• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
OOooo can can sen II fatoş olmuşsun kaydirigubbakcemile3 ben düğmeler açık geziyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama olsun boşver hayırlısı buymuş demek

Ayy evet canım istikrarla peşinden geliyorum o zaman ben varolanların düğmeleri açık son aldığım ik taneyi rahat ediyorum neysekikaydirigubbakcemile3Tabii ki canım bebişler sağlıklı olsunda varsın düğmeler açık olsunkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
demekki benim bebiş anne karnında çok çektirdi ama
doğunca uslu olcak çok sevindim bunu duyduğuma sositososito
o zaman da ben size hava atarımm :roflol:

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: nayırrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Merveeecimmm bence senin olmıcak bulantın yemek yıyınce gecıosa pek bulanıtn olmıcak ilerdE...ve evet şanslı azınlıktasın poponu kaşı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayy inşallah canım dediğiniz gibidir..Buraya kadar iyi geldim çok şükür..Bakalım inşallah bundan sonrası da öyle olur...Ayy kaşıdım kaşıdım kaşınıyordu zatenkaydirigubbakcemile3

Ayy hadi ben kaçar kızlar :) bye byee

eve gideyimde kalbimin ilacını alayım aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
demekki benim bebiş anne karnında çok çektirdi ama
doğunca uslu olcak çok sevindim bunu duyduğuma sositososito
o zaman da ben size hava atarımm :roflol:

Anamm evet bir de orasıı var...
Yesinler havanı aman uslu olsun tabii inşallahzemuszemus

Ayy evet canım istikrarla peşinden geliyorum o zaman ben varolanların düğmeleri açık son aldığım ik taneyi rahat ediyorum neysekikaydirigubbakcemile3Tabii ki canım bebişler sağlıklı olsunda varsın düğmeler açık olsunkaydirigubbakcemile3

gel gel boşver bende alıcam ama bulamadım ki kafama uyan bişilerrr sempatiksalakcinni acaba xxl magazalarınamı gitsemmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayy inşallah canım dediğiniz gibidir..Buraya kadar iyi geldim çok şükür..Bakalım inşallah bundan sonrası da öyle olur...Ayy kaşıdım kaşıdım kaşınıyordu zatenkaydirigubbakcemile3

yok zaten şimdiye kadar olmadıysa olmaz daha sanmıyorum heleki yemek bol yiyorsan hiç korkmaaa

Tamam canım hade git evine de dinlen güzel güzel yemeklerini ye..
Yarın içinde şimdiden kolay gelsın sorunsuz gitsin herseyler insallah...
Hem kalbinin ilacıda kocişin sıkı sarıl eve gidince emi...
Öptüm kocaman senı tatlım!

gel gel boşver bende alıcam ama bulamadım ki kafama uyan bişilerrr sempatiksalakcinni acaba xxl magazalarınamı gitsemmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok zaten şimdiye kadar olmadıysa olmaz daha sanmıyorum heleki yemek bol yiyorsan hiç korkmaaa

Ayy inşallah canım ağzından bal damlıyor valla...
Evet biz nerden ne alıcaz ben de bilmiyorum.Hamileleri düşünen pek az yer var hele ki bizim zevkimize göre...off anam off

eheueheue yaşasın kötülük :lepi:

evett :lepi: kaydirigubbakcemile3

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: nayırrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

üzgünüm leylaa kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmileaklinialirimsmile görüşürüz canımm

Anamm evet bir de orasıı var...
Yesinler havanı aman uslu olsun tabii inşallahzemuszemus

eveet siz de doğduktan sonra
yaramazlıklarını çekiceksiniz :))
ohh havamı da atarımmmmbayanssulusmile :1:

iyi akşam arkadaşlar .......emoş test yapmışsın düşük çıkmış ama dr.güven adet olmazsan testi tekrarlarsın canım ,inşallah sonuş olumlu olur:Saruboceq:

emoş senin için biraz bakındımda değeri senin gibi olupta tekrar yaptırdığında değerleri yükselen arkadaşlar var inşallah seninde öyledir canım

Ayy inşallah canım ağzından bal damlıyor valla...
Evet biz nerden ne alıcaz ben de bilmiyorum.Hamileleri düşünen pek az yer var hele ki bizim zevkimize göre...off anam off

sorma ya büyük dert napcam bilmiyorum ama mangonun bu yılki elbiseleri güzel robalı uzun bir süre giyebilirim diye düşünüyorum aslında yaz olsa daha kolay olacak ama malesefff

üzgünüm leylaa kaydirigubbakcemile3

ya valla bilmiyorum ama hani ben biraz despotum falan evde sanırım burnumu sürtecek biri geliyo

kızlarrr desteğiniz içinn çoooook saolunnn ümidim yok pek yaaa ama inşallah vardırda süpriz olurrrrrrrrrrrr
ama hamileliğe bu kadar yaklaşmışkenn inşallahh fos çıkmazz yaa:sinifsinif:

nurum cnm handi topikte gördün bana link atarmısın bende bi bakimmm:gitme:

Back
X