• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar benım şimdi çıkmam lazım

diğer şubeye gidiyorum ordan bağlaanbilirsem yazarım

hadi öptüm herkesi byy

ben çok halsiz kalıyorum kızlar yaaaaa.. bide ben bayramda uzun yolculuğa çıkabilirmiyim ki kızlar haftaya dr sorucam ama bide sizden fikir alayım diorum

Hiç bir şey olmaz Allahın izni ile ben 7 haftalıkken almanyaya gittim çalıştım ve hiç durmadım Allaha emanet

ben çok halsiz kalıyorum kızlar yaaaaa.. Bide ben bayramda uzun yolculuğa çıkabilirmiyim ki kızlar haftaya dr sorucam ama bide sizden fikir alayım diorum
benhamılelıgın basında da gıttım sonundada 16 saatlık yol yaptım...kendı arabanla gıdıp en on koltuga oturursan ıyıca ayaklarını uaztıp...bırde her 2 saatte bır durun hafıf yuruyusler yap problem cıkmaz tabı hamılelıgınde rısklı bır durum yoksa canım..benım yaptıgım yolu bılsen
vayyy beeeeeee 14 kılo gıtmiş maşallahhhh az kalmış eskı formunaa valla ben 65.5 ıle başladımm şuan 73umm ve daha 3 ayım var hahahahhahahaha kaçla bıtecek merak edıyorum açıkcası :1: Ama cıdden abur cubur yemıorum sıkıntım hareketsızım işe de gıtmıorum ya bu donemm neyse hayırlısı olsu yahuu opuyorumnanaktan

vallahı ne yaparsan yap alıyorsun da catlıyorsun da..benım vucudum musayıt catlamaya ve de catladım da. Annem de catlamıstı ablamda..kılo gıdıyo anlamıyorsun uykusuzluk ve de kaldırdıgın agırlıkları hesap edersen cok normal emzırmektede fayda var ..vucuttakı yag yakımı hızlanıormus emzırırken

benhamılelıgın basında da gıttım sonundada 16 saatlık yol yaptım...kendı arabanla gıdıp en on koltuga oturursan ıyıca ayaklarını uaztıp...bırde her 2 saatte bır durun hafıf yuruyusler yap problem cıkmaz tabı hamılelıgınde rısklı bır durum yoksa canım..benım yaptıgım yolu bılsen

vallahı ne yaparsan yap alıyorsun da catlıyorsun da..benım vucudum musayıt catlamaya ve de catladım da. Annem de catlamıstı ablamda..kılo gıdıyo anlamıyorsun uykusuzluk ve de kaldırdıgın agırlıkları hesap edersen cok normal emzırmektede fayda var ..vucuttakı yag yakımı hızlanıormus emzırırken

ınş. benım oğluşum da cap cap cap emer beniiiiii :emir_bebek:

canım banada aynı etkiyi yaratmıştı antibiyotik bide kürtajın 2. haftasında n sonra yumurtlama başlıomuş yumurtlama başlıyıncada akıntının çogaldıgını duymuştum ondanda olabilirrr

hmmm...yumrtlamamıdırkiii... fisfisfis
kociş gelecek hafta sonu.değerlendirsekmiki :kedi: ay o konuda muallaktayımm kızlar..
dr.kontrolüne gitmedimm.
gitseydim söyleyecekti büyük ihtimal şukadar korun ilişkiye şuzaman gir diye...
ne yapsamkii... bilmiyorumkismile

CANIM ANTIBIYOTIK MANTAR YAPAR DIYE BILIYORUM OLABILIRMI Kİ...HELE DE KAŞINIYORSA:çok üzgünüm:

canım ilacı kullanırken acayip kaşıntım olduu.ama nasılllll...datlı datlı... :1:
mantar büyük ihtimal diye dr.a gidecektim.sağlık ocağına.fırsat bulupta gidemedim...
ilacı bırakıncada hafifledi.şimdide geçsin diye bakıyorumm...

cumartesi gidip hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorumm..prolaktine yumurtlamaya falan bakılsın..belki ultrasonlada bakar...karından bakınca içerinin temiz olup olmadığını rahimin toparlandığını görürmü... bilmiyorumkismile YELİZCEM özellikle sana soruyorum..kürtaj olmuş biri olarak...

hmmm...yumrtlamamıdırkiii... fisfisfis
kociş gelecek hafta sonu.değerlendirsekmiki :kedi: ay o konuda muallaktayımm kızlar..
dr.kontrolüne gitmedimm.
gitseydim söyleyecekti büyük ihtimal şukadar korun ilişkiye şuzaman gir diye...
ne yapsamkii... bilmiyorumkismile

canım ilacı kullanırken acayip kaşıntım olduu.ama nasılllll...datlı datlı... :1:
mantar büyük ihtimal diye dr.a gidecektim.sağlık ocağına.fırsat bulupta gidemedim...
ilacı bırakıncada hafifledi.şimdide geçsin diye bakıyorumm...

cumartesi gidip hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorumm..prolaktine yumurtlamaya falan bakılsın..belki ultrasonlada bakar...karından bakınca içerinin temiz olup olmadığını rahimin toparlandığını görürmü... bilmiyorumkismile YELİZCEM özellikle sana soruyorum..kürtaj olmuş biri olarak...

aa canım sen kontrole gitmedinmi yaaa kürtajdan 7 gün sonrakinee çünkü bakıyo bi sorun varmı dieee parça falan kalmışmı die

canlar benim yol 22 saaat sürüyo otobüsle sonra 3 gün sonra gene 7-8 saatlik yola çıkıcam tekrar

ınş. benım oğluşum da cap cap cap emer beniiiiii :emir_bebek:
inşllh
canlar benim yol 22 saaat sürüyo otobüsle sonra 3 gün sonra gene 7-8 saatlik yola çıkıcam tekrar

bence otobus oldugu ıcın cıkmaa derım 22 saat belın kopar sen bılırsın ben hamılelıgın basında 16 saat gıttım öldüm bel agrısından sonunda yıne aynı yolu arabamızla aldık cok rahattı sen hesap et ve de dr sor

inşllh

bence otobus oldugu ıcın cıkmaa derım 22 saat belın kopar sen bılırsın ben hamılelıgın basında 16 saat gıttım öldüm bel agrısından sonunda yıne aynı yolu arabamızla aldık cok rahattı sen hesap et ve de dr sor

açıkcası 22 saatlik yolu gözüm kesmior normalken bile çekemiordum ailemin yanına gitmeyi düşünüyordum bayram için.. bi dr sariyim bakalım

Tinker maşallah çookk güzel olmuş bebeğin;kocaman da olmuş aynı zamanda!:))
Dün de yazmıştım ama belki gözüğnden kaçmıştır diye tekrarlamak istedim. :)
Yakışıklı da oalcak kerata haaa!;)

öylede düğünden beri ailemi görmüyorum bebeşimide riske atmak istemiyorumbilmiyorumkismile
onlar gelemez mi yada uçakla git...
Tinker maşallah çookk güzel olmuş bebeğin;kocaman da olmuş aynı zamanda!:))
Dün de yazmıştım ama belki gözüğnden kaçmıştır diye tekrarlamak istedim. :)
Yakışıklı da oalcak kerata haaa!;)

canım benim sağol ...görmedim mesajını yarım yamalak takip ediyorum forumu..bahtı güzel olsun yeter...ama bencede yakışıklı kerata yandım ben...ohaoldumsmile

Back
X