• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Offff!
Ne kalabalık burası bu saatte...
Maşallah mı diyeyim :)) Hayır mı diyeyim :))
Herkes benim için gelemdi herhalde!CADIARZU
Kendimi nimetten sanıp hepsini üzerime alınırmışşıımmm!:roflol: :roflol:

:1hug: :1hug:

aaa aşkolsun canımmm tabiki de fıstık gibi bir nimetsın hem dezemuszemus

sıhhatler olsun canımmm...
eşinle olmanın tadını çıkarr....

Kızlar ablam msn de söyledi şimdi..yazın evlenen dayımın kızı hamileymişş.resmern kıskandım yaaaaaa... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Aaammmmaaann boşver!Sen kendi yoluna bak...Kimi erken kimi geç;olacak mı Allah'In izniyle oalcak.Hiiççççç takma bile.
kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler acayip uykum geldii...yarın gece sabaha kadar sizinleyim inşallah :))
çok öpüyorum hepinizi...Allah rahatlık versin...
Tatlı rüyalar canım! :))
çok güzelmiş burası yaa
burda olmak güzel
Güzeldir biizm topiciğimiz :)))

İyi geceler canım...
Ayy ben de insallah burdayım benım kocişte yarın nöbetçi ben de tek kalıcamboshayallersmile
Sizlerleyim ınsallah.ÖptümmŞeniz

Ohooo yarın akşam herkesciklerde burdaymış :))
Ben yarınki planımı iptal mi etsem ne!lülülülülülü

Canım benim!Artık o dediğinin olacağını zannetmiyorum ben.Bu sayfa kapanacak; o belli.Ben sadece ilerleyen dönemlerde "acaba şunu da mı yapsaydım,acaba bir doktora daha mı gitseydim..." gibi sorularla kendimi yormak istemediğim için salıya kadar yapmam gerekeni yapacağım.
Allah her zaman hayırlısını versin cümlemize.Benim başka dileğim yok.Her şer de hayır vardır ki ben bunu şer olarak bile görmüyorum.Küçük oyunalr bunalr.Allah daha büyüğünü yaşatmasın cümleten!

amin canım tabiki Allah daha beterinden,büyüğünden korusun hepimizi :Saruboceq::Saruboceq:
sen ne kadar inanmasan da benim içim de hala bi ümit var..
inşallah bu sefer sen yanılırsın..
tabiki yine de sizin için hayırlısı neyse o olsun canımcım olumunekankayizsmile

Offff!
Ne kalabalık burası bu saatte...
Maşallah mı diyeyim :)) Hayır mı diyeyim :))
Herkes benim için gelemdi herhalde!CADIARZU
Kendimi nimetten sanıp hepsini üzerime alınırmışşıımmm!:roflol: :roflol:

:1hug: :1hug:

valla ben buranı gece bekçisiyim.:hulya:..diğerlerini bilemem..:umursamaz:

Ben hep buz gibi uyuyommm :1: Biraz da sen uyu! kaydirigubbakcemile İki günle ölmezsin :))
Gel panorada buluşalım akşama;ama seni boğarım diye korkup gelemzsin de sen şimdi eşin de yok diye :))
Biz Suyla tanışmaya gittiğimizde bi benim eşim arıyordu bir onun eşi! sırnaşık şey sırnaşık şey

oy oyy kıyamam sana :)) heralde ölmem bakalım yarına sag cıkarsam anlarız :))
buluşalım kızz panorada gelirim ay süper olur seninlede görüşmüş oluruzzz wouwww harikaa:)) sen öcümüsün niye korkim kız senden tatlı bebek:))
aaa siz suyla buluştunuzmu ama olmazki suuuu yarın sende gel panoraya orda buluşalım hee nasıl olur ama:)) kızz gerçekten yarın buluşalım hepberaber hazır kocişim yokken degerlendirelim bu günü:))

bak senin preseed cabuk gelmiş..il içinde oturanlara daha cabuk ulaşıyo...
ama eşin yokmuş..peki ovulasyon testlerine başladınmı...
bende dün temizlendim hemde her yönden...:kedi::kedi:
ateşimi ölçmeye başladım pazartesidende ovulasyon testlerimi kullanıcam...
bakalım artıkın n ezaman görücez cift cizgiyi hayırlısı...ama ben yinede çalışmalarımı yapıcam....

ewet ya çabuk geldi bende şaşırdım:))
yok daha başlamadım ama haftasonu yumurtlama günüm kocişimde burda oluyo hergün çalışırız artık:)
ohhhh pambuk gibi olmuşsundur şimdii...iyi çalışalım bu ay preseed sebep olsun inş hamiş kalmamıza aminnnn :Saruboceq:

bak senin preseed cabuk gelmiş..il içinde oturanlara daha cabuk ulaşıyo...
ama eşin yokmuş..peki ovulasyon testlerine başladınmı...
bende dün temizlendim hemde her yönden...:kedi::kedi:
ateşimi ölçmeye başladım pazartesidende ovulasyon testlerimi kullanıcam...
bakalım artıkın n ezaman görücez cift cizgiyi hayırlısı...ama ben yinede çalışmalarımı yapıcam....
Gecelğini de giy geceliğini de giy.... :roflol:
aaa aşkolsun canımmm tabiki de fıstık gibi bir nimetsın hem dezemuszemus

:sinifsinif: ohaoldumsmile
Teşekkür ederim canımcım :)

mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum evimde net kesintisi vardı artık bende burdayım:) sizlere birşey soracağım geçen pazartesi doktora gittik ama ben kist sorunum nedeniyle gitmiştim kistimin küçüldüğünü bir problem olmadığını öğrendim ama sonrasında doktor alttan muayene ederken bişeyin dedi ama anlamadım kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi o günden beri içme bir şey düştü acaba hamile miyim değil miyim normalde her ay 2 gün öncesine kaydığına göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bazen mide bulantım oluyor ama adet yaklaştığı için sanıyordum hamile olmadığımı düşünüyorum sizce hamile olabilir miyim he birde geçende elim kesildiğinde kanı görünce acayip midem bulandı öncesinde beni hiç kan tuttuğu olmamıştı ya ben mi çok kafaya takıyorum her şeyi ona bağlıyorum acaba ne olur bana yardımcı olun yaaa:((

Ben hep buz gibi uyuyommm :1: Biraz da sen uyu! kaydirigubbakcemile İki günle ölmezsin :))
Gel panorada buluşalım akşama;ama seni boğarım diye korkup gelemzsin de sen şimdi eşin de yok diye :))
Biz Suyla tanışmaya gittiğimizde bi benim eşim arıyordu bir onun eşi! sırnaşık şey sırnaşık şey

fatoşla diyecektin heralde kızz kaydirigubbakcemile3

aaaa ama ben yokum yarın akşam..yemek var yemeğe gidicem...:sinifsinif:

Bunlar akşam demiyor ki baksana gececi olmuşlar iyice :))
Yetişiriz biz bunlara :lepi: Yemek dediğin kaç saat sürerki!
Resepsiyonu cartı curtu taş patlasın 3 bilmedin 4 kiii 4 zor.
Tabi uzak bir yere gidecekseniz onu beilemiyorum.Sonuçta ilçedesin sen. akannehir

mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum evimde net kesintisi vardı artık bende burdayım:) sizlere birşey soracağım geçen pazartesi doktora gittik ama ben kist sorunum nedeniyle gitmiştim kistimin küçüldüğünü bir problem olmadığını öğrendim ama sonrasında doktor alttan muayene ederken bişeyin dedi ama anlamadım kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi o günden beri içme bir şey düştü acaba hamile miyim değil miyim normalde her ay 2 gün öncesine kaydığına göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bazen mide bulantım oluyor ama adet yaklaştığı için sanıyordum hamile olmadığımı düşünüyorum sizce hamile olabilir miyim he birde geçende elim kesildiğinde kanı görünce acayip midem bulandı öncesinde beni hiç kan tuttuğu olmamıştı ya ben mi çok kafaya takıyorum her şeyi ona bağlıyorum acaba ne olur bana yardımcı olun yaaa:((

Rahim duvarın demiştir.
Hayırlısı olsun :))

buluşalım kızz panorada gelirim ay süper olur seninlede görüşmüş oluruzzz wouwww harikaa:)) sen öcümüsün niye korkim kız senden tatlı bebek:))
aaa siz suyla buluştunuzmu ama olmazki suuuu yarın sende gel panoraya orda buluşalım hee nasıl olur ama:)) kızz gerçekten yarın buluşalım hepberaber hazır kocişim yokken degerlendirelim bu günü:))

ewet ya çabuk geldi bende şaşırdım:))
yok daha başlamadım ama haftasonu yumurtlama günüm kocişimde burda oluyo hergün çalışırız artık:)
ohhhh pambuk gibi olmuşsundur şimdii...iyi çalışalım bu ay preseed sebep olsun inş hamiş kalmamıza aminnnn :Saruboceq:

bende bende gelimmii...kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
ayy orda olsam bende gelirdim..ne güzel olurdu...bayanssulusmile

hadi bakalım sende bol bol çalış..inş. preseed sana ve bana vesile olur...:Saruboceq:
önce senden alıcaz haberleri sanırım inşallahhhhhh....:Saruboceq::Saruboceq:

Canlarım sizlerden ayrılmak zor ama bu gecelik ben izninizi istiyorum...
Kocişle ikimizin uykusu geldi sıkıştırıyor hade yatalım diye...
Yarın burda olmaya çalışın;iki muhabbetın belini kıralım inşallah...
Hepinizi tek tek Allah'a emanet ediyor ve hayırlı geceler diliyorum!
Kocaman kocaman öptüm!

yok canım henüz buluşmadık smart karıştırdı fatoşla kaydirigubbakcemile3
siz yarın buluşun başka zaman da hep beraber buluşuruzzzzz inşalalh zemuszemus

Bunlar akşam demiyor ki baksana gececi olmuşlar iyice :))
Yetişiriz biz bunlara :lepi: Yemek dediğin kaç saat sürerki!
Resepsiyonu cartı curtu taş patlasın 3 bilmedin 4 kiii 4 zor.
Tabi uzak bir yere gidecekseniz onu beilemiyorum.Sonuçta ilçedesin sen. akannehir

:)))))))))
yarın gece sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnn :sm_cool: :sm_cool: kaynatırız sabahlara kadar... bu gidişle ben bu gecede yatagın yolunu zor bulucam baksana bir saattir gidicem güyaaa:))
sabah nasıl kalkarım bilemiyorum yani:))

valla ben buranı gece bekçisiyim.:hulya:..diğerlerini bilemem..:umursamaz:
Biliyom canım benim GECE BEKÇİMİZ sensin :)
Ya Fatoş yazacaktım Su yazmışım. :sinifsinif:
Su gelmez;ama istersen biz buluşabilirzi tabiki :)) kaydirigubbakcemile5
Buluşmaya karar versek kaçta çıkıyorsun sen işten?Kaçta orda olabilirsin?

Back
X