tez zamnda rabbim göndersin bebğiniziii:Saruboceq: canım anasayfayı iyice karıştır orda bulursun tüp bebekle ilgili konuları çok topik var tüp bebekle ilgili paylaşımlarr biz henüz başlamadık tüp bebeğe kendiliğinden olmasını bekliyoruz senin tüp bebek olmanı gerektiren probleme ne cnm tüplerinde felanmı var problemCADIARZUa.s.

delam canım hoşgeldin....
tübbebek özel paylaşıma bakabilirisin..
anasayfa yapıp orda tübbebek özel bölümünde sana daha cok yardımcı olurlar..
umarım sende hayırlısıyla başlar bebişine kavuşursun..
istanbul tübbebek merkezini benim dr. tavsiye etti aret kamar..
ama hep eşimle gidemicem için bursaya gitmeye karar verdim..istanbula yanlız gitmek beni ürkütüyo nedense...
burdan bakabilirisin.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum-f103/

hoşbuldumm bebikimŞeniz ewet canım ya çok zor çokk adamakıllı harama el uzatmayan kulhakına tenezzül etmeyen çok az insan var maalesef bizede ölesi denk gelmedi bi türlü:umursamaz:

evet canımm haklısın allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Canlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...

harikasın sen yaw kaydirigubbakcemile5
bak sen gittin geldin ben hala burdayım :1no2:
neyse canım sağlık olsun birbuçuk saat sonra bende çıkıcam hihoyyyt

Canlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...

hoşgeldin tatlımm a.s.
hmmm demek bulantılar başladı ha CADIARZU
allah yardımcın olsun umarım kısa sürer olumunekankayizsmile
geçici olduğunu unutma sakın ve sonrasını düşünboshayallersmile

Back
X