• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
öylede düğünden beri ailemi görmüyorum bebeşimide riske atmak istemiyorumbilmiyorumkismile

ben 11 haftalıkken bıle dr um bana smartın dediğinı soylemıştı... yanı her 3 satte 15 er dk dınlenmen şartıyla demiştiiii dr una sormadan sakın bşeycıkler yapma hayatım ya da korkmuyorsan uçakla gıdebılırsınn zemuszemus

onlar gelemez mi yada uçakla git...

canım benim sağol ...görmedim mesajını yarım yamalak takip ediyorum forumu..bahtı güzel olsun yeter...ama bencede yakışıklı kerata yandım ben...ohaoldumsmile

uçak çok masraflı nerdeyse 300 tl bilet. oda ankaraya kadar memleketim afyon ben ardahandayım ankaradan da afyon 5 saat... maddi açıdan onu tercih edemem... onlar gelemez kurban bayramı yaa

öylede düğünden beri ailemi görmüyorum bebeşimide riske atmak istemiyorumbilmiyorumkismile

uçak çok masraflı nerdeyse 300 tl bilet. oda ankaraya kadar memleketim afyon ben ardahandayım ankaradan da afyon 5 saat... maddi açıdan onu tercih edemem... onlar gelemez kurban bayramı yaa

bende 16 saatlık gurbetteyım çok zor allah yardımcımız olsun bızımkılerle msnden hasret gıderıyoz ..:gitme:

Sanırım devlet memurusun!
Bir iki gün erkenden rapor alıp biletini de şimdiden alsan (bayram öncesi bilet fiyatları daha uygun oluyır çünkü o bahsettiğin rakamdan!çarşamba gibi mesela)O şekilde gidebilirsin.Ankaradan da mecbur otobüs zaten;e onalr da bir ara kesin veriyorlar;böylece risk almamış olursun!Başka yolun yok şu an... :gitme:

Pişt piştttttttttt aklinialirimsmile hani 15 dak.dır aşşağıda bi misafir var yaaaaaa, işte o benim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sizi çok ösledim de, bi de hepinizi çok seviyom onu söölim dedimdi :asigim:
Hemen kaçıyorum, ama yine gelirim belki bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Son düzenleme:
smart doktora gıttın mı keseyı gordun mu canım

Canımcım!Keseyi 5+6 yken gittiğimde örmüştüm ama içinde bebek falan görmedim.
Ben de acayip sağlamcıyımdır;görmediğim bişeyi var kabul edemem.Ya yoksa;sonra bi de onun için mi üzüleyim!:sinifsinif: Zaten zor kabullendim olayı;eşimin olmamasından ötürü!akannehir

nagişiimmm sen mı geldınnn nerelerdesın sennnn sana o kadar msj da attım ozeldennn hımmm kötükedihüso

Pişt piştttttttttt aklinialirimsmile hani 15 dak.dır aşşağıda bi misafir var yaaaaaa, işte o benim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Hemen kaçıyorum, ama yine gelirim belki bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Canım sen bizsiz;biz sensiz olmaz!::1: Ama sesimi çıkarmıyorum şimdilik :)
Ne zaman istersen o zaman dön aramıza;tabi çok uzun sürmeyeceğini bildiğim için bu şekilde söylüyorum.Yoksa saçındna sürür getirirm seni alkisalkisalkis

kaç kaç aman hemen kaçççç nasılsın barı onu soylee deli kızz :oklava:

ilahi güldürdün beni topiğimizin yaramazı...
Canımcım!Keseyi 5+6 yken gittiğimde örmüştüm ama içinde bebek falan görmedim.
Ben de acayip sağlamcıyımdır;görmediğim bişeyi var kabul edemem.Ya yoksa;sonra bi de onun için mi üzüleyim!:sinifsinif: Zaten zor kabullendim olayı;eşimin olmamasından ötürü!akannehir

o zaman 9 ay boyunca kabul edemezsın dogdugunda kucagına alınca kabul edersın...zaten de öle oluyo...ben annemi oldum diyorsun ben hala inanamıyorum...şu an ıkı elle ne işler yapıyom bır bılsen...hem bebek sallıyom hem beslenıyom hemde sızı takıp edıyom aradada emzırıyomsempatiksalakcinni...annelik bu işte her işe yetebılmek..bu aradada tum kılolar gıdıyo zaten...
işin şakası bi yana acele etme zaten kaptırmak için nsl rahat edıyorsan öle yap...ayyy ne güzel...:CüvCüv:

Sanırım devlet memurusun!
Bir iki gün erkenden rapor alıp biletini de şimdiden alsan (bayram öncesi bilet fiyatları daha uygun oluyır çünkü o bahsettiğin rakamdan!çarşamba gibi mesela)O şekilde gidebilirsin.Ankaradan da mecbur otobüs zaten;e onalr da bir ara kesin veriyorlar;böylece risk almamış olursun!Başka yolun yok şu an... :gitme:

işte bayram öncesi gnlerde pahalı yaaaaa.... uçak işi olmuo yaa. bakalam dr ne diyecek uffffffffff

kızlar karasuyu da görüyorum ki kendimden biliyorum K.K bizde hastalık olmuş yada bağımlılık mı desem ...ayrılamıyorum ..koca bır nıne olup menapoz sıkıntılarımızı da konusuruz bız bence iddia ediyorumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar nabersiniz?
ay ben bu aralar fazla takılamıyorum yogunluktan:((

mercancım canım tebrik ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

smartttt canım naptın doktora gittinmi nasılmış bebişin?

bu arada kızlar sipariş ettiğim pressed bugün geldi...bu haftada tam da yumurtlama haftam inşallah yeni evimize bebeğimizin müjdesiyle gireriz :Saruboceq:
bu preseed'den nedense çok umutluyum sperm dostu oldugu için :))

kızlar karasuyu da görüyorum ki kendimden biliyorum K.K bizde hastalık olmuş yada bağımlılık mı desem ...ayrılamıyorum ..koca bır nıne olup menapoz sıkıntılarımızı da konusuruz bız bence iddia ediyorumkaydirigubbakcemile3

bencedeeee :lepi: olumunekankayizsmile

slm kızlar nabersiniz?
ay ben bu aralar fazla takılamıyorum yogunluktan:((

mercancım canım tebrik ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

smartttt canım naptın doktora gittinmi nasılmış bebişin?

bu arada kızlar sipariş ettiğim pressed bugün geldi...bu haftada tam da yumurtlama haftam inşallah yeni evimize bebeğimizin müjdesiyle gireriz :Saruboceq:
bu preseed'den nedense çok umutluyum sperm dostu oldugu için :))

ayyy Allah seni Sprem dostu heeeeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
alışkanlık oldu gerçektende kopamıyoruz burdan illa gün içersinde giricez buraya:)
bize sayfalar yetmez kızzzzz:))
ayy nine oldugumuz zamanları düşünemiyorum bile:roflol:
takma dişlerimizle ah ah gençliğimiz deyip dururuz artık:))
dünür bile oluruz kız biz bu gidişle :roflol: :roflol:

Back
X