Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almadım hayatım yaa malesefff bugün alıcam malsefbeeremedim artık geçde kaldım zaten gelmesi uzn sürerse bidahaki aya artık çünkü bugün adetimin 11.günü kçgündür giremiyorum cnm akşamlarıı oluor laptop herakşam bunun başına oturuncada kocam kızıooooselam şekercim hoşgeldin....
nerdeydin birkac gündür göremiyorum seni...
aldınmı preseed,ini...
iyiiz cnm se nasılsınnnselam canlar nasısınızz..
haticemm. belle... selizzz. emosss....
ne demek canım sen yeterki stres yapma biz burda hep yazarız sana...çok tesekkur ederım cnm mesajın için.İçimi rahatlattın,Allah her isteyenin çoçugunu kucağına almasını nasip etsin.
hoşgeldin canımmmmm.....ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın bakalım..selam canlar nasısınızz..
iiyim canım dört gözle adet günümü bekliyorum hiç bi gebelik belirtim yok kasıklarım ağrımıyo,göğüslerim ağrımıyo hiç bişeyim yok yani beyaz akıntı dışında..:1no2:
almadım hayatım yaa malesefff bugün alıcam malsefbeeremedim artık geçde kaldım zaten gelmesi uzn sürerse bidahaki aya artık çünkü bugün adetimin 11.günü kçgündür giremiyorum cnm akşamlarıı oluor laptop herakşam bunun başına oturuncada kocam kızıoooo
almadım hayatım yaa malesefff bugün alıcam malsefbeeremedim artık geçde kaldım zaten gelmesi uzn sürerse bidahaki aya artık çünkü bugün adetimin 11.günü kçgündür giremiyorum cnm akşamlarıı oluor laptop herakşam bunun başına oturuncada kocam kızıoooo
iyiiz cnm se nasılsınnn
ne demek canım sen yeterki stres yapma biz burda hep yazarız sana...
aminn canı inş....
hoşgeldin canımmmmm.....ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın bakalım..
canım her hamilelikte illa belirti olacak diye bişiy yok..hem beyaz akıntı gebeliğin habercisidir tabi enfeksiyon iltihap filan yoksa...
lütfen bu kadar stres yapmayın..
iyi olmana sevindim canımmm...iyiyim haticem bende canım..opuyorumnanaktan
tamam canım iyi geceler gel yine özletme kendini...neys kızlarr ben kaçıyorum anvcakkk bukr girebiliyorum malesefyaaasinirim bozuluoyrr hadiii öpüyorum hepiniziii
aydemet26, EMOS8935, pembedana, Seliz ıyı geceler kızlarrolumunekankayizsmile
iyi olmana sevindim canımmm...
ayyy ne aklıma geldi senin ilk hamile haberini ben almıştım....
zaman ne kadarda cabuk geciyo değilmi..
tamam canım iyi geceler gel yine özletme kendini...
iyi geceler canım hoşgeldinnnnnn
:CüvCüv:bizide iyiyiz teyzesii mamısı yidik geldikkkkaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım...iyiyiz sağol sen nasılsın..:CüvCüv:
selam cnm hoşgeldinnnn iyidir siz nassınızzzŞenizselam canlar nasısınızz..
aydemet26, EMOS8935, pembedana, Seliz ıyı geceler kızlarrolumunekankayizsmile
kızlar ben kactım ıyı geceler tekrardanopuyorumnanaktan
iyi yiyinde büyüyün o zaman....guclubacismile:CüvCüv:bizide iyiyiz teyzesii mamısı yidik geldikkkkaydirigubbakcemile3:
kızlar ben kactım ıyı geceler tekrardanopuyorumnanaktan
iyi yiyinde büyüyün o zaman....guclubacismile
inşallahhh allahım emoşumm hamile olsun...
...[/B]
kızlarr ben yarın kanda gebeliğe baktırmayı düşünüyorummmeyvahedigeldismile