• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba herkese...bebek düşünüyoruz ve bu ayki reglime üç gün kaldı.merak ettiğim acaba bu dönemde ilaç kullanmamın bir sakıncası var mı?yani reglim gelmeden ama hamilelik şüphesi varken ilaç kullanımı yanlış mıdır?bi cevap veren olursa çok sevinirim ya.. olumunekankayizsmile

biz geldikkkkk kaydirigubbakcemile2

hoşgeldiniz zıbıdıklarrr olumunekankayizsmile

evet canım ööle düşünerek aldımm yatak odası için daha güsel bişi bulamadım böle pembeli falan ama eve gelince üzerine koyup baktım çok hoş durduu.digerinide salona aldı eşim begendi onu bakalım işallah olurrr.evet canım ya tvnin orası çok kalabalık ps3 ün baterisi falan orda bide tvnin altında hiç begenmememe ragmen müzik seti duruyo eşimin istegiyle kaldıramıorumda :)

bence nap ne et plazma alanını azalt sadece müzik seeti ve plazma olsa süper olur

merhaba herkese...bebek düşünüyoruz ve bu ayki reglime üç gün kaldı.merak ettiğim acaba bu dönemde ilaç kullanmamın bir sakıncası var mı?yani reglim gelmeden ama hamilelik şüphesi varken ilaç kullanımı yanlış mıdır?bi cevap veren olursa çok sevinirim ya.. olumunekankayizsmile

selam canım sımdı ılactan ılaca fark var ılactan kastın nedır mesela mınoset fılan ıcebılırsın basıt agrı kesıcıler

yavru pıtırcıklarım ben kaçıorummmm

utulerımı de bıtırdım azcık dınleneyım yahuu yoruldum vallaaa

öpüyorum hepiceğinızıı kendınıze ıyı bakınnn yıne gırerım bennnnnnnnnn a.s.

biz geldikkkkk kaydirigubbakcemile2

aman napalım boşver alırsın ama verırsın de bak benım iştah sıfır aklıma bıle gelmıyo ki ben acayıp duskunum yemege...bebege bakmaktan fırsat bıle olmuyo...catlaklara gelınce allah yıne sukur edıyom benımkıler bıkınının altında kalıyo..nst cekılırken bı kız gordum herhalde 4.doguruyo dedım hem 5-6 aylık hemde ılk hamılelıgı ama harıta gıbıydı yazık hemde nerdeyse gogsune kadardı..azcık çatlak hatıra sayılır ...sende takma kıloyu

ayyy evettt

çarli ve melekleriiii hoşgelmişşş

evet evet kesinlikle şanslıyım o konuda benim kız kardeşim 15 yaşında kıyamam çatlak dolu vucudu. anneminde vucudu öyle. ben baba tarafına çekmişim o yüzden yok çatlak allahtan. aman nazar değmesinnn öyle bikaç minik çatlağa ben gani gani razıyım

hoşgeldiniz süper 4lü opuyorumnanaktan
balımmmm naber nasılsın?
süperizz :)) bebiklerimi gördüm dün akşam,çok mutluyumzemuszemus
hoşgelldin canımmm.nasıl geçti kontrolünnn?

bide seni görünce hep kendi bebişim gelio aklıma şimdi 17 haftalık olcakmış bırakıp gitmeseydi bizii:gitme::gitme::gitme:
canım kontrolüm iyiydi.. ama sen neden üzüyorsun kendini:umursamaz: yeni bebeğinin 17 haftalık olacağı zamanları düşün.. üzme beni de..
heyy bıdıklar ve bıdıkların guzel annelerı hosgeldınızz nasılsınız bakem gelın bı opem szıŞeniz

öp bizi öp öp Şeniz

selam canım sımdı ılactan ılaca fark var ılactan kastın nedır mesela mınoset fılan ıcebılırsın basıt agrı kesıcıler
teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için..
bi kaç aydr hazımsızlık şikayetimden dolayı kullandığım 2 tane ilacım vardı.:kedi:bi sorun olurmu ki ya? bilgim yok bu konuda.netten bakıyım dedim ama sorumun cevabına ulaşamadım.

kızlar belımde agrı var bugun normalmıdır canlarım yaaa bugun bıraz üzüldüm sınır oldm esıme korkuyorum bısey olmasın :gitme:

nasıl bir ilaç kullanıcaksın antibiyotikse kullanmamanı tavsiye ederim ve doktoruna danışıp kullanırsan ilaçları daha iyi olur senin için?

yavru pıtırcıklarım ben kaçıorummmm

utulerımı de bıtırdım azcık dınleneyım yahuu yoruldum vallaaa

öpüyorum hepiceğinızıı kendınıze ıyı bakınnn yıne gırerım bennnnnnnnnn a.s.

görüşürz canım kendine dikkat et olumunekankayizsmile

teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için..
bi kaç aydr hazımsızlık şikayetimden dolayı kullandığım 2 tane ilacım vardı.:kedi:bi sorun olurmu ki ya? bilgim yok bu konuda.netten bakıyım dedim ama sorumun cevabına ulaşamadım.

canım bılemıyorum kı ben mıde hapıysa rısklı yanı belkı yok bebıs ama ya varsa ıcme ıstersen 3 gun senı ıcmedıgınde cokmu rahatsız edıyor ıcmesen 3 gun olmazı yanı

yok canım antibiyotik değil.. henüz doktora gitmedim aslında bu konuda.nasipse bakalım.. hayırlısı.. olumunekankayizsmile

canım kontrolüm iyiydi.. ama sen neden üzüyorsun kendini:umursamaz: yeni bebeğinin 17 haftalık olacağı zamanları düşün.. üzme beni de..

öp bizi öp öp Şeniz

oh oh ne güzel maşallah bebiklerine :nazar: :nazar:
aman nazar degmesin :Saruboceq: :Saruboceq:

öp bizi öp öp Şeniz

yok tatlım seni üzmek istedigim içinn diil yaaa ama elimde diilki dizim sat larımız aynıydı ya o yüzden seni ne zaman görsem direk kaç haftalık olduguna bakıomm kısmett tabi hayırlısı bölemişş benim için

bana kalırsa korunmadığın müddetçe ilaç kullanımından kaçın ağrın olursa parol miğden için de rennu diye bir şurup var hamilelikte kullandgım..ama yınede dr una sor derım yada arastır netten
kızlar belımde agrı var bugun normalmıdır canlarım yaaa bugun bıraz üzüldüm sınır oldm esıme korkuyorum bısey olmasın :gitme:

korkma canım 9. aya kadar agrıdı benımö..erkek bebekte olurmus...bel agrısı çok..hamılelıkten yanı...

canım bılemıyorum kı ben mıde hapıysa rısklı yanı belkı yok bebıs ama ya varsa ıcme ıstersen 3 gun senı ıcmedıgınde cokmu rahatsız edıyor ıcmesen 3 gun olmazı yanı

aslında zaten kullandım bu güne kadar.ara verdiğimde oldu.ve o dönemlerde sıkıntım oluyor.3 gün kala içmeyim en iyiysi değil mi.. bişey olmaz diye düşündüm aslında.. bide gebelik ihtimalim düşük aslında.geçen ayki reglimden hemen sonra birlikte olduk.sonrasında ben rahatsızlandım ve olmadı.düşükte olsa ihtimal var sonuçta.:kedi:

sorumla ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim..
sağlık ocağı yok yakınlarda malesef.en iyisi geçte olsa bırakayım..

Back
X