• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın arkadaşlar regl ye 3 gun kala test yapsam acaba çıkarmı yoksa pazartesı mı yapayım .belim ve bacaklarım sızlıyo tabı bu adet belirtiside olabılır göğüslerde sertleşti:(

benimde 3 günüm kaldı ama ben bugün sıkıntıdan çekmeceden hgb yazan testi değilde lh yazan testi almışım, yaptım silik çıktı bi seviniyom bi baktım yumrtlama testi ne kadar sıkıntılıysam arabaya:sinifsinif:kafamçokkarıştı

bugün moralim çok bozuk sabaha kadar rüyama girdi dün akşam misafirlikteydim yokuş yukarı araba çalışmadı heralde benzin gelmedi ağzına dedim. El firenini indirdim arka arka gitti biras direksiyonu kırdım hafif. önde araba vardı tam geçti derken sağ kapıma öteki arabanın çamurluğu geldi ve hem yamuldu hem soyuldu frene bastım meğer kontağı çevirmemişim fren çalışmamışbilmiyorumkismile çok üzüldüm. Eşimde yoktu yanımda eve geldiğimde çekinerek söyledim. Olur öle şeyle üzülme bişi olmaz dedi ama aklımdan çıkmıyokikafamçokkarıştı:1no2:

çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterınden sakınsın.buna bıle şükretmek lazım daha buyuk bı kaza geçırmedığın için..

bugün moralim çok bozuk sabaha kadar rüyama girdi dün akşam misafirlikteydim yokuş yukarı araba çalışmadı heralde benzin gelmedi ağzına dedim. el firenini indirdim arka arka gitti biras direksiyonu kırdım hafif. önde araba vardı tam geçti derken sağ kapıma öteki arabanın çamurluğu geldi ve hem yamuldu hem soyuldu frene bastım meğer kontağı çevirmemişim fren çalışmamışbilmiyorumkismile çok üzüldüm. eşimde yoktu yanımda eve geldiğimde çekinerek söyledim. olur öle şeyle üzülme bişi olmaz dedi ama aklımdan çıkmıyokikafamçokkarıştı:1no2:

Geçmiş olsun canım sen iyisin ya o yeter üzülme :)

benimde 3 günüm kaldı ama ben bugün sıkıntıdan çekmeceden hgb yazan testi değilde lh yazan testi almışım, yaptım silik çıktı bi seviniyom bi baktım yumrtlama testi ne kadar sıkıntılıysam arabaya:sinifsinif:kafamçokkarıştı

tatlım yumurtlama testide eczanedemı satılıyor..nezaman kullanıyorsun onu.. Fiyatı nekadar acaba.

çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterınden sakınsın.buna bıle şükretmek lazım daha buyuk bı kaza geçırmedığın için..

Geçmiş olsun canım sen iyisin ya o yeter üzülme :)

sağ olun kıslar olumunekankayizsmile annemlere ve eşimin ailesine söylemeden yatıralım diyorum. çünkü geçn yılda eşim kaza yapmıştı ama onunki büyüktü benim ailem üzülürde onunki büssürü şöle yapsaydın böle yapsaydın der helede babası saten anneside dikkat et sen diyim duryo bana

tatlım yumurtlama testide eczanedemı satılıyor..nezaman kullanıyorsun onu.. Fiyatı nekadar acaba.
ben gitti gidiyordan aldım adetin 12- ile 16. günleri yapmıştımhttp://urun.gittigidiyor.com/30-ADET-OVULASYON-5-GEBELIK-TESTI-KARGO_W0QQidZZ30486421 ama benimki aynı markanın 30+10 tanede gebelik testi vardı
yıldızcım ne kadardır bebek düşünuyosun.bu arada geçmiş olsun sıkma kendının rahat olmaya çalış canım
saol canım hemen hemen 1 yıldır. ,iki yıllık evliyim sen ne zamandır düşünüyosunn canım

bugün moralim çok bozuk sabaha kadar rüyama girdi dün akşam misafirlikteydim yokuş yukarı araba çalışmadı heralde benzin gelmedi ağzına dedim. el firenini indirdim arka arka gitti biras direksiyonu kırdım hafif. önde araba vardı tam geçti derken sağ kapıma öteki arabanın çamurluğu geldi ve hem yamuldu hem soyuldu frene bastım meğer kontağı çevirmemişim fren çalışmamışbilmiyorumkismile çok üzüldüm. eşimde yoktu yanımda eve geldiğimde çekinerek söyledim. olur öle şeyle üzülme bişi olmaz dedi ama aklımdan çıkmıyokikafamçokkarıştı:1no2:

ayyyy geçmiş olsun cnmm yaa onunla geçmiş olsun allah beterinden saklasınnnn bakk kocişinde anlayışla karşılamışşşş sıkma canını artıkkkzemuszemus

[saol canım hemen hemen 1 yıldır. ,iki yıllık evliyim sen ne zamandır düşünüyosunn canım[/QUOTE]

bende 1.5 yıllık evlıyım canım yaklaşık 6 aydır ıstıyoruz.bu ay çok kastım kendımı 17 sıne adet olmam lazım bel ve bacak ağrılarım başladı sanırım bu ayda olmıcekk:(

ben gitti gidiyordan aldım adetin 12- ile 16. günleri yapmıştımhttp://urun.gittigidiyor.com/30-ADET-OVULASYON-5-GEBELIK-TESTI-KARGO_W0QQidZZ30486421 ama benimki aynı markanın 30+10 tanede gebelik testi vardı
saol canım hemen hemen 1 yıldır. ,iki yıllık evliyim sen ne zamandır düşünüyosunn canım

fiyatı nekadardı acaba?? o test hakkında bır bılgım yok. o test pozitif çıktığı gunmu yumurtlama gunun oluyo..

günaydınn şekerlerrrf ben geldim
test yaptım negatiff çıktıııı pek umudum kalmadı yaniii 4 gün sonrada gimicem kanda baktırmayaaa küstüm işte testlerrreee:umursamaz:
bir an öncee gelsinde kırmızılarrr yeni ayy yeni umut olsaaaa:emir_bebek:

[saol canım hemen hemen 1 yıldır. ,iki yıllık evliyim sen ne zamandır düşünüyosunn canım

bende 1.5 yıllık evlıyım canım yaklaşık 6 aydır ıstıyoruz.bu ay çok kastım kendımı 17 sıne adet olmam lazım bel ve bacak ağrılarım başladı sanırım bu ayda olmıcekk:([/QUOTE]

TATLIM BIZ KENDI KEDIMIZE YAPIYORUZ. BENDE 3 AYDIR İSTİYORUM BEBEK. OLMAYINCA GUNLERDIR AĞLADIM 3 AYDADA. KENDIMI PARÇALADIM. YA HIÇ OLMAZSA YA HER AY BOYLE UZUNTUYAŞARSAM DIYE. KAFAMIZA ÇOK TAKIYORUZ. KAFA RAHATTA OLMAYINCA BEBEK TUTMUYO İŞTE. AMA ELIMIZDE DEĞİL ENGELDE OLAMIYOZ KENDIMIZE.EN SAĞLIKLI İNSANLARDA BILE İLK 3 AYDA HAMİLE KALMA % 57 , 6 AYDA %72 , İLK 1 SENE İÇİNDE %85...AMA BEN YINEDE ÇOK KORKUYORUM.ALLAH ACISIN HALIMIZE.. YA BIZLER BEBEK DİYE ÇIRPINIRKEN BEBEĞİNİ ALDIRNLARI, SOKAKLARA CAMILERE TERKEDENLERI AKLIM ALMIYO..

ayyyy geçmiş olsun cnmm yaa onunla geçmiş olsun allah beterinden saklasınnnn bakk kocişinde anlayışla karşılamışşşş sıkma canını artıkkkzemuszemus
evet canım allahtan bide o bişi demedi. akşam zatn ekşın için hazırlanmış termosifonu neyin açmış ben üzüntüden konuşamıyorum oda diyo boşver sen iyisin gel bakim sen yanıma Şeniz
inşallah caım olmassın 17 ekim büyük gün bakalım görecez.benimde 10 gün önceden göğüslerimin uçları sızladı elimi varamıyordum şimdi biraz geçti

fiyatı nekadardı acaba?? o test hakkında bır bılgım yok. o test pozitif çıktığı gunmu yumurtlama gunun oluyo..
30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO GittiGidiyor.com'da #30486421 eevt tam kırmızı olunca
günaydınn şekerlerrrf ben geldim
test yaptım negatiff çıktıııı pek umudum kalmadı yaniii 4 gün sonrada gimicem kanda baktırmayaaa küstüm işte testlerrreee:umursamaz:
bir an öncee gelsinde kırmızılarrr yeni ayy yeni umut olsaaaa:emir_bebek:
üzülme tatlım sonraki aya inş.

bende 1.5 yıllık evlıyım canım yaklaşık 6 aydır ıstıyoruz.bu ay çok kastım kendımı 17 sıne adet olmam lazım bel ve bacak ağrılarım başladı sanırım bu ayda olmıcekk:(

TATLIM BIZ KENDI KEDIMIZE YAPIYORUZ. BENDE 3 AYDIR İSTİYORUM BEBEK. OLMAYINCA GUNLERDIR AĞLADIM 3 AYDADA. KENDIMI PARÇALADIM. YA HIÇ OLMAZSA YA HER AY BOYLE UZUNTUYAŞARSAM DIYE. KAFAMIZA ÇOK TAKIYORUZ. KAFA RAHATTA OLMAYINCA BEBEK TUTMUYO İŞTE. AMA ELIMIZDE DEĞİL ENGELDE OLAMIYOZ KENDIMIZE.EN SAĞLIKLI İNSANLARDA BILE İLK 3 AYDA HAMİLE KALMA % 57 , 6 AYDA %72 , İLK 1 SENE İÇİNDE %85...AMA BEN YINEDE ÇOK KORKUYORUM.ALLAH ACISIN HALIMIZE.. YA BIZLER BEBEK DİYE ÇIRPINIRKEN BEBEĞİNİ ALDIRNLARI, SOKAKLARA CAMILERE TERKEDENLERI AKLIM ALMIYO..[/QUOTE]

aynen ölekaydirigubbakcemile5

TATLIM BIZ KENDI KEDIMIZE YAPIYORUZ. BENDE 3 AYDIR İSTİYORUM BEBEK. OLMAYINCA GUNLERDIR AĞLADIM 3 AYDADA. KENDIMI PARÇALADIM. YA HIÇ OLMAZSA YA HER AY BOYLE UZUNTUYAŞARSAM DIYE. KAFAMIZA ÇOK TAKIYORUZ. KAFA RAHATTA OLMAYINCA BEBEK TUTMUYO İŞTE. AMA ELIMIZDE DEĞİL ENGELDE OLAMIYOZ KENDIMIZE.EN SAĞLIKLI İNSANLARDA BILE İLK 3 AYDA HAMİLE KALMA % 57 , 6 AYDA %72 , İLK 1 SENE İÇİNDE %85...AMA BEN YINEDE ÇOK KORKUYORUM.ALLAH ACISIN HALIMIZE.. YA BIZLER BEBEK DİYE ÇIRPINIRKEN BEBEĞİNİ ALDIRNLARI, SOKAKLARA CAMILERE TERKEDENLERI AKLIM ALMIYO..[/QUOTE]

kesınlıkle canım kafamdan bende atamıyorum.bide küçük biyerde yaşıyorum çevre baskısı aile baskısı offf bunaldım ıyıce

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkkkk.kahvaltı etmeden size bakalım dedik ama smart ve fatoştan haber yok hala:oklava:

gunaydın arkadaşlar regl ye 3 gun kala test yapsam acaba çıkarmı yoksa pazartesı mı yapayım .belim ve bacaklarım sızlıyo tabı bu adet belirtiside olabılır göğüslerde sertleşti:(

bence gününü beklersen daha iyi sonuç alırsın yerimseniben

yapılana kadar içim rahat etmeyek canım allahtan diğer arabaya bişi olmadı

rahat olsun için canım yapılır inş yerimseniben

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkkkk.kahvaltı etmeden size bakalım dedik ama smart ve fatoştan haber yok hala:oklava:

günaydın hoşgeldiniz güzellerrrrrrr opuyorumnanaktan
ewet hala haber yok çok merak ettim ben eyvahedigeldismile

Back
X