• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
OLMAZ MI HEM DE NASIL BACAKLARIMIN ALTINA KADAR HEMDE MİĞDEM BULANIYORDU..BEN 18 KILO ALDIM DOGUMLA 10 KILO GITTI 4 KILODA 1 QYDA GITTI UYKUSUZLUK VS.YEMEK TE YIYORUM AMA İŞTAH SIFIRLANDI ZORLUYORUM..HAMİLELİKTEN OLUYOR BU SELÜLÜTLER ÇÜNKÜ HAREKET AZALIYOR ..VE DE EN ÖNEMLİSİ KAN DOLAŞIMI DEĞİŞİYOR DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLUYOR O DA SELÜLÜTÜN TEMEL SEBEBİ..SIKMA HEMEN DE VERIR INSAN KEŞKE ÇATLAĞIN ÇARESİ OLSA BENİM KARNIMIN ALTI GÖBEK DELİĞİMDEN ALT KISMI ÇATLADI ..8.AYIN SONUNDA BIRDEN HEMDE..ohaoldumsmileAMA NAPALIM HATIRA O DA..

NE GÜZEL SÖYLEDİN.TEK DERDİMİZ BİRBİRİMİZİ KORUMAK BENCE DE.:1hug:

oo maşallah iyi gitmiş yaa 18 kilo çok iyi ben daha çokalırım diye korkuyorum ben 12-13 kilo aldım hemen hemen yani daha alırım her ay 2 kilo alsam süper ama daha çok alırsam diye korkuyorum. hadi bakalım hayırlısı. yaa bendede olacak sanırım seninki kadar. şimdiye kadar hiçolmadı çok şükür. ama bende özellikle son ayda bekliyorum bi sürpriz ama olsun bee o kadarcık çatlak oluşuversin napalım. anne olmak kolaymı sanki

Pişt piştttttttttt aklinialirimsmile hani 15 dak.dır aşşağıda bi misafir var yaaaaaa, işte o benim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sizi çok ösledim de, bi de hepinizi çok seviyom onu söölim dedimdi :asigim:
Hemen kaçıyorum, ama yine gelirim belki bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ahh kıyamam ben sanaaaa olumunekankayizsmile dayanamamış gelmiş yinede ama iyi dayandın tebrik ederim. çünkü insanın eli ister istemez gidiyo. ben giremesemde hep açık tutuyorum alışkanlık olmuş yani :lepi:

karasuyummmm bebegimmm benimmmmm böle ara sıra gel sonra hepten gel emiii :)) olumunekankayizsmile
çok özletme kendinii :gitme:

slm kızlar nabersiniz?
ay ben bu aralar fazla takılamıyorum yogunluktan:((

mercancım canım tebrik ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

smartttt canım naptın doktora gittinmi nasılmış bebişin?

bu arada kızlar sipariş ettiğim pressed bugün geldi...bu haftada tam da yumurtlama haftam inşallah yeni evimize bebeğimizin müjdesiyle gireriz :Saruboceq:
bu preseed'den nedense çok umutluyum sperm dostu oldugu için :))

:roflol: :roflol: :roflol:
alışkanlık oldu gerçektende kopamıyoruz burdan illa gün içersinde giricez buraya:)
bize sayfalar yetmez kızzzzz:))
ayy nine oldugumuz zamanları düşünemiyorum bile:roflol:
takma dişlerimizle ah ah gençliğimiz deyip dururuz artık:))
dünür bile oluruz kız biz bu gidişle :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: ewet şimdi sperm dostu sonra da yumurtalıklarımın dostu olucak :roflol: :roflol:

nanem inşallh iyi sonuç alırsın...
:roflol:ay hakkettn dunur olurmusuz burdan kavga edermısız..bende ne kaynana olurum ayyyyyy:bbo:

kızlarr ben geldım neler oldu ya gecmısıde okuyamadım emos hamılemı sonucu cıktımı kım hamıle baska hılmı fatmadan sonraahmle varmı?:3:

CANIM SANA ÖZEL MSJ ATTIM GÖRDÜNMÜÜ ?bilmiyorumkismile

şimdi gördüm canım senin yatak odan mor oldugu için morlu kagıdı yatak odasına digerinide salona aldın diye düşünüp pek bir yorum yapmadım sanırım uygun olanda o
hee birde plazma bölümün sanki biraz yogun orayı hafifletirsen gözü daha az yorar diye düşünüyorum

kızlarr ben geldım neler oldu ya gecmısıde okuyamadım emos hamılemı sonucu cıktımı kım hamıle baska hılmı fatmadan sonraahmle varmı?:3:

CANM HOŞGELDİNN

emoşun sonucu 1.20 doktoru aradı telefonla negatif ama geç döllenmede olabilir demiş 4 gün sonra regl olmassan gel dedii.hilmi fatmadan sonra mercan.a hamileee

nanem inşallh iyi sonuç alırsın...
:roflol:ay hakkettn dunur olurmusuz burdan kavga edermısız..bende ne kaynana olurum ayyyyyy:bbo:

ayhhh düşünemiyorum bile hepimiz cadıyız valla yeriz birbirimizi hahahaha:)))))))

inşallah canım pressed'den sonuc alırım inşallahhhhhh

Son düzenleme:

hoşgeldin canım...emosun sonuc 1.40 gibi bişi cıktı sanırım doktoru geç döllenme olabilir 4 gün sonra adet olmazsan tekrar gel test yapalım demiş...

CANM HOŞGELDİNN

emoşun sonucu 1.20 doktoru aradı telefonla negatif ama geç döllenmede olabilir demiş 4 gün sonra regl olmassan gel dedii.hilmi fatmadan sonra mercan.a hamileee

yaa emosum negatıfmı ohaoldumsmile ayy ınsallah gec dollenmedır ne dıyım:sinifsinif:

mercan.ahayırlısı olsun tatlımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi:

şimdi gördüm canım senin yatak odan mor oldugu için morlu kagıdı yatak odasına digerinide salona aldın diye düşünüp pek bir yorum yapmadım sanırım uygun olanda o
hee birde plazma bölümün sanki biraz yogun orayı hafifletirsen gözü daha az yorar diye düşünüyorum

evet canım ööle düşünerek aldımm yatak odası için daha güsel bişi bulamadım böle pembeli falan ama eve gelince üzerine koyup baktım çok hoş durduu.digerinide salona aldı eşim begendi onu bakalım işallah olurrr.evet canım ya tvnin orası çok kalabalık ps3 ün baterisi falan orda bide tvnin altında hiç begenmememe ragmen müzik seti duruyo eşimin istegiyle kaldıramıorumda :)

hoşgeldin canım...emosun sonuc 1.40 gibi bişi cıktı sanırım doktoru geç döllenme olabilir 4 gün sonra adet olmazsan tekrar gel test yapalım demiş...

hosbulduk bebegım ınsallah oyledır canım cok dusuk degerı ama yukselır ınsallah:Saruboceq:

oo maşallah iyi gitmiş yaa 18 kilo çok iyi ben daha çokalırım diye korkuyorum ben 12-13 kilo aldım hemen hemen yani daha alırım her ay 2 kilo alsam süper ama daha çok alırsam diye korkuyorum. hadi bakalım hayırlısı. yaa bendede olacak sanırım seninki kadar. şimdiye kadar hiçolmadı çok şükür. ama bende özellikle son ayda bekliyorum bi sürpriz ama olsun bee o kadarcık çatlak oluşuversin napalım. anne olmak kolaymı sanki

ahh kıyamam ben sanaaaa olumunekankayizsmile dayanamamış gelmiş yinede ama iyi dayandın tebrik ederim. çünkü insanın eli ister istemez gidiyo. ben giremesemde hep açık tutuyorum alışkanlık olmuş yani :lepi:
aman napalım boşver alırsın ama verırsın de bak benım iştah sıfır aklıma bıle gelmıyo ki ben acayıp duskunum yemege...bebege bakmaktan fırsat bıle olmuyo...catlaklara gelınce allah yıne sukur edıyom benımkıler bıkınının altında kalıyo..nst cekılırken bı kız gordum herhalde 4.doguruyo dedım hem 5-6 aylık hemde ılk hamılelıgı ama harıta gıbıydı yazık hemde nerdeyse gogsune kadardı..azcık çatlak hatıra sayılır ...sende takma kıloyu
ayhhh düşünemiyorum bile hepimiz cadıyız valla yeriz birbirimizi hahahaha:)))))))

inşallah canım pressed'den sonuc alırım inşallahhhhhh
ayyy evettt
biz geldikkkkk kaydirigubbakcemile2

çarli ve melekleriiii hoşgelmişşş

hoşgelldin canımmm.nasıl geçti kontrolünnn?

bide seni görünce hep kendi bebişim gelio aklıma şimdi 17 haftalık olcakmış bırakıp gitmeseydi bizii:gitme::gitme::gitme:

oyy canım benim üzme bu kadar kendini Allahın izniyle daha saglıklı bebeklere sahip olursun inşallah tatlımm olumunekankayizsmile

Back
X