aldım ekmek sandıvıc yaptım yıyorum ay ne blılım bugun canım sıkkın yemekte yıyemedım herıfın yüzündennklava:
Afiyet olsun tatlım...
Hayırdır herifin canını mı sıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım ekmek sandıvıc yaptım yıyorum ay ne blılım bugun canım sıkkın yemekte yıyemedım herıfın yüzündennklava:
dövelim şu herifleri ara sıraklava:
Afiyet olsun tatlım...
Hayırdır herifin canını mı sıktıklava:
Canım çok klişe olacak ama rahmin tam büyüdüğü daha doğrusu bebeğin büyüdüğü dönemdesin...Bence rahmin genişlemesinde kaynaklı olabilir ağrıların.Ya da Allah korusun dilerim öyle bişi yoktur da idrar yollarında ya da böbreklerinde üşütmeden kaynaklı bir ağrında olabilir.Ama bunların hepsi normalde sıkça yaşadığımız şeyler çözümü kolaylaştı artık.Ama dilerim herşey yolundadır ve normaldir.Sen de iyi düşün ki iyi olsun canım.
inşallah bişey yoktur tatlım korkma bebek büyüyor gün geçtikçe, sancıların da o yüzden olmuş olabilir...17.30' a az kalmış hemen git de için de rahatlasın canım olumunekankayizsmile
zıbıdığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişe bakamadım hiç
test sonuçların nasıl balım
ben cıkıyorum kızlar yarın görüşürz hepinizi öptüm kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan![]()
ademerve, bellee+, halilim, SariLale+, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem
selam millet nasılsınızzzzzz....
bende biş oldugunu düşünmüyorum açıkcası laf olsun diye aramıştım ama randevu aldıktan sonra bişi farkettim benim yaklaşık 1 haftadır boynumdan gögüsüme kadar kızarıklıklar oldu kaşınıyordu ama şimdi kaşıntısı geçti. demin tuvalette fark ettim kızarıklıklar karnıma inmiş ben gececek diye beklerken bunlar çoğalmaya başlamış
dün karasuya anlatmıştım oda ihmal etme git demişti sözümü tutmuş olim karasuyumaa
zıbıdıgım iyiyim siz nasılsınızzzz test için pazartesi gideceğim bakalım ne olacakkk
ben cıkıyorum kızlar yarın görüşürz hepinizi öptüm kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan![]()
canım biz iyiyiz..inşallah güzel çıkar sonuçların bitanem..sen şu sancı olayını da ihmal etme,git doktoruna..bizede haber ver.
ademerve, bellee+, halilim, SariLale+, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem
walla ya kırcam ağzını burnunu boyle gıderse:mymeka:
sagol fıstıgım evet canımı sıktı gıcık:mymeka:
bakalım ancak gece haber veririm inşAllahbişisi yokturrr
aa canım sen kontrole gitmedinmi yaaa kürtajdan 7 gün sonrakinee çünkü bakıyo bi sorun varmı dieee parça falan kalmışmı die
GÖRÜYOSA SORUN YOKK... yerimsenibenelifcim görüyo hepsini ultrasonla
Pişt piştttttttttt aklinialirimsmile hani 15 dak.dır aşşağıda bi misafir var yaaaaaa, işte o benim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sizi çok ösledim de, bi de hepinizi çok seviyom onu söölim dedimdi :asigim:
Hemen kaçıyorum, ama yine gelirim belki bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
MERABA CANIMMM... Şenizademerve, bellee+, halilim, SariLale+, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem
bakalım ancak gece haber veririm inşAllahbişisi yokturrr
CANIM GİDEMEDİM.ÇÜNKÜ BEN TÜM RAHATSIZLIKLARIMI MEMLEKETİMDE GEÇİRDİM.BAYRAMA DENK GELMİŞTİ..DR.DÜŞÜK TEHLİKESİ YÜZÜNDEN YOLCULUĞA İZİN VERMEMİŞTİ..SONRADA KÜRTAJ OLDU.DÖNDÜM.ŞİMDİ BULUNDUĞUM ŞEHİRDE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMM.HİÇ YOKTAN HORMONLARA BAKILSIN.KARINDAN ULTRASONLADA BAKAR.ÖZELE GİDİCEM İŞ YERİNDEN İZİN ALMAK İSTEMİYORUM.
GÖRÜYOSA SORUN YOKK... yerimseniben
KIZ KAÇAKK.TOPİĞE GELMİYOSAN KIYIDAN KÖŞEDENDE İZLEME...YASAK...:dilcikar:
MERABA CANIMMM... Şeniz
HABER VER MUTLAKA... olumunekankayizsmile
hoşbuldum canım..selam canım hosgeldınnn ben kendı adıma limoniyim agrı ar karnımda belımde bugun sen nasılsınolumunekankayizsmile
hoşbuldum hayatım...Merhaba canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
İyiyim ben çok şükür.Yemek yapıyorum bir mutfağa koşuyorum bir bilgisayar başına...
Sen nasılsın?
MERABA CANIMMM... Şeniz
hoşbuldum canım..
gecmiş olsun hayrola neden ağrıyoki belin ve karnın...ağır iş filan yapmadın değilmi..
bende iyiyim canım sağol..evdeydim komşuya cıktım filan öyle işte..
hoşbuldum hayatım...
aynen bende bir mutfak bir burası...
bende iyiyim cok şükür aynı bildiğin gibi...
ŞenizŞeniz