• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sorumla ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim..
sağlık ocağı yok yakınlarda malesef.en iyisi geçte olsa bırakayım..

rica ederiz... buyrunnnnnnnnn
eger ilacı almamak rahatsız etmiyorsa seni bir kaç gün almayabilirsin...adet günün geçince test yapar duruma göre hareket edersin canım yerimseniben

bana kalırsa korunmadığın müddetçe ilaç kullanımından kaçın ağrın olursa parol miğden için de rennu diye bir şurup var hamilelikte kullandgım..ama yınede dr una sor derım yada arastır netten

korkma canım 9. aya kadar agrıdı benımö..erkek bebekte olurmus...bel agrısı çok..hamılelıkten yanı...

hıc agrımazdı canım belım son yarım saat oldu agrıyo sagol bıtanem rahatlattın ama kız deseydın keske bee kaydirigubbakcemile3

aslında zaten kullandım bu güne kadar.ara verdiğimde oldu.ve o dönemlerde sıkıntım oluyor.3 gün kala içmeyim en iyiysi değil mi.. bişey olmaz diye düşündüm aslında.. bide gebelik ihtimalim düşük aslında.geçen ayki reglimden hemen sonra birlikte olduk.sonrasında ben rahatsızlandım ve olmadı.düşükte olsa ihtimal var sonuçta.:kedi:

evet tatlım 3 gun kullanma ne olur ne olmaz smart arkadasımızda oyle erken gebe kaldı mesela:olmaz:

smart gelmedımı daha yaa cok merak edıyorum benn ınsallah hersey yolundadırreyvahedigeldismile

rica ederiz... buyrunnnnnnnnn
eger ilacı almamak rahatsız etmiyorsa seni bir kaç gün almayabilirsin...adet günün geçince test yapar duruma göre hareket edersin canım yerimseniben

evet en iyisi bu sanırım..
bu durumda tabi şüphe olduğu için diş ve fizik tedavi içinde doktora gidemem değil mi?
yarın doktora gitmeyi düşünüyoduk.hamilelik öncesi bi dişim çürümeye başladı onun için görüneyim diyodum.ve belimde ağrı var.yel girmiş gibi olur ya.onun içinde doktora gitmeyi düşünüyodum.şu aşamada herhengi bir işlem uygulanamaz değil mi? belki film çektirir.ilaç veriri zaten.en iyisi erteleyeyim.test yaptıktan sonra duruma göre hareket ederim artık...

bende bende öpcem bananeeee
1.pıtırcıga Şeniz Şeniz Şeniz
2.pıtırcığa Şeniz Şeniz Şeniz
3.pıtırcıga Şeniz Şeniz Şeniz
bu da en tatlılarına pıtırcıkların annesine Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ohhh nasıl da öptüm ama :1:

kuşum benim,ne öpmesi yidin kız beni cokacimcoook:roflol:

evet tatlım 3 gun kullanma ne olur ne olmaz smart arkadasımızda oyle erken gebe kaldı mesela:olmaz:[/QUOTE]

evet olabiliyor sonuçta ..

evet en iyisi bu sanırım..
bu durumda tabi şüphe olduğu için diş ve fizik tedavi içinde doktora gidemem değil mi?
yarın doktora gitmeyi düşünüyoduk.hamilelik öncesi bi dişim çürümeye başladı onun için görüneyim diyodum.ve belimde ağrı var.yel girmiş gibi olur ya.onun içinde doktora gitmeyi düşünüyodum.şu aşamada herhengi bir işlem uygulanamaz değil mi? belki film çektirir.ilaç veriri zaten.en iyisi erteleyeyim.test yaptıktan sonra duruma göre hareket ederim artık...

bir kaç gün ertelemekten zarar gelmeyecegini düşünüyorsan bencede ertele...zaten pek fazla bişey kalmamış adetine ona göre için rahat bir şekilde gidersin diger doktorlarada yerimseniben

kuşum benim,ne öpmesi yidin kız beni cokacimcoook:roflol:

heheheeh kaydirigubbakcemile3 yedim dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar babamız geldi haadı bayyyy

görüşürz canım hoşçakalll :3:

kızlar cok acım hıc yemek yemedım bugun ben gıdıp ekmek alım fırında atıstırayım bırazzmafoldumben

ya benim dünden beri sancım var doktoru aradım aslında laf olsun diye aradım atla gel hemen dedi ofisede yakın oldugunu biliyor ya 17:30da gidicem bişicik yoktur demiii

ya benim dünden beri sancım var doktoru aradım aslında laf olsun diye aradım atla gel hemen dedi ofisede yakın oldugunu biliyor ya 17:30da gidicem bişicik yoktur demiii

Canım çok klişe olacak ama rahmin tam büyüdüğü daha doğrusu bebeğin büyüdüğü dönemdesin...Bence rahmin genişlemesinde kaynaklı olabilir ağrıların.Ya da Allah korusun dilerim öyle bişi yoktur da idrar yollarında ya da böbreklerinde üşütmeden kaynaklı bir ağrında olabilir.Ama bunların hepsi normalde sıkça yaşadığımız şeyler çözümü kolaylaştı artık.Ama dilerim herşey yolundadır ve normaldir.Sen de iyi düşün ki iyi olsun canım.

arkadaşlar benim bir sorum olacak benim ay dönemim yeni bitti1gün oldu ve korun adık hamile kalırmıyım yeni evliyim ve anne olmaya hazır değilim

kızlar cok acım hıc yemek yemedım bugun ben gıdıp ekmek alım fırında atıstırayım bırazzmafoldumben

kız niye aç duruyorsun sen hııı guclubacismile
aç kalma sakın sürekli bişeyler atıştır tatlım ya tamamııı

inşallah bişey yoktur tatlım korkma bebek büyüyor gün geçtikçe, sancıların da o yüzden olmuş olabilir...17.30' a az kalmış hemen git de için de rahatlasın canım olumunekankayizsmile

aldım ekmek sandıvıc yaptım yıyorum ay ne blılım bugun canım sıkkın yemekte yıyemedım herıfın yüzündenn:oklava:

ohhhh yemeğimi koydum ocağakaydirigubbakcemile2 pişsin bi an önce de ben kociş gelene kadar acıcık kestireyim :1:

Back
X