Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım şimdi çıkmam lazım
diğer şubeye gidiyorum ordan bağlaanbilirsem yazarım
hadi öptüm herkesi byy
ben çok halsiz kalıyorum kızlar yaaaaa.. bide ben bayramda uzun yolculuğa çıkabilirmiyim ki kızlar haftaya dr sorucam ama bide sizden fikir alayım diorum
kızlar benım şimdi çıkmam lazım
diğer şubeye gidiyorum ordan bağlaanbilirsem yazarım
hadi öptüm herkesi byy
benhamılelıgın basında da gıttım sonundada 16 saatlık yol yaptım...kendı arabanla gıdıp en on koltuga oturursan ıyıca ayaklarını uaztıp...bırde her 2 saatte bır durun hafıf yuruyusler yap problem cıkmaz tabı hamılelıgınde rısklı bır durum yoksa canım..benım yaptıgım yolu bılsenben çok halsiz kalıyorum kızlar yaaaaa.. Bide ben bayramda uzun yolculuğa çıkabilirmiyim ki kızlar haftaya dr sorucam ama bide sizden fikir alayım diorum
vayyy beeeeeee 14 kılo gıtmiş maşallahhhh az kalmış eskı formunaa valla ben 65.5 ıle başladımm şuan 73umm ve daha 3 ayım var hahahahhahahaha kaçla bıtecek merak edıyorum açıkcasıAma cıdden abur cubur yemıorum sıkıntım hareketsızım işe de gıtmıorum ya bu donemm neyse hayırlısı olsu yahuu opuyorumnanaktan
benhamılelıgın basında da gıttım sonundada 16 saatlık yol yaptım...kendı arabanla gıdıp en on koltuga oturursan ıyıca ayaklarını uaztıp...bırde her 2 saatte bır durun hafıf yuruyusler yap problem cıkmaz tabı hamılelıgınde rısklı bır durum yoksa canım..benım yaptıgım yolu bılsen
vallahı ne yaparsan yap alıyorsun da catlıyorsun da..benım vucudum musayıt catlamaya ve de catladım da. Annem de catlamıstı ablamda..kılo gıdıyo anlamıyorsun uykusuzluk ve de kaldırdıgın agırlıkları hesap edersen cok normal emzırmektede fayda var ..vucuttakı yag yakımı hızlanıormus emzırırken
canım banada aynı etkiyi yaratmıştı antibiyotik bide kürtajın 2. haftasında n sonra yumurtlama başlıomuş yumurtlama başlıyıncada akıntının çogaldıgını duymuştum ondanda olabilirrr
CANIM ANTIBIYOTIK MANTAR YAPAR DIYE BILIYORUM OLABILIRMI Kİ...HELE DE KAŞINIYORSA:çok üzgünüm:
hmmm...yumrtlamamıdırkiii... fisfisfis
kociş gelecek hafta sonu.değerlendirsekmiki :kedi: ay o konuda muallaktayımm kızlar..
dr.kontrolüne gitmedimm.
gitseydim söyleyecekti büyük ihtimal şukadar korun ilişkiye şuzaman gir diye...
ne yapsamkii... bilmiyorumkismile
canım ilacı kullanırken acayip kaşıntım olduu.ama nasılllll...datlı datlı...
mantar büyük ihtimal diye dr.a gidecektim.sağlık ocağına.fırsat bulupta gidemedim...
ilacı bırakıncada hafifledi.şimdide geçsin diye bakıyorumm...
cumartesi gidip hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorumm..prolaktine yumurtlamaya falan bakılsın..belki ultrasonlada bakar...karından bakınca içerinin temiz olup olmadığını rahimin toparlandığını görürmü... bilmiyorumkismile YELİZCEM özellikle sana soruyorum..kürtaj olmuş biri olarak...
canlar benim yol 22 saaat sürüyo otobüsle sonra 3 gün sonra gene 7-8 saatlik yola çıkıcam tekrar
canım dr una danışmadn yola çıkma olumunekankayizsmile
inşllhınş. benım oğluşum da cap cap cap emer beniiiiii![]()
canlar benim yol 22 saaat sürüyo otobüsle sonra 3 gün sonra gene 7-8 saatlik yola çıkıcam tekrar
inşllh
bence otobus oldugu ıcın cıkmaa derım 22 saat belın kopar sen bılırsın ben hamılelıgın basında 16 saat gıttım öldüm bel agrısından sonunda yıne aynı yolu arabamızla aldık cok rahattı sen hesap et ve de dr sor
işte haftaya soracağım... bide şimdi size sorayım...
açıkcası 22 saatlik yolu gözüm kesmior normalken bile çekemiordum ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum bayram için.. bi dr sariyim bakalım
gitme o zaman canım
onlar gelemez mi yada uçakla git...öylede düğünden beri ailemi görmüyorum bebeşimide riske atmak istemiyorumbilmiyorumkismile
Tinker maşallah çookk güzel olmuş bebeğin;kocaman da olmuş aynı zamanda!:))
Dün de yazmıştım ama belki gözüğnden kaçmıştır diye tekrarlamak istedim. :)
Yakışıklı da oalcak kerata haaa!![]()